Heel mooi.
Heel heel mooi sieraad ! wat je ziet op de foto ! krijg je ! gelijk het hoort. Zeer tevreden over , een aanrader voor zij die twijfelen .
Bij Ashangertje.com geloven we in het tastbaar maken van herinneringen. Wij zijn gespecialiseerd in assieraden en herinneringsproducten die troost bieden na het verlies van een dierbare. Elk sieraad wordt met zorg geselecteerd of vervaardigd, met oog voor kwaliteit, symboliek en emotionele waarde. Onze collectie bestaat uit stijlvolle, subtiele en eigen ontworpen assieraden die je helpen om een geliefde altijd dichtbij te dragen. Of het nu gaat om een vingerafdruk, een foto, pootafdruk of een persoonlijke tekstgravure – we zorgen ervoor dat elk sieraad een betekenisvolle herinnering wordt. Waarom klanten voor Ashangertje.com kiezen ✔ Unieke collecties met liefde ontworpen ✔ Voor 12:00 besteld = morgen in huis ✔ Gratis persoonlijke gravure ✔ Persoonlijke service met ruimte voor je verhaal. We vinden het belangrijk dat je je gehoord en geholpen voelt. Daarom staan we altijd klaar voor vragen, advies of begeleiding bij het kiezen van het juiste sieraad. Heb je bij ons besteld? Deel jouw ervaring op Trustpilot en help anderen in hun zoektocht naar een tastbare herinnering. Met liefde voor herinneringen, zorg voor detail en ruimte voor rouw - Team Ashangertje.com
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Netherlands
Zeer snelle levering en prachtig gegraveerd . Mooie ashanger om mijn vader altijd bij me te dragen . Zeer degelijke kwaliteit , gouden kleur blijft zeer mooi . Ik bestel zeker nog bij jullie
Het is mooi en praktisch de as in te brengen. Maar wat zeer jammer is… het rondje waar het ashangertje aanhangt is te groot😔. Ik krijg het niet door mijn ketting. Dus kan niet gedragen worden

Reply from Ashangertje
Ik heb mijn ashangertje de volgende dag al in ontvangst mogen nemen, superblij mee! De ashanger is prachtig gegraveerd en van topkwaliteit. Zeker aan te raden om hier te bestellen.
Learn more about other kinds of reviews.