Asiabuffet Reviews 23

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Asia Brønderslev: Vi har mange gange bestilt Luksus Sushi til take away. Frisk, velsmagende og rette mængde. Altid venlig og effektiv betjening. Har også spist i restauranten flere gange. Altid ven... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi (min mand og vores 2 drenge) var inde og spise med vennepar som holdt bryllup. Rigtig hyggeligt og dejligt sted, men, jeg er noget skuffet over deres frokost udvalg af mad, deres frikadeller gjor... See more

Rated 2 out of 5 stars

(Brønderslev) Maden er helt okay og hvad man forventer - der er noget for alle. Betjeningen var fin nok og drinks/betjening var fin (derfor 2 stjerner og ikke 1). Det er dog virkelig problemat... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Diskriminerende og ufleksibel behandling

D. 10/8 besøgte vi Asia i Brønderslev. Én i selskabet kan ikke spise buffet pga. autisme, så vi tjekkede menukortet udenfor og fandt en ret, der passede. Vi bestilte buffet til resten af bordet og én ret fra kortet.

Kort efter kom ejeren og meddelte, at retter kun er til takeaway. Vi forklarede tre gange, at der var et særligt behov – alligevel fik vi et koldt nej. Personen forlod restauranten, hvorefter ejeren grinede og sagde, at vedkommende “nu var sur”, selv efter vi havde forklaret årsagen.

En smule fleksibilitet og forståelse kunne have løst alt. I stedet blev vi mødt med latter, afvisning og diskriminerende adfærd. Vi kommer ikke igen – og kan ikke anbefale stedet til nogen, der forventer respekt og plads til alle.

August 10, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Asia Brønderslev:

Asia Brønderslev:
Har også spist i restauranten flere gange. Altid venlig betjening og udmærket mad. God værdi for pengene.

July 18, 2025

Asia Nykøbing Falster

Mine 2 sønner, min svigerdatter og jeg var på Asia.
Vi blev dybt skuffede.
Man kommer en og de siger vi bare kan vælge et bord, hvilket vi så gør.
Ved bordet er en qr kode og en klokke.
Qr koden skulle vi bruge til at bestille drikkevarer med.
Vi ville bruge klokken til at bestille mad, vi ventede 20 minutter og efter gentagne tryk på klokken måtte vi så selv hente en tjener.
Vi bestilte, maden var tør, kedelig, smagsløs og slet ikke pengene værd
Drikkevarerne kom på en robot efter en del ventetid.
Tallerkner og bestik var beskidt.
Der var møjbeskidt flere steder på gulvene, wc'erme var ikke gjort ordentligt rene og betjeningen var så ringe og upersonlig.
Manden der stegte nudler brugte hverken handsker eller hornet og de skeer han brugte til at vende nudlerne stod i det samme beskidte vand gennem al den tid vi var der.
Næste gange jeg har lyst til at spise ude, så er det helt sikkert ikke på Asia

July 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Asia Nyk.f Kundeservicen kan man ikke…

Asia Nyk.f Kundeservicen kan man ikke sætte en finger på, for der er simpelthen ingen.
vi bestille bord til 5, hvoraf den ene er dårlig gående. Da vi ankommer står der en skole pige som siger til os at vi "bare" kan finde et 4 mands bord os se om vi kan finde en stol et eller andet sted til at sætte for enden.
Hilsen en forhenværende kunde

February 15, 2025

OBS! Ingen betaling med kort

(Brønderslev)

Det er dog virkelig problematisk at de ikke modtager andet end Dankort og kontanter (Dankort er ved at blive udfaset, så alle har Visa i dag).
Det sætter virkelig en dæmper på en ellers hyggelig aften, at man skal til at skrabe kontanter sammen eller medlemmer af familien skal ud og jagte en hæveautomat. Mobilepay var heller ikke en mulighed.

Held og lykke til Asia, når turistsæsonen starter. For de kunder har på ingen måder adgang til Dankort....

October 26, 2024

Betaling fungerer ikke

Asia Brønderslev

Betaling kun med kontanter og udgået Dankort. (Ikke Visa)

Mens vi sad og spiste, så vi adskillige kunder forlade restauranten og vende tilbage med kontanter. Da vi selv skulle betale, havde vi samme problem.
Vi kunne ikke betale med kortene i telefonerne, og de modtager ikke MobilePay. Han bad os i stedet køre hjem efter vores fysiske kort.
Vi brugte derfor tid og brændstof på at køre hjem og retur til restauranten - Kun for at opdage, at de fysiske kort ej heller kunne accepteres af den forældede dankortautomat.

Han bekræftede, at han var bekendt med, at man slet ikke kan få de gamle Dankort i SparNord længere, og bad os derfor om at gå hen og hæve kontanter, men da det var vores datters fødselsdag, nægtede jeg at bruge mere spildtid for at få lov at betale.
Ejeren forsøgte længe og meget at overbevise mig om, at jeg skulle betale kontant (Jeg fik heller ingen kvittering)
Det lykkedes til sidst ejeren at finde en kunde, som havde et gammeldags dankort, der kunne læses, og så sendte jeg pengene til kundens MobilePay.
Det tog en time fra vi først forsøgte at betale. Meget utilfredsstillende efter et ellers okay måltid.

July 27, 2024

Aldrig igen!

Bestilte 1xsvinekød med grøntsager og ris, og 1 x and med ris og grøntsager.
Der var ikke skyggen af “kød”, men kun fedt/blæver.
Konfronterede restauranten og blev nærmest beskyldt for at lyve. Manden bag disken var yderst ubehøvlet og mente bestemt ikke at der var noget galt med deres mad.
Jeg ville ikke engang servere det for min hund.
Vi fik heldigvis pengene retur, men kun fordi vi gik hårdt til ham, så flere i restauranten bemærkede det.
Da jeg sagde at det måtte blive til en dårlig anmeldelse herinde, ville han sågar trække tilbuddet om pengene retur tilbage, men endte dog med - efter at have foretaget et opkald (formentlig til hans chef) - at få pengene.

Aldrig sætter jeg mine ben der igen.

July 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi fejrede min forlovede fødselsdag på…

Vi fejrede min forlovede fødselsdag på Asia. Vi ventede 20 min., på vores drikkevarer, da tjeneren havde mere travlt med, at stå ved kassen. Da vi fik vores cola, gik vi i gang med buffeten. Indbagte rejer var byttet ud ned købte torpedorejer, indbagt kylling var ikke bagt indeni og var seje. Alt andet I buffeten vat koldt eller lunkent. Vores bord var ikke rent, og manglede lys. Ejeren gik rundt, som om han ikke gad at være der. Alt i alt en dårlig oplevelse

November 23, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlet personale som tager fejl af…

Ubehøvlet personale som tager fejl af kunderne, jeg bliver stukket en telefon i hovedet da jeg kommer for at afhente maden ved disken, med en udskældende medarbejder som beskyldte mig for at have ringet derind og sagt at jeg skulle betale med dankort, men det havde jeg slet ikke, jeg havde til gengæld bestilt online via deres egen hjemmeside.
Jeg måtte gå igen derfra, for at hæve kontanter og tilbage igen.
Maden jeg havde bestilt var mangelfuld i forhold til ordren. Jeg havde bestilt stegte nudler med 3 forskellige grøntsager og der manglede så i det hele taget de bambusskud jeg betalte for. Modtog en bøtte med saltede nudler og 4 stykker broccoli og et par champignoner og ellers tørre saltede nudler for resten.
Lad mig sige det sådan, her kommer jeg ikke igen.

August 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Var der inde og spise den 01/08 2023 kl…

Var der inde og spise den 01/08 2023 kl 16:30 hold jer væk sår dårlig mad jeg har fået madforgiftning af den mad jeg fik Maden var kold og smagløs uspiselig mad. de burde blivet lukket den Restaurant
Søndergade 14
4800 Nykøbing F
Danmark

August 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Asia i Brønderslev (ved ikke om andre…

Asia i Brønderslev (ved ikke om andre steder)
Maden var som sådan okay, at man åbenbart ikke havde peking and som de alle har er nu også okay..
Men at man i en resteurant KUN tager dankort og kontanter og intet andet i 2023 fortjener absolut en stjerne, ikke de sidste 10 år har jeg været et sted hvor det var tilfældet man ville smide gebyrerne over på kunden som dette 100% er grunden til, folk går sjældent med kontanter og Ca 5% har et desideret dankort.
Så vi måtte gå til en bank og hæve kontanter.

June 20, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Asia i Brønderslev

Asia i Brønderslev
Et problem at personalet ikke kan kommunikere på dansk når de laver maden for en. Og så var det en træls oplevelse de kun tog imod dankort! Irriterende, at skulle ud og hæve penge og retur igen. De burde have MobilePay som det mindste

April 7, 2023

Asia, Nykøbing F.

Ville ønske man kunne give 0 stjerner, for med den opførsel de har, fortjener de ikke engang én.
Vi var en lille flok på 6, ude og spise i går (d14 februar 2023) 4 voksne, 2 børn på under 3 år.
Vi bliver alle syge i løbet af aftenen, natten og morgenen i dag.
Begge min børn, med en god omgang dårlig mave/diarre og alle voksne med opkast.
Jeg spørg af ren nysgerrighed om andre endte sådan også, og roser endda Asia til trods for hændelsen.
Jeg bliver gjort opmærksom på, at jeg skal kontakte Asia og det gør jeg, samt læge, da vi på ingen måder har det godt. I mailen roser jeg dem også og siger at jeg ikke kræver deres rabat, men blot ville oplyse dem om det og fortæller at lægen har sagt at vi ikke har fået madforgiftning, men at vores maver tydeligvis reagere på mad der ikke er lavet ordentligt. Selv dét har jeg forståelse for. Flere timer efter samtalen på mail er sluttet, udstiller de mig pludselig i en Facebook gruppe, med hele vores samtale, uden at have fået lov af mig.
Virkelig uprofessionelt og barnligt.
Skal ALDRIG tilbage dertil og deres rabat, kan de glædeligt give til en anden, eller stikke skråt op, hvor solen ikke skinner.

February 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

5 STORE stjerner

Som ALTID skide god betjening, og helt fantastisk mad. Vi er her ganske tit, og der har aldrig været noget at brokke sig over!

August 30, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Ingen service og trist mad

Vi havde tidligere været på restauranten og havde spist til fødselsdag og fødselaren fik buffet til 1kr. Idag havde vores søn 11 år fødselsdag og valgte at vi skulle holde den hos Asia i Brønderslev. Til vores overraskelse var det så fra 5 personer (og vi var kun 4) og ved godt det er vores fejl at have overset det. Men det betød så ingen fødselsdagsrabat samt han nu fra idag var fuldpris og ikke barn længere. Alt sammen selvfølge vores egen fejl, men et sted med service ville nok tænke der ikke var forskel på igår og idag, nu vi havde lavet fejlen med at læse det med småt med 5 personer.
Maden er trist og de friturestegte ting havde stadig ustegt dej.
Så i alt en dyr oplevelse, som vi kunne have fået billigere og bedre i Aalborg.

July 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Brønderslev - gik med det samme

Brønderslev: Der var et selskab på 22 foran os der blev lukket ind, uden én eneste skulle vise coronapas. Vores familie fik derefter bord, igen uden at der blev checket noget som helst. Eftersom det er buffet, besluttede vi os for at gå med det samme.

July 27, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Asia Brønderslev

Ganske fin mad til fornuftige penge, der er endda kaffe/te og flere slags is til dessert.

Legerum til børnene.

Der kommer vi igen.