Antiskallspecialisten Reviews

Company details

1. Pet Store
  2. Animal Feed Store
  3. Pet Supply Store

Information provided by various external sources

Vi är Nordens största webshop för hundskall- och hundbesvärhämmande produkter och under kontinuerlig aktivitet utbildar vi oss själva på de mest effektiva produkterna och tjänster som marknaden har att erbjuda.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Ska inte behöva betala extra för reklamation

Väldigt bra halsband som fungerar utmärkt för vår hund. Dock gick det sönder efter ett antal användningar och vi bad om reklamation pga den 2åriga garantitiden. Det konstaterades via mejl att det var inga problem. Dem bad oss skicka tillbaka halsbandet i utbyte mot ett nytt, och betala frakt etc. Klipp till att dem sedan inte hämtar ut paketet på deras närmaste ombud. Det resulterade i extra kostnader för oss pga returhanteringen när paketet fick lov att skickas tillbaka från ombudet. Några hundralappar i onödan helt enkelt. Och utan ett nytt halsband… suck. Kanske behövs en kontroll av hur det administrativa arbetet fungerar. Dem bör ha fått påminnelse eller åtminstone ett brev att det finns ett paket med reklamationsvara att hämta ut.

March 10, 2026

Köpte ett antiskallhandband

Köpte ett antiskallhandband, som gick sönder/slutade fungera på kort tid.
Jag har försökt få respons från företaget i 6 månader, skickat flera mail utan att de åtekopplat.
Produkten blev iskall och ångade.
Känner mig lurad!

April 26, 2024

Hej Mahlin,

Tack för att du har hört av dig och delat med dig av din upplevelse. Jag vill börja med att be om ursäkt för att du inte har fått den respons du förväntat dig. Jag förstår verkligen att det kan vara frustrerande att inte få hjälp när en produkt inte fungerar som den ska.

Vi tog över Antiskallspecialisten i september 2024, och vi vill verkligen betona att vi är väldigt engagerade i att förbättra kundupplevelsen. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med både produkten och den tidigare servicen. Vi är väldigt ledsna för att det var så du blev bemött.

För att rätta till detta vill vi gärna erbjuda dig ett nytt antiskallhalsband som ersättning för det som inte fungerade. Vi strävar alltid efter att varje kund och deras fyrbenta vänner ska vara nöjda med både produkter och service.

Vi vill också förtydliga att vi tyvärr inte kan radera eller ändra recensioner som lämnats före vår tid på företaget, men vi är här för att hjälpa dig via e-post om du har några fler frågor eller funderingar.

Tack för att du ger oss möjlighet att rätta till detta – din feedback är verkligen viktig för oss och vi hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse framöver.

Rated 5 out of 5 stars

Beställer för andra gången

Beställer för andra gången. Leverans alltid snabb. Bra kvalitet och bästa suporten. Priserna är bland de bästa på marknaden. Rekommenderar.

September 19, 2024

Hej Vedolami,

Tack så mycket för din positiva recension och för att du valde att beställa från oss igen! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både leveransen, kvaliteten på produkterna och vår kundsupport. Det betyder verkligen mycket för oss att få sådana fina ord från våra kunder.

Vi uppskattar att du rekommenderar oss, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service och produkter framöver.

Tack igen för ditt stöd, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp!

Rated 5 out of 5 stars

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice, hjälpte mig att hitta rätt halsband, funkar utmärkt.
Tack!

September 17, 2024

Hej Hasse,

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att vår kundservice kunde hjälpa dig att hitta rätt halsband och att det fungerar utmärkt. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både produkten och servicen.

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något framöver!

LURENDREJERI FÖRETAG

De skickade ett trasigt antiskallhalsband och bad mig skicka tillbaka det så skulle de skicka ett nytt. Jag gjorde så men inget halsband kom , de behöll bara mina 900kr👿
Ett lurendrejeri företag som är fejk.
Handla INTE här!!!

September 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Mycket dålig och nonchalant service

Mycket dålig och nonchalant service. Läser mejl slarvigt eftersom de ställer samma frågor om igen eller svarar på något helt annat än min fråga. Jag skickade en vara i retur. Jag har efter mer än en månad fortfarande inte fått veta om de har fått varan i retur, trots att jag frågat. Jag vill inte få en betalningsanmärkning, så jag har betalat....

February 12, 2020

Mycket dåligt och oseriöst

Mycket dåligt och oseriöst. Returnerade en icke fungerande produkt som returnerades tillbaka till mig. Jag hämtade inte ut den utan den gick tillbaka till Antiskallspecialisten och jag mailade dem med begäran om att få mina pengar tillbaka utan att få svar. Jag försökte ringa men efter att jag blivit hänvisad till den som skötte logistiken försökte jag ringa Antiskallspecialisten igen. Samtalet kopplades ner direkt. Mitt nummer hade alltså blivit blockerat. Snacka om att vara oseriös! Efter lång tid och flera mail och svar med massa bortförklaringar fick jag till slut tillbaka mina pengar. Så här driver man verkligen inte ett företag. Akta er för att beställa något från Antiskallspecialisten. Visst är det också lite märkligt att de bara fått positiva omdömen på deras hemsida? Är de verkligen äkta kan man undra när man blockerar telefonnummer, låter bli att svara på mail och gör sig oanträffbar.

April 16, 2019

Fel på varan

Beställde, betalade 800 spänn å fick ett antiskallhalsband. Dock va det ngt fel på det för det sprutade ut citronspray hela tiden trots att hunden inte skällde. Försökt i flera dar att få tag på dom både via telefon och mail utan att få svar! Är så jäkla arg över å bara slängt 800 i sjön!

November 27, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Beställde halsband för fyra veckor sen…

Beställde halsband för fyra veckor sen har försökt kontakta på mail ca 4-5 ggr och får svar efter många dagar att de ska kolla men sen hör man ingenting igen. Så sjukt dålig service.
Som tur var tog jag den på faktura och fakturan har jag stoppat hos Klarna.
När det här var ett riktigt dåligt företag.

November 27, 2018

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Beställde 2 halsband, mottog endast 1 men väl en faktura för bägge halsbanden. Går ej att nå på mail, finns inget telefonnummer till företaget.

August 24, 2017

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look