Aalborg Arkitektteam Reviews 6

4.2

Company details

1. Architecture Firm

Written by the company

Aalborg Arkitektteam blev grundlagt af Hjalte Gregersen og Frants Kostending, to erfarne bygningskonstruktører med baggrund i både rådgivning, leverandør- og entreprenørbranchen. Vi har set, hvordan tidlige beslutninger i projektet kan have stor betydning for både økonomi og tidsplan. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder og fokuserer på at tage praktiske beslutninger tidligt i processen for at sikre, at projektet forløber så glat som muligt. Aalborg Arkitektteam blev grundlagt med en stærk vision om at skabe bygninger, der er både smukke og funktionelle. Vi tror på, at den bedste arkitektur ikke kun er æstetisk tiltalende, men også bæredygtig og praktisk. Vores fokus ligger på bygbarhed, kvalitetssikring og bæredygtighed – alle nøgleelementer, der sikrer, at vores løsninger ikke bare ser godt ud, men også fungerer optimalt i praksis.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kvalitet i verdensklasse.

Kvalitet i verdensklasse.

Havde fået anbefalet Hjalte fra en god ven, og det overgik mine forventninger. Totalt i orden service både fra ham og fra Anna. Ikke nok med at de imødekom mine ønsker, så fik de realiseret dem, også over forventning. Responstiden har altid været hurtig og servicen i top - og så var priserne faktisk også meget fair.

Vil man ikke gå på kompromis, er der ingen tvivl om at det er Hjalte og Anna fra Aalborg Arkitektteam man skal tage fat i.

September 7, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Effektive og til aftalt pris

Tak til Aalborg Arkitektteam og deres ansatte Frederik. Aalborg Arkitektteam har hjulpet med myndighedsprojekt og varmetabsberegninger for nyt sommerhus i et stærkt kuperet område. Opgaven blev løst hurtigt, effektivt, og de løbende iterationer/tilpasninger blev modtaget med et smil og uden ekstraomkostninger. I forbindelse med byggesagsbehandlingen blev projektet mødt med en indsigelse, og her lavede Aalborg Arkitektteam ligeledes en saglig beskrivelse, der gjorde at vi kort før jul modtog en byggetilladelse. Vi vil helt sikkert anbefale Aalborg Arkitektteam.

December 22, 2025

Carporten vi drømte om

Vi ønskede en ny carport og talte med diverse firmaer for at få forslag til et design. De kom alle med det samme kedelige oplæg. Fire pæle og et fladt tag.
Men så fandt vi Aalborg Arkitektteam og Hjalte, der pænt lyttede til vores ønsker. Han fik tegnet den mest perfekte carport, som vi i dag står færdig. Frederik tog hånd om byggetilladelsen og vejledte os fint igennem processen der også.
Vi kan kun anbefale Aalborg Arkitektteam til andre.

February 26, 2025
Advertisement

Vil vælge dem igen

Meget hurtigt respons. Vi var i første omgang i kontakt med Hjalte, hvor vi fik virkelig god vejledning og han hjalp os med at finde frem til den, for os, bedste løsning inden for de muligheder vores grund nu tilbyder.
Vi fik efterfølgende koblet Frederik på, som har lavet nogle let overskuelige tegninger til os.
De har hjulpet både med visualisering og søgning ved kommunen ift byggetilladelse til skur, overdækket terrasse og drivhus.
Alt var så nemt og lige til.
Vi vil klart anbefale Aalborg arkitektteam!

August 25, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look