Aromi Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Oplev glæden ved et optimalt indeklima med en Aromi Pro, der har indvirkning på hhv. dit humør, dit sind og din hud.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement

Hej Aromi

Hej Aromi,

Tak for en god behandling - fik svar på alle mine spørgsmål, dejligt der er en webshop der svarer når man ringer.

Jeg vil klart anbefale Aromi hvis man er på udkig efter en Aroma Diffuser :-)

September 23, 2019

Hej Mikkel,

Vi står naturligvis til rådighed når vores kunder ringer, ingen tvivl om det!
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Aromi, håber du bliver lige så tilfreds med produktet.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og rigtig godt produkt

Aromien er virkelig et godt, simpelt og brugervenligt produkt det giver velvære.
Samtidig er den æstetisk og passer ind stort set i alle rum.

Jeg lægger snart en bestilling på nr. 2 så jeg kan have flere af dem i hjemmet.

Tak aromi for et rigtig godt produkt!

September 22, 2019

Hej!

Tusind tak for dine anmeldelse!
Vi er glade for at du synes om produktet og produktet har givet dig et bedre velvære :-)
Du er selvfølgelig mere end velkommen til at bestille en nummer 2, vi lover leveringen vil være lige så hurtig som den første!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med min Aromi…

Jeg er meget tilfreds med min Aromi lampe, købte lavendel og mynte olie med, og de kan begge anbefales. Olierne dufter fantastisk og lampen giver et hyggeligt og behageligt lys, og så har den et virkelig fint design! Der var hurtig levering og de spørgsmål jeg havde, fik jeg lynhurtigt svar på via facebook. Kan kun anbefale Lampen!!!

August 19, 2019

Hej Mia,
Jeg er glad for at høre du er glad for dit produkt og samtidig har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at skrive eller ringe :-)

Rated 4 out of 5 stars

Jeg modtog mit produkt hurtigt. Brugermanualen var dog glemt i forsendelsen, men jeg fik svar kl. 22 på mine spørgsmål - lige efter min henvendelse - hvilket er en flot service! Produkterne virker - det er der slet ingen tvivl om.
Jeg vil dog ikke give 5 stjerner, da der stadig er plads til forbedring. Emballage ved forsendelse (jeg tænker her på avispapirerne) kan gøres en del pænere. Derudover skal man vælge, hvor man sætter sine luftrensere med omhu, da en del af dampen falder ned på overfladen, hvor produktet er placeret, og gør denne ret våd.
Men alt i alt et godt produkt.

July 31, 2019

Hej Amalie,
Tak for dine fine anmeldelse og din gode forbedringspunkter! Jeg er ked af jeg ikke fik sendt en brugermanual med i pakken... Angående avispapir i pakken, så har jeg taget den beslutning at genbruge materiale der alligevel skulle smides ud, i sted for at købe nyt papir hos en producent. Håber din Aromi Pro pynter og forbedrer dit indeklima i dit hjem.

Advertisement

God kundeservice

God kundeservice! Havde spørgsmål til de forskellige aromaer, som kan benyttes og fik et hurtigt og fyldestgørende svar. Tak for et lækkert produkt, som pynter i mit soveværelse :-)

July 7, 2019

Kære Ann,
Mange tak for din anmeldelse. Det gør mig super glad at høre om din oplevelse med vores kundeservice. Vi gør alt hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder når de har spørgsmål eller brug for yderligere information om vores produkter. Det glæder mig enormt meget at du fik svar på dine spørgsmål og at du fandt svarene fyldestgørende.

Velvære i hjemmet

Vi har netop købt og modtaget vores Aromi. Bestilling og levering gik super nemt. Produktet var let og intuitivt at samle og anvende. Vi har nu brugt produktet i en lille uges tid i soveværelset inden sengetid med lidt lavendelolie i. Luften er frisk og beroligende. Aromi giver uden tvivl en rar og terapeutisk oplevelse. Derudover har aromi et skønt og hyggeligt nattelys samt muligheder for at tidsindstille diffuseren. Vi har sovet som sten ligesiden.
Jeg vil til enhver tid anbefale dette produkt til andre.

June 24, 2019

Kære Stephanie,
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre at I har haft en god oplevelse med hhv. bestilling og levering samt med selve produktet. Det glæder mig rigtig meget at du har lyst til at anbefale os til andre.

Take a closer look