it was never investing — it was extraction. I eventually got support from the Experts on my Profile Name, who helped me stop wasting energy arguing and focus on recovery
Atlastcryptomarket nie uczynił mnie „biedniejszym”. Sprawił, że straciłem poczucie bezpieczeństwa. Przeniosłem ogromną część moich oszczędności po miesiącach zapewniania przez kogoś, kto brzmiał na wykształconego i godnego zaufania. Zobaczyłem zyski. Zobaczyłem wzrost. Myślałem, że w końcu robię coś, co zabezpieczy moją przyszłość. Potem nadeszła prośba o wypłatę. Nagle zawsze pojawiał się jakiś powód. „W trakcie weryfikacji”. „Oczekiwanie na zatwierdzenie”. „Dodatkowa weryfikacja”. Przerodziło się to w opłaty, które musiałem uiścić, aby uzyskać dostęp do własnych środków. Pożyczyłem pieniądze, aby je pokryć, bo byłem zdesperowany. Teraz wybieram między potrzebami medycznymi a podstawowymi rachunkami. Najgorsze jest to, jak bardzo stają się one zimne, gdy przestaje się płacić. Wtedy zdałem sobie sprawę, że to nigdy nie była inwestycja, a ekstrakcja. W końcu otrzymałem wsparcie od Ekspertów z mojego profilu, którzy pomogli mi przestać tracić energię na kłótnie z przestępcami i skupić się na krokach, które naprawdę mają znaczenie.