Na pierwszy rzut oka App Cmeglobetrade…
Na pierwszy rzut oka App Cmeglobetrade wydawała się profesjonalną i wiarygodną platformą inwestycyjną. Strona była dopracowana a doradcy mili uprzjemi i abrdzo przekonujący – regularnie dzwonili zapewniając że inwestycja jes całkowicie bezpieczna i wkrótce zacznie przynosić zyski. Saldo faktyzcnie rosło węc przez pewien czsa wierzyłem że wszystko działa uczciwie. Prolemy pojawiły się dopiero w momencie gdy chciałem wypłacić środki. Najpierw zażądano doe mni „podatk” potem opłaty za weryfikację AML a następnie kolejnych kosztwó grożąc zablokowaniem konta jeśli nie zapłacę. Zaczęły się też częst i natarczywe telefony z różnych nuemrów w których próowano wymusić kolejne wpłaty. Sprawę zgosiłem na olicję jednak po miesiącu otrzymałem decyzję o umorzeniu postępowania. Wtedy poczułem sę całkowicie ezradny. Dopiero dzięki ofrum poszkodowanych trafłem na kontakt do Pana Natana. Już po pierwszej rozmowie wiedziałem że mam do czynienia z profesjonalistą który naprawdę wie jak działać w takich sytuacjach. Pan Natan pracuje w licencjonowanej kacelarii detektywistycznej znanej w całej Plsce – szkolą policję z odzyskiwania kryptowalut i korzystają z narzędzi akcih organy ścigania często nie posiadają. Dzięki ich rpcay udaoł mi się odzyskać wszystkie utracone środik. Jeśli tkoś został osukany przez App Cmeglobetrade – nie warto zwlekać. Z pełnym przkeonaniem polecam kontakt z Panem Natanem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomógł w całości – wam też oże.