Alt på pizzaen var fra frozen ting i…
Alt på pizzaen var fra frozen ting i netto, kylling kebab, æter, majs, champignon.
Totalt klamt, og spild af penge! spørgsmålet er bare hvornår denne her butik lukker???
Antoni Pizza i Værløse: Her kan du bestille varme pizzaer, store burgere, eller andet lækkert fastfood, og få din mad leveret ud til din hoveddør. Bestil din mad her
No history of asking for reviews
Vi forsøgte onsdag at få mad - maden var 30 minutter forsinket i forhold til det lovede, alt maden var kold, pommes frites var uspiselige fordi de var kolde og der manglede en hakkebøf.
Vi forsøgte at kontakte restaurant der ikke svarede, derfor er vi gået videre til Just Eat med det og bruger ikke Antonis igen.
Så alt i alt en brøler af kaliber....pinligt...Jeg er med på at det var 1. januar men det kan næppe komme som en overraskelse, så må i sørge for at have folk nok på arbejde, det er ganske enkelt for ringe og virkeligt amatøragtigt.
Tjek folks dårlig anmeldels !!! 4 opkald, sms og 1.5 timer efter 5 opkald så kom jeg igennem! Får svart på at maden stod lige her på diske !! Og jeg kan love dig det varmt når du får det !!! Haha tror du selv mine gæster er her nu, kl er snart 23.00. 🤔🤯
Just Eat melder at leverance fra Antoni Pizza vil tage 50 min.
Efter 1 1/2 ringer vi til pizza-stedet. Svaret er: vi laver din pizza nu.
Efter 2 timer ringer vi. Svaret er: Vi laver din pizza nu.
Efter 2 1/2 time ringer vi. Svaret er: Vi laver din pizza nu.
Efter 3 timer ringer vi: Svaret er: Vi laver din pizza nu.
Nu har klokken passeret 22.30. Pizza-stedet er lukket… Vi har ingen pizza fået… Men på JustEat står, at pizza er leveret…
(Og jo - vi har angivet den rigtige adresse)
Jeg har efterhånden fået brændte pommes frites så mange gange - og det er bare ikke godt nok. Jeg er færdig med at handle der.