Ik ben zeer tevreden over de aanpak van het persoonlijke boek! Het geeft de kans om bijzondere of vergeten belevenissen te kunnen vastleggen. Dit wordt steeds met veel enthousiasme aangenomen door... See more
See what reviewers are saying
Het was bijzonder om als 80 jarige je leven vanaf zeer jonge leeftijd ah opnieuw te beleven. Met veel vreugde heb ik wekelijks mijn verhaal aangeleverd en ben mijn zoon Gert en schoondochter Lianne... See more
Company replied
Door ziekte moeten afwijken van termijn bestelling. Compassie getoond en tolerant opgesteld. Te laat de mogelijkheden van het programma gezien, dus af en toe ermee geworsteld. (eigen schuld, had h... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Astoldby.nl is het platform om zelf een autobiografie te schrijven. In een online persoonlijke omgeving ontvang je 52 weken lang een vraag over jouw leven om te beantwoorden in verhaalvorm. Iedere vraag is te personaliseren en uit te breiden. Tenslotte voeg je een cover toe waarna jouw persoonlijke levensverhaal gebundeld wordt in een eigen boekwerk.
Contact info
Menno van Coehoornstraat 79, 4811AV, Breda, Netherlands
- hallo@astoldby.nl
- astoldby.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het was een mooi project met goede en…
Het was een mooi project met goede en duidelijke vragen.
Terugkijken op je leven. Het heeft mij veel opgeleverd. Niet alleen het boek, maar ook over mijn leven!
Een antwoord geven, zodra ik iets gevraagd had.
Dat vond ik erg prettig!
Of toen er vergeten was een vraag te sturen, gelijk correctie.
Goede afwikkeling van het boek. Het ziet er erg mooi uit. Ik ben er erg tevreden mee..
Waarover wil je schrijven en dit duidelijk aangeven
Ik kende Astoldby helemaal niet, maar kreeg dit als kado. Eerst zag ik er nog wel een beetje tegenaan, maar verderop kreeg ik er steeds meer lol in.
Elke week kreeg ik een vraag. De eerste 20 heb ik nagenoeg alle beantwoord, maar van de volgende 32 heb ik 2/3 overgeslagen, omdat ik dit helemaal niet relevant vond. Bij Astoldby zal men ongetwijfeld veel vragen hebben, maar de eerste vraag moet men zelf stellen aan de opdrachtgever cq schrijver, waarover het verhaal zal gaan. Ik heb dus mijn levensverhaal geschreven, maar de vragen gaan over mijn jeugd voor ik een tiener was. Daar wordt gevraagd welke school ik heb gezeten, maar later is nooit gevraagd of er nog meerdere scholen zijn geweest. Ook gingen de vragen hoe ik mijn ware liefde had ontmoet, maar nooit iets over hoe het verder ging in mijn leven. Niet iedereen is natuurlijk in militaire dienst geweest, maar daar werd ook niets over gevraagd. Wel werd er gevraagd wat het mooiste werk was, wat ik had gedaan, maar niets over mijn werkzame leven. Zo heb ik dus heel veel vragen aan mezelf gesteld en deze in het boek verwerkt. Al met al in mijn ogen een heel mooi boek geworden, Ben er zeer tevreden over. Ook over mail contact wat ik met Astoldby heb gehad
Een prachtige biografie over mijn vader…
Een prachtige biografie over mijn vader kunnen maken, helemaal naar eigen wens. Vragen over vormgeving werden snel beantwoord en bij problemen werden oplossingen bedacht. Het boek is een groot succes! Hartelijk dank hiervoor!
Mooi concept
Wauw! Wat een mooi concept, ik ben erg blij met het resultaat! Een prachtig, uniek, mooi en persoonlijk boek 😀
Het was bijzonder om als 80 jarige je…Dankbaar
Met veel vreugde heb ik wekelijks mijn verhaal aangeleverd en ben mijn zoon Gert en schoondochter Lianne dankbaar voor dit verjaardagscadeau.Het is echt een mooie uitvoering geworden.
Misschien overweging om indeling hoofdstukken eerder aan te reiken. Ik verviel nog weleens in herhaling daardoor.

Reply from Astoldby.nl
Het was een heel leuke ervaring waar ik…
Het was een heel leuke ervaring waar ik in het begin wel tegen op zag. Maar na een paar keer vond ik het leuk en iedereen die het nu leest vindt het eerlijk en goed.

Uitstekende site
Uitstekende site; snelle levering.
Wellicht iets duidelijker vermelden, dat er op de achterzijde ook een samenvatting met evt plaatjes
geplaatst moet worden.
Ik kwam er pas achter na het opsturen.
In het begin denk je, verdorie is het al weer vrijdag en weer een nieuwe vraag. Het is echter goed om zo een stok achter de deur te hebben.
Mijn beste ervaring is, dat door Astoldby weer dingen naar boven komen, die vergeten waren.

Reply from Astoldby.nl
Leuke schrijf ervaring met gedeeltelijke anticlimax
Kwam door de eerste vraag meteen in de stemming. Kreeg de vraag precies op mijn verjaardag, nog voordat de kinderen op mijn verjaardag gearriveerd waren. Kreeg van de kinderen te horen dat er na een jaar een boek van gemaakt zou worden. Keek iedere week steeds meer uit naar de volgende vraag. Op den duur kreeg ik wel een beetje genoeg van dat gevraag, maar dan zat er weer een vraag bij die mij intrigeerde en ik weer volop aan het beantwoorden sloeg.
Dat proces deelde ik met mijn kinderen en kleinkinderen maar daar kwam wel een vervelende situatie uit voort!
Ik was zo enthousiast dat ik veronderstelde dat wel ieder kind en ieder kleinkind een exemplaar van mijn boek zouden kunnen krijgen, maar toen bleek dat een van de kinderen het idee van Astoldby had voorgesteld, dat de andere kinderen er akkoord mee gingen maar geen van allen precies wist wat er cadeau gedaan was. Ik verwachtte op mijn verjaardag, een jaar later, dat mijn kinderen mij konden vertellen wat ik nu concreet van hun zou krijgen. Ik vond het cadeau doen van 52 vragen erg leuk maar nu ik ze alle 52 beantwoord had wilde ik ook weten wat er qua boek mee zou gaan gebeuren. Het hele jaar had ik niet doorgeklikt naar de verdere afhandeling omdat ik het niet passend vond om te zien wat ik financieel gezien cadeau zou krijgen. Uiteindelijk bleek er discrepantie te zitten tussen hetgeen mijn kinderen mij toezegden cadeau te willen doen en wat ik zelf heb kunnen/moeten bestellen en betalen via Astoldby. Over de door mijzelf betaalde en aan mij gestuurde exemplaren ben ik uiterst tevreden maar in de wijze van adverteren en in de wijze van afhandeling zitten verschillen waar ik niet precies de vinger achter kan krijgen maar waarvan ik denk dat het anders en wellicht beter kan.

Aanrader!
Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar aan mijn eigen boek gewerkt. De wekelijkse vragen waren een stimulans om door te gaan. Online hulp was altijd, adequaat en snel aanwezig.

Een geweldig verjaardagscadeau
We hebben mijn schoonmoeder Astoldby als cadeau voor haar tachtigste verjaardag gegeven. Nu, een jaar later, ligt er een prachtig boek over haar leven. Wij als kinderen en kleinkinderen hebben het met ontroering en plezier gelezen en een aantal familieleden heeft het boek inmiddels bijbesteld!
Het contact met Astoldby is soepel en adequaat verlopen. Een aanrader!

The Trustpilot Experience