Undre mig over der ikke skal være samtykke fra forældre ved skolefotos? Billederne var faktisk gode men med Fantasi priser også lige et gebyr for håndtering oveni gjorde vi ikke købte, så de tog... See more
See what reviewers are saying
Min søn har netop fået taget skolefoto og jeg er mildt sagt skuffet. De giver mig 4 alternativer af portrætterne, hvoraf alle er skåret så skævt, at højre skulder er væk, men der er "overskydende" pla... See more
Til mine døtres skolefotografering var der nognelunde styr på lyssætningen, selvom paraplyen der er brugt har været lille eller har stået langt væk, hvilket kan ses på et meget lille øjenlys/ca... See more
De bruger ikke tid på at få børnene til at se bare lidt glade ud. Og fællesfoto er taget med solen skinnende direkte i ansigtet, så alle børnene gemmer sig, skære ansigt eller dukker sig for a... See more
No history of asking for reviews
Fantasi priser også lige gebyr oveni
Undre mig over der ikke skal være samtykke fra forældre ved skolefotos?
Billederne var faktisk gode men med Fantasi priser også lige et gebyr for håndtering oveni gjorde vi ikke købte, så de tog forgæves fotos.
Levering burde være til skolen så kunne håndteringsgebyret potentielt fjernes.
Rigtig rigtig dårlige
Rigtig rigtig dårlige, irriterende fotografer med nederen attitude, der gør at man gør derfra irriteret på dem. Dårlige til at vejlede hvordan man skal sidde, og smile, og går alt for hurtigt. Ikke bestil fotos herfra.
Elendig virksomhed
Dårlig service og dårlig hjemmeside.
Når man kontakter dem får man blot et arogant svar tilbage om at de er de bedste på markedet og så må man selv rode med fejl eller problematikker.
Den mest groteske behandling
Den mest groteske behandling! Fotografen giver forkerte oplysninger om pris og antal. Når man kontakter firmaet for at få det rettet, har den kvindelige medarbejder en afvisende, arrogant og nedladende adfærd og tillader sig endda at sige “jeg tror, du har fået for meget sol”. Hendes fotograf fejler, og hun nægter at rette fejlen og tillader sig endda at tale sådan til kunden.
Meget ubehagelig oplevelse.
Billederne er utrolig dårligt taget
Billederne er utrolig dårligt taget. Har betalt for billede af studenter huekast med klassen, men billedet er taget inden huerne kastes op… i det hele taget ikke så imponerende billeder
Uforskammet fotograf.
Meget dårligt service
Meget dårligt service, og ikke mindst uhyrer høje priser.
utålmodig fotograf, der egentligt er ligeglad med hvilke billeder der tages, men bare at de tages. Dårlig til at informere og tager ikke mindst nogle forfærdelige billeder. En nybegynder og ufaglært fotograf vil kunne gøre det langt bedre, selv med en Iphone! End videre er kvaliteten på billederne endnu værre, end fotografen!
Hertil er der også tale om en uhyrer høj pris! Så meget at jeg næsten ville kalde det udnyttelse af et slags monopol, da elever ikke selv kan vælge. Det syntes jeg er dårlig stil og dårlig handelskik, en skændsel for virksomheder i helhed. Jeg syntes sku det er syndt at min skole har valgt denne udbyder! ØV!
Forfærdelig fotograf.
På mit gymnasium har vi fået denne fotograf i 3 år. Og det har seriøst været de værste fotos nogensinde. De er ultålmodige og tager meget få billeder. Der er ingen chance for at kunne få taget nye, og ingen vejledning. Kan ikke anbefales.
Det må kunne gøres bedre hos et firma med 30 års erfaring
Til mine døtres skolefotografering var der nognelunde styr på lyssætningen, selvom paraplyen der er brugt har været lille eller har stået langt væk, hvilket kan ses på et meget lille øjenlys/catchlight.
Billederne af begge vores børn viser dog total mangel på interaktion og vejledning.
På hovedparten af billederne sidder de underligt, og stirrer udtryksløst ind i kameraet. Har de overhovedet været klar over billederne blev taget?
Det ligner også der et brugt en 50 mm brændvidde? Det bruger man typisk ikke til portrætter.
Super ærgerligt for det er 2. år i træk at dette sker. Jeg bliver jo nødt til at spørge skolen om de ikke kan få nogle andre ud...
dårlige billeder
han kunne godt lige gøre opmærksom på hår der stritter den modsatte vej af alt andet.
For 3 år i træk med dårlig fotografering
For 3 år i træk at vi får dårlige billeder og vælge mellem utroligt at de ikke lige kan bruge lidt mere tid på at tage billeder.. i år kunne jeg vælge at barn/børn ser sur ud eller det ligner at mit barn/børn ikke har været trykke ved fotografen eller at de sidder helt faldet sammen på stolen... vi får taget privat foto igen i år i stedet for det pjat og trukket vores samtykke tilbage så de ikke behøver at prøve på at tage billeder næste år..
Det var noget værre Sigøjner pig!!!!
Det var noget værre Sigøjner pig. Det er så forfærdeligt, at man ikke kan se, hvem der er på billedet. Man kunne tælle hvor mange pixels der var på billedet, og min 5 årige kusine kunne gøre det bedre med sin legetøjs mobil.
En blind vil ku tage pænere billeder
De billeder som er taget er så ringe og useriøse at jeg synes det er pinligt firmaet vil være sig selv bekendt!!!
Man beder ikke et barn sidde med næsen i sky og så selv regne med at resultatet bliver godt!!!! Alt man kan se er lige op i næsen på personen.
Skolefoto skal I holde jer fra at tage!
Så ringe billder for andet år.
2 andet år i træk at vi får dårlige billeder og vælge mellem utroligt at de ikke lige kan bruge lidt mere tid på at tage billeder.. i år kunne jeg vælge mellem lukkede øjne eller at ser sur ud eller det ligner at mit barn ikke har været tryk ved situationen... og hvis man endelig tænker måske det der billed så står dels navn lige i fjæset på barnet så det er svært at vurdere billederne... tror vi får taget privat foto igen i år
Meget dyre billeder
Meget dyre billeder, til gengæld er de så ikke særligt gode. Og sønnike på 18 sagde at fotografen højest brugte 10 sekunder pr elev...
Selvom der er mange elever skal det gøres ordentligt. ISÆR til den pris!!
Frustrerende oplevelse all around.
Absolut fine billeder, dog skal man være instillet på at læse tanker og bruge formuer på billeder, konkurrenterne tager 1/3 af prisen for. Alt for dyre produkter er frustrerende nok, og hjælpes ikke på vej af en fuldstændig forvirrende og på ingen måder logisk opstilling og fremvisning. Ydermere er sikkerheden meget tvivlsom når man betaler med kort, men man kan jo også bare lade være at handle med dem (som skole); Det er jo ikke fordi det årlige skolefoto er noget der betyder noget for forældre, bedsteforældre osv.
Ikke gennemtænkt og der er virkelig plads til forbedring!
Rigtig gode billeder, super kvalitet og god bestilling via nettet
Rigtig gode billeder med mange forskellige ansigtsudtryk at vælge imellem. Fotografen havde tydeligvis taget sig lidt tid til at få barnet til at smile og til at tage forskellige billeder. Vi endte med at bestille væsentligt flere billeder end planlagt, da der var for mange gode billeder imellem :-)
Bestillingen af billederne via nettet fungerede også rigtig godt. Vi havde adskillige måneder til at vælge og bestille billeder, og da vi først havde bestilt, så gik det rimelig hurtigt at få dem leveret. Vi fik endda god service over både mail og telefon undervejs. Sammensætning af størrelser efter eget valg fungerede også rigtig godt, og priserne var også fine. Og kvaliteten var rigtig god.
Alt i alt en rigtig god fotograf, som jeg vil anbefale til min anden søns skole, hvor jeg desværre ikke var særlig tilfreds med resultatet.
Hvor er det dog irriterende at i har så …
Hvor er det dog irriterende at i har så gode, søde og dygtige fotografer at man simpelthen ikke kan vælge det ene billede frem for det andet, fordi de er så fantastisk godt taget. Tusind tak, alligevel.
Mange glade hilsner Tanja,
en meget tilfreds mor til en 6 årig skoledreng der netop har fået taget foto.