Astera Autos Reviews 4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs heb ik hier mijn auto gekocht…

Onlangs heb ik hier mijn auto gekocht en ik ben ontzettend tevreden. Voordat de auto werd afgeleverd, is alles tot in de puntjes nagekeken, waardoor ik met een gerust hart de weg op ging. De auto rijdt werkelijk perfect!

De verkoper (Anne) is een erg aardige, no-nonsense man die eerlijk zaken doet. Geen gladde praatjes, maar gewoon goede service en duidelijke afspraken.

Zoek je een betrouwbaar adres voor een goedkope occasion? Dan is dit absoluut een aanrader!

March 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Drama

Wat een vreselijke zaak , de autohandelaar is heel dwingend en manipulatief

Koop hier nooit een auto. !

December 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Diepe teleurstelling en gevoel van misleiding

1 ster is eigenlijk al veel te veel in verhouding voor wat ik deze garage zou geven. Na een veelbelovende marktplaats advertentie met mooie foto’s besloten om langs te komen voor een Toyota aygo, maar bij aankomst bleek er een mega barst in de voorruit te zitten en allemaal deuken aan de rechterportiers die niet gefotografeerd waren. Ook tijdens de proefrit bleek de airco niet te koelen.

Toch heeft Anne Sterringa beloofd om de auto voor een prijsverlaging van €150 te geven en de airco af te persen en te vullen. Het is onmogelijk dat er toen niet is gebleken dat er 3 lekkages in de condensor en compressor zitten. De beloofde onderhoudshistorie hebben we 3x om gevraagd en tot op de dag van vandaag nooit ontvangen. Dat was voor ons de belangrijkste beweeegreden om de auto te kopen.

Een maand later alsnog €1200 aan de airco moeten betalen. Het is dat ik hoogzwanger ben en dag in dag uit naar het ziekenhuis moet en weinig kracht heb op dit moment gezien mijn medische staat om een juridische strijd te voeren.

July 3, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look