assersbolgaard.dk Reviews 3

1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg rater kun deres fyrværkeri udsalg 🙂

Jeg rater kun deres fyrværkeri udsalg 🙂
De har et super fedt udvalg med masser af High end fyrværkeri, men jeg kom i den kedelige situation, at jeg var indlagt for 2 år siden til nytår, hvor jeg fik min far til at hente et fornuftigt læs (15.500.-) (forventede at jeg blev udskrevet) dog havde de udleveret forkert. Det opdagede jeg så sidste nytår og skrev til dem angående det, da det var et batteri til 3500.- der manglede. Det skrev jeg så da jeg opdagede det de svarede tilbage at det skulle vi have fikset, de ville ringe mig op, det skete aldrig selvom jeg prøvede at skrive til dem flere gange om de snart ringede. Så ikke ligefrem den bedste oplevelse 😅

December 25, 2024
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Skuffende ledelse på ellers smukt sted

Vi holdt bryllup på Assersbølgård i juni 2025. Rammerne var smukke, og personalet på dagen gjorde deres bedste – men da der opstod problemer, manglede der fuldstændig støtte og professionel håndtering fra ledelsen.

Et defekt fadølsanlæg lammede store dele af aftenen. Personalet stod alene, og flere gæster måtte hjælpe. Det førte til store forsinkelser, en forkortet DJ-tid og en tydeligt presset stemning. Vi havde betalt for fire timers DJ, men mistede næsten en hel time.

Tidligere havde vi også oplevet problemer med et gavekort, hvor Assersbølgård ensidigt ændrede vilkårene for overnatning og morgenmad.

Vi forsøgte at finde en løsning med stedet, men oplevede afvisning og en meget mangelfuld kompensation. Vi står derfor tilbage med en følelse af, at ledelsen ikke var i stand til at håndtere udfordringer professionelt – hverken før, under eller efter festen.

June 21, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Middelmådig oplevelse, hvor flere ting bør udbedres, så man går derfra glad i stedet for skuffet.

Det kan vist bedst karakteriseres som et vandrehjem.
Stedet var rent, ligeså var sengene og sengetøjet, og var derfor på den måde indbydende.
Alle madrasser var gode.
Værelset var desværre bare så koldt, at jeg havde brug for to dyner, sokker og halstørklæde bredt ud over overkroppen, før jeg kunne falde i søvn. Radiatoren var kold og det var ikke muligt at skrue op for den. Jeg er måske kuldskær, men min næse var altså kold.
Køjesengens stel var lavet af metal og knirkede meget højt, blot man rykkede lidt på sig. Vi blev i tvivl om, hvorvidt den overhovedet kunne holde til to voksne.
Værelset havde en udefinerbar lugt, kraftigst på toilettet. Det var ikke afløbet, nok mere en underlig, sur lugt. Rengøringsmiddel?
Persiennerne faldt ned i det ene værelse lige så snart vi trak (ganske roligt/normalt) i snoren. Vi satte det op igen, men det ville aldrig kunne sidde ordentligt fast, så vi rørte det ikke mere. I det andet værelse lignede det også, at persiennen ville falde ned, men holdt overraskende nok, da vi trak det ned. Og så var det desværre ikke mørklægningspersienner i det ene værelse; uheldigt, idet vinduerne vendte ud mod vejen, hvor lyset fra forbikørende lyste værelset op.
Værelsesdøren var ikke lydtæt, så man kunne høre folk ude på gangen.
Der var ikke nogen knage eller andet til at hænge noget (over)tøj på.
Der sad større mængder malertape rundt omkring, og vi måtte fjerne en del på indersiden af værelsesdøren for at komme til vrideren.
Elkedlen i køkkenet kunne ikke holde sin on/off-knap nede, så man var nødt til at stå med en finger på knappen gennem hele kogetiden. Lidt underligt...
Vi kom der kun for at overnatte, intet andet, så mine forventninger var egentlig ikke så høje. Men når man betaler for et værelse om vinteren, som så ikke er ordentligt opvarmet, så mister jeg alligevel en del for det. Og når først en ting er galt, går der desværre bare ikke længe, før man begynder at lægge mærke til, hvad der mon ellers er galt.

December 24, 2024

Is this your company?