Ren svindel.
Når du har indbetalt 995 kr. sker der ingenting.
Det er ikke muligt at komme i kontakt med firmaet hverken på telefon eller mail.
HOLD jer langt væk.
No history of asking for reviews
Ren svindel.
Når du har indbetalt 995 kr. sker der ingenting.
HOLD jer langt væk.
Svindel. Min far kom til at indbetale de 995 kr. to gange, vi har nu prøvet et halvt år at få pengene tilbage. De har fået dokumentation fra banken og nu svarer de hverken på mails eller på telefonen.
Kan absolut ikke anbefale at handle med dem.
En helt igennem fantastisk oplevelse at få lavet testamente hos jer! Man må sige i kan jeres kram og så til billige penge, i forhold til de 15000 det normalt koster.Så vil jeg også takke for en rigtig go snak og behandling. 5 ud af 5.
PS, jeg fortår slet ikke de dårlige anmeldelser! snakkede med Malou, hvilken stjerne at ha på en arbejdsplads.
MVH
Snyd med snyd på. Kan absolut ikke anbefales. De påstår at samarbejde med ældresagen, hvilket er usandt.
De ringer fra hemmeligt nr. og er ikke til at få forbindelse med senere. De opkræver 995 kr
bare du har svaret på samtalen. Også selvom man ikke har underskrevet papirer. Fik ovenikøbet rykker på sms.
Dette firma kontakter pr telefon ældre mennesker, og oplyser at de samarbejder med Ældresagen. Dette er IKKE korrekt! Ældresagen har intet samarbejde med dette firma, som benytter sig af ulovlige telefonsalgsmetoder, udskriver faktura på oprettede testamenter uden skriftlig samtykke fra køber og ringer op flere gange samme aften og truer med inkasso.
Stor advarsel herfra!
Min moster er blevet ringet op og tilbudt at få lavet en fremtidsfuldmagt. Hun har fået den udarbejdet og betalt for den. MEN de har ikke tinglyst som den skal, så den er helt ugyldgig. De besvarer aldrig telefon eller mails. Det er FUP!
Fupfirma!!!
Min mor er blevet ringet op af en telefonsælger og har derefter modtaget regningen på et testamente, som hun aldrig har fået udarbejdet!
Hun har derefter skrevet og ringet forgæves, de svare ikke, total fupfirma.
Ringer ulovligt og tilbyder ydelser ex. juridisk rådgivning udfærdigelse af tinglyste dokumenter fremtidsfuldmagt/testamente indenfor 48 timer. Hvis og når dokumenter overhovedet fremsendes efter regning er betalt er de ugyldige. Efterfølgende besvarer firmaet ikke mails, og deres telefon besvares sparsomt, hvor telefonsælgere lover at rette op på alle fejl.... det sker blot ikke. Der henvises til en påstået jurist der vil sætte sig i kontakt på aftalte tidspunkter, men heller ikke dette sker. Efter en måneds ventetid er tålmodigheden slut og vi må konstatere, at vi er udsat for bondefangeri af værste samvittighedsløse karakter.
Uanmodet henvendelse fra telefonsælger.
Har aldrig sagt ja tak til at blive kontaktet (og sælgerens eneste svar, da jeg spurgte hvorfor de ringede var "er du sikker på, at du ikke har deltaget i en konkurrence indenfor de seneste 8 år...?"). Ulovlig spam/uanmodet henvendelse.
Se forbrugerombudsmandens vejledning herom: forbrugerombudsmanden .dk/hvad-gaelder/markedsfoeringsloven/spam-og-uanmodede-henvendelser/telefonsalg/
Jeg havde i lang tid gået og tænkt lidt over, at få lavet en fremtidsfuldmagt. Men har bare ikke fået det gjort..
Jeg var så heldig at blive ringet op af, jeres super søde og hjælpsomme sælger.
Han fik så hjulpet mig igang med at få en lavet. Jeg havde den på min mail inden for 24 timer, som lovet.
Udover det, synes jeg at det er en super ydelse, at jeg har 3 ÅRS gratis redigering.
Mange tak, Arv og Testamente!!!
Jeg har endelig fået mit testamente!
Min mand og jeg har talt i flere år om, at få lavet et testamente. Men dagene går og man får det jo aldrig gjort…
Vores lokale advokat ville have 6000 kr for det, så vi har bare udskudt det trods det var nødvendigt.
Blev ringet op af Arv og Testamente, som tilbød at lave et testamente, hvor deres jurist-rådgiver præsenterede prisen til KUN 2995.-
Det sagde vi naturligvis ja til!
De lovede at ringe 24 timer efter, hvor der medfulgte 2 timers rådgivning. Der gik desværre tre dage, hvilket skyldes sygdom på kontoret..
Vores testamente er færdigudarbejdet, vi er glade og tilfredse!
Jeg kan kun varmt anbefale Arv og Testamente. De er nogle søde mennesker og dygtige jurister - trods de tre dage. Samt at ideén over telefon er smart, da man ofte ikke får tid til, at hive nogle dage ud af kalenderen til at skulle til et fysisk møde.
Super god rådgivning!
Der var en sød kvinde der ringede og gjorde mig opmærksom på det ikke er gudforældrene til mine børn som skal tage sig af mine børn, hvis min mand og jeg går borte.
Derfor lavede de et børne testamente til mig, det ankom godt nok en dag senere end de sagde, men jeg er super tilfreds.
Det rart at vide vi selv har indflydelse på hvem der skal tage sig af vores børn, hvis der skal ske os noget.
Telefonsælger scam. De snyder og bedrager, og sælger ikke-nødvendige ydelser til nemt påvirkelige ofre
Deres kontaktperson fortalte alt grundigt og forståeligt i forhold til at jeg tænkte at en fremtidsfuldmagt var godt at have for mig.
2 dage efter ringede deres jurist til mig og fortalte mig om flere detaljer og som god service kan jeg redigerer i fuldmagten i hele tre år uden at skulle betale for tinglysning igen.
Burde have 0 stjerner.
Det er et fusker firma der prøver at stjæle dine penge.
Efter en telefon samtale hvor man er dum nok til at give dem sin mail adresse, modtager man mails med faktura og opkrævninger man slet ikke har godkendt.
Firmaet eksistere ikke. De er nu meldt til politi, forbrugerombudsmanden samt skat.
Disse folk skal stoppes.
Bliver i kontaktet af firmaet så kontakt politi efterfølgende og forklar dem hvad der er blevet sagt.
Desuden forklare de i telefonen at man har 14 dages fortrydelses ret, det har man ikke ifølge dem.
Heldigvis har jeg intet underskrevet eller givet sammenstykke til noget.
Der er ingen Arv og testamente på adressen. Da jeg var derude var det bare en flok telefon sælgere.
De påstår at være les.dk
Hold jer fra dem