See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Dejligt hurtig levering. Jeg er super glad for min nye flaske - jeg synes, det er så skønt at kunne anvende UV og holde min flaske ren sådan. Eneste minus (og årsag til 4 stjerner) er, at farven p... See more

Rated 5 out of 5 stars

Øjenguf og frisk vand til ganen! Jeg er virkelig positiv over førstehåndsindstrykket, designet og kvaliteten af min Aqure drikkeflaske! Den emmer af kvalitet, fint nordisk design og fede funktioner.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Den virker ikke efter den har ladet op en gang. Der er pludselig ingen mail korrespondance. Meget skuffet da jeg føler pengene er spildt

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Hos AQURE.dk er vi dedikerede til at fremme en sund livsstil gennem innovativ hydrering. Vores termoflasker er designet med en unik kombination af funktionalitet og teknologi for at sikre, at du ikke kun nyder dine drikkevarer ved den perfekte temperatur, men også med den højeste renhed. Vores banebrydende UV-C LED-teknologi er hjertet i vores flasker. Denne teknologi arbejder for at rense og sterilisere dit vand, fjerner op til 99% af bakterier og lugtfremkaldende mikrober, hvilket sikrer, at du altid hydreres med den reneste vandkvalitet. Bæredygtighed er en kerneværdi hos AQURE.dk. Vi stræber efter at reducere miljøbelastningen og plastaffald, hvilket gør vores flasker til et miljøvenligt valg for vores kunder. Vi forstår vigtigheden af en problemfri kundeoplevelse. Derfor er vores team altid klar til at hjælpe dig, fra det øjeblik du besøger vores hjemmeside til din flaske ankommer. Vi er her for at sikre, at du får mest muligt ud af din AQURE-flaske. Velkommen til Aqure.dk

4.2

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 4 out of 5 stars

Glad for min flaske, men farven går af

Dejligt hurtig levering.
Eneste minus (og årsag til 4 stjerner) er, at farven på flasken ekstremt nemt kradses af. Efter første gang den lå i min taske er der mange ridser og afskallet farve. Så det skulle være et udviklingspunkt for firmaet at gøre farven mere holdbar :) ville også sætte pris på flere farver at vælge imellem.

February 23, 2026

Dejlig flaske

Dejlig flaske. Covert passer kun på 500 ml, så nu får min anden flaske den og jeg passer godt min nye 750 ml.

November 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min oplevelse med min flaske fra Aqure…

Min oplevelse med min flaske fra Aqure har været virkelig god. Jeg kan mærke, at jeg har meget mere energi i hverdagene, jeg er ikke så stresset som jeg plejer at være, og jeg er blevet bedre til at huske at drikke vand. Jeg kan klart anbefales

October 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super flot flaske i god kvalitet

Jeg har nu haft AquaPure vandflasken i 3 uger, og jeg er meget tilfreds. Den er både flot, og holder som lovet vandet koldt i lang tid. Jeg bruger den både i træningscenteret og på ture. Det bedste er den selvrensende funktion, som jeg anvender dagligt. Et super godt og bæredygtigt produkt, hurtig levering og fin indpakning.
Aldrig mere en plastik drikkedunk!

August 29, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Kun en uge virkede drikkedunken

Kun en uge virkede drikkedunken. Så jeg håber jeg kan levere den tilbage og får en ny.

August 13, 2024
Aqure logo

Reply from Aqure

Hej Özlem,
Hvis den ene drikkedunk ikke virker som den skal, får du selvfølgelig et nyt låg. Jeg håber at I er glade for de andre 2 :-)
De bedste hilsner
Caroline, Aqure