Voor een bestuur dat alles naast een…
Voor een bestuur dat alles naast een gewone baan doet is dit echt een fijne oplossing. Minder losse mails en veel meer overzicht.

Reply from APPartement
Appartement is een modern VvE managementplatform waarmee beheerders, besturen en bewoners efficiënter samenwerken. Het platform is ontwikkeld vanuit de praktijk en richt zich vooral op het oplossen van één van de grootste frustraties binnen VvE-beheer: trage en onduidelijke communicatie. Met Appartement kunnen VvE’s onder andere documenten beheren, meldingen opvolgen, stemmingen organiseren, contracten beheren en direct communiceren via één centrale omgeving. Zowel beheerders als bewoners hebben altijd inzicht in lopende zaken, documenten, onderhoud en belangrijke updates. Het platform is beschikbaar via web, Android en iOS en is ontworpen om processen te vereenvoudigen, tijd te besparen en meer rust en transparantie binnen VvE’s te creëren. Door automatisering en slimme workflows kunnen beheerders efficiënter werken, terwijl bewoners sneller betrokken en geïnformeerd blijven. Appartement wordt continu doorontwikkeld in samenwerking met beheerders en VvE-besturen, waardoor nieuwe functies direct aansluiten op de dagelijkse praktijk. De focus ligt op gebruiksgemak, snelheid, betrouwbaarheid en een professionele uitstraling richting bewoners. Ons doel is simpel: VvE-beheer moderner, overzichtelijker en efficiënter maken voor iedereen die erbij betrokken is.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from APPartement
Fijn systeem met een duidelijke interface. Bewoners weten elkaar makkelijker te vinden en vragen worden sneller opgepakt.

Reply from APPartement
We waren op zoek naar iets moderners dan wat we gewend waren. De overstap viel uiteindelijk erg mee en bewoners hadden de app snel onder de knie.

Reply from APPartement
Vooral de vergaderfunctie bevalt goed. Stemmen en documenten staan op één plek waardoor de ALV veel soepeler verliep dan voorheen.

Reply from APPartement
Sinds we Appartement gebruiken is de communicatie binnen onze VvE een stuk overzichtelijker. Documenten zijn snel terug te vinden en meldingen raken niet meer kwijt in WhatsApp-groepen.