Au2outlet Reviews 44

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt til freds kan klart anbefales at købe bil hos au2outlet hjælper igennem hele købet og forklar tingene helt igennem så man gik der fra med et fantastisk salg

Rated 5 out of 5 stars

Købte brugt Tesla hos au2outlet. Hele vejen igennem en godt oplevelse. Alle aftaler som vi har indgået er blevet mere end indfriet. hurtig respons på alle henvendelser, saglig og tillidsskabende forha... See more

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Kunderne har ordet. Fortæl gerne din ærlige mening, om dine oplevelse(r) med os som virksomhed.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at købe bil hos Martin og Nicki. Fra start til slut har de været utrolig venlige, professionelle og hjælpsomme. De tog sig god tid til at forklare alt og sørgede for, at hele processen var tryg og nem.

Jeg er meget glad og tilfreds med bilen, som lever fuldt op til mine forventninger. Man kan tydeligt mærke, at de går op i god service og i at kunderne får en god oplevelse.

En stor tak til Martin og Nicki for en rigtig god handel. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der er på udkig efter en bil.

March 8, 2026

Kære Sandra

Tusinde tak for den pæne anmeldelse. Du beskriver nøjagtigt det vi selv gerne vil signalere, så mange tak for det og endnu en gang tillykke med den fine bil.

God service i særklasse

Besøget og handlen med denne virksomhed var fuldstændig verdensklasse. Nicki og hans kollega var utrolig hjælpsomme og imødekommende: 5 stjerner herfra!

November 21, 2025

Kære Christina

Tusinde tak! Det værdsætter vi virkelig, og endnu engang tillykke med den fine bil!

Super oplevelse god…

Hos Au2outlet har vi fået en super god behandling! Martin virkede utrolig ordentlig og det var en fornøjelse at handle brugt bil af ham. Ærlig, venlig og på alle måder en positiv oplevelse!

November 2, 2025

Kære Arne

Tak for de pæne ord, og et super behageligt forløb! Tillykke med Golf´en

Rated 5 out of 5 stars

2 bil er nu købt igennem Au2outlet…

2 bil er nu købt igennem Au2outlet rigtig god service alt er gået super fint.. det er helt sikkert et besøg værd hos dem. Man føler sig velkommen og tryg i forretningen.

December 10, 2025

Kære Dennis

Tak for din anmeldelse, vi ønsker dig en glædelig jul! & endnu engang tillykke med den fine bil.

Tryg og God Oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse og er meget glade for den brugte Cupra Born, som vi købte ved Au2outlet. Nicki var venlig og kompetent. Det var første gang, at vi købte bil, og det var en meget god og tryg oplevelse. Nicki var rigtig god til at hjælpe os med at navigere købet.

August 24, 2025

Kære Mikkel

Tusinde tak for de pæne ord! Super behagelige kunder.

God handel

God handel med au2outlet.
Hele forløbet kørte på skinner, med den gamle bil i bytte og montering af træk på den nye bil, nem og hurtigt handel.
Kan klart anbefales at slå et smut forbi. 😎

November 1, 2024

Kære Anders

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os :)

Super kundesupport og service

Super kundesupport og service. Her går de lige en ekstra kilometer for deres kunder. Vi har følt os hørt og trygge gennem hele forløbet og har købt en skøn bil.

July 3, 2025

Kære Jens

Din anmeldelse betyder meget for os, tak for det! :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt en lille VW e-up

Vi har købt en lille VW e-up, og det har været en generel stor positiv oplevelse, så vel fremvisning, salg og levering og stor tålmodighed, da vores bank ikke var så hurtige til at holde hvad de lovede omkring overførsel.
Klar anbefaling herfra.

June 16, 2025

Kære Kenneth

Det har været en fornøjelse at have jer som kunder, og tak fordi du tager dig tid til at skrive om din oplevelse.

Vi ønsker jer en god sommer!

Rated 5 out of 5 stars

Au2outlet går den ekstra mil for kunderne!

Au2outlet er en mindre autoforhandler i Helsinge som går den ekstra mil for kunderne og sikre den gode kundeoplevelse.

Vi havde den store fornøjelse, at købe vores bil hos Au2outlet, hvor vi handlede med Nicki:). Vi havde besluttet os for, at udskifte bil nr. 2. Vi nåede at besøge flere forhandler inden vi endte hos Nicki&Co, hvilket vi på intet tidspunkt har fortrudt. Sjældent har jeg oplevet så personlig og tilstedeværende service som hos Nicki og Au2outlet. Selv efter underskriften
er sat og bilen er leveret ydes der nærvær, imødekommenhed, fairness og ikke mindst sublim kundeservice.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at man besøger Nicki og Au2outlet, hvis man er på udkig efter en ny brugt bil.

November 1, 2024

Kære Marcel

Tak fordi du deler din oplevelse. Man får automatisk bare mere lyst, når ens arbejde værdsættes engang imellem. Så tusinde tak!

Glædelig jul når du kommer så langt! :)

Handlede for første gang med Au2outlet

Her i efteråret købte vi en VW e-UP importeret fra Tyskland - en 2022 model med lavt km-tal. Betjeningen hos Au2outlet var professionel, ordentlig og omhyggelig. Vi er et ældre ægtepar, som altid har haft 2 biler, så vi er lidt forvente. Så det er blevet til en hel del bilkøb gennem årene. Købsoplevelsen med Au2outlet Helsinge var en god oplevelse. De forstod straks, hvad vi havde behov for. Betjeningen var professionel, ordentlig og informativ. Handlede lidt med extraydelser, og de undervognsbehandlede f.eks. vores anden bil til en meget attraktiv pris, i forbindelse med købet. Kan varmt anbefale Au2outlet, som vist har et DNA for god og professionel kundebetjening.

December 6, 2024

Kære Jens-Erik

Hvor er det dejligt at hører at I er glade for jeres bil, og de services vi har udført for jer i forbindelse med handlen!

Glædelig jul.

Rated 5 out of 5 stars

Vi i længere tid lejet en del biler hos…

Vi i længere tid lejet en del biler hos Au2outlet, og der har altid været et supergodt samarbejde. Spørgsmål besvares og udfordringer løses professionelt. Vi har altid følt os værdsat som kunde og vil helt klart fortsætte det gode samarbejde. Har slet ingen betænkeligheder ved at handle bil hos Nicki og Martin

December 5, 2024

Kære Jess & co.

Tusinde tak fordi i deler jeres oplevelse, I er altid velkommen her hos os.

Rated 5 out of 5 stars

Købte en Clio fra 2018 i 2023. God service og forhandler til at snakke med om både bilen, alternativer osv.
Den kører stadig fint.

November 14, 2023

Kære Jacob

Tak for de pæne ord, og hvor er jeg glad for at hører at det hele bare kører.

Nicki - En bilsælger i verdensklasse

Er du på udkig efter en ny bil? Så kan jeg varmt anbefale at tage et smut forbi Au2outlet. Nicki er en klasse for sig, når det kommer til at imødekomme dine ønsker og behov.

Som ny i bilkøbsjunglen havde jeg naturligvis et væld af spørgsmål, men Nicki guidede mig igennem hele processen med et smil. Han var utrolig tålmodig, informativ og frem for alt hjælpsom, hvilket gjorde købet af min nye bil til en fantastisk oplevelse.

Det er sjældent, man møder så dedikeret og oprigtig en bilsælger som Nicki. Han sørger for, at du føler dig tryg og godt informeret fra start til slut. Hvis du drømmer om en ny bil og ønsker en købsoplevelse ud over det sædvanlige, er Nicki og Au2outlet stedet at gå hen.

Hvis det var muligt, ville jeg give Nicki 10 ud af 10 stjerner - uden tøven!

March 8, 2024

Kære William

Tusinde tak for de pæne ord! Det er kunder som dig som gør det, det hele værd!

Rigtig god påske, og tak for din måde at være på!

Super service og vejledning

Nicki er oprigtig, troværdig og yder både service ved købet, samt efterfølgende. Leder efter en ny bil, desværre har han ikke den bil jeg skal bruge pt.

Handler med Nicki, uden nogen brugt bil bekymringer.

December 6, 2023

Kære Michael

Tusinde tak for de pæne ord, det betyder alverden!

Rated 5 out of 5 stars

Vi fandt en Egolf som vi gerne ville…

Vi fandt en Egolf som vi gerne ville købe, vi bor dog i Midtjylland så der var lidt vej til Helsinge. Men Nicki var helt fair og alt var iorden, vi underskrev kontrakten om Tirsdagen og Nicki sagde, hvis i ikke tænker det er jer når i kommer, så finder vi en løsning. Søndag formiddag stod vi ved ham, og alt var som det skulle være. Så vi kan kun sige en god og positiv handel/oplevelse hele vejen i gennem 😀👌

January 21, 2024

Kære Dennis

Jeg er glad for at bilen levede op til jeres forventninger! Tak fordi du deler jeres historie, det betyder alverden!

5 stjerner er for lidt.

5stjerner er for lidt. Super professionel behandling ved køb af min Mercedes. Kan varmt anbefales
Anbefales

January 26, 2024

Kære Peter

Tak for den pæn anmeldelse og ikke mindst tak for den fine bil!

Rated 5 out of 5 stars

Fra første kontakt med fremvisning og…

Fra første kontakt med fremvisning og prøvetur har besøget været en oplevelse. Nicki er utrolig behagelig og tillidsskabende med gode råd og vejledning. Varm anbefaling herfra.
Morten

January 4, 2024

Kære Morten

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse, det betyder alverden!

Super fin service

Super fin service, hurtigt og effektivt.

October 27, 2023

Kære Rasmus

Tusinde tak for de pæne ord!

Take a closer look