God kundeservice
Kundeservice svarer hurtigt, og er altid søde og hjælpsomme. Bestilte to par sko og modtog dem dagen efter
Glæder mig til at prøve mine nye flotte sko. Tak til Stina for venlig service.
Desværre passe skoene fra kampagnen "mid seasons sale" ikke og da det ikke havde en replacement størrelse, så tilbød de mig en farve som ikke var på tilbud, til samme pris.
Krævede dog lige lidt skriv frem og tilbage, også fordi billedet viste noget andet.
Fine produkter, hurtig levering.
Købte et af deres produkter, ved en anden webshop - blev lidt skuffet over at de ikke ville hjælpe, men i stedet - ret kynisk - henviste mig til der hvor skoen var købt.
Jeg er utrolig glad for deres sko og havde købt et nyt par som jeg havde lidt udfordringer med, kundeservice ydede i den forbindelse den bedste service!
Skoene er af god kvalitet, men de har desværre ikke min størrelse (48,5)
Jeg har lige købt mine dyre sko til 1500kr
Og jeg synes de er fra start perfekte at gå i, de ser rødvins farvede ud på video hvilket er ret mærkeligt da de ikke er det. Super hurtig levering på 2 dage med gls.
Jeg synes det er en spændende sko og glæder mig til at teste om de så er vandtætte🙂 Jeg synes dog ikke at de ser sådan vildt kvalitets gode ud men det må tiden vise, med det mener jeg syningerne
Har altid været glade for alle mine arkk sko og deres kundeservice (Line) er de vildeste og mest cool service som i ordet service jeg til dato har oplevet. Støt denne danske sko virksomhed er min klare opfattelse de giver smil på læben og en lækker stil på foden!
Flot design - endnu vigtigere, fantastisk kundeservice. Medarbejdere udgør så stor del af en virksomhed udadtil! Jeg modtog et par vildt flotte sneakers, der var nogle problem med dem dog, og det kan jo ske i alle produktioner. Så jeg skrev selvfølgelig en mail til deres kundeservice med billeder. Deres kundeservice medarbejder, Christian, besvarede hurtigt, forstående og løsningsorienteret. Tak til ARKK, rigtig god kundeservice og flot design :)