Aureliclinic Reviews 9

4. Hair Removal Service
  5. Laser Hair Removal Service
  6. Teeth Whitening Service

Written by the company

Hos Aureli Clinic tilbyder vi professionelle skønhedsbehandlinger i trygge og rolige omgivelser. Vores erfarne team kombinerer høj faglighed med personlig service, så du altid føler dig i gode hænder. Vi tilbyder blandt andet: Tandblegning – Få et strålende smil Laserhårfjerning – Langvarige resultater Brow Lamination – Fyldige og formede bryn Lash Lift – Naturligt løftede vipper Vippe-extensions – Et elegant og intenst look Vi går op i kvalitet, sikkerhed og resultater, der får dig til at føle dig smuk og selvsikker. Book din tid på Aureliclinic.dk – vi glæder os til at byde dig velkommen. Kærligste hilsner Aureli Clinic

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale min behandler

Jeg kan varmt anbefale min behandler! Hun er utrolig dygtig til det, hun laver, og man føler sig tryg og godt taget imod fra start til slut. Hun er meget behagelig, professionel og tager sig tid til at forklare behandlingen grundigt.

Resultaterne har været virkelig effektive!

April 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har startet mit laserforløb hos…

Jeg har startet mit laserforløb hos Aureli clinic og har kun gode ting at sige om dem.
Jeg har kun haft 3-4 behandlinger og jeg vil sige at jeg er meget tæt på 100% hårfri. Det har været super effektivt og jeg er meget tilfreds.
Derudover er det de sødeste piger som arbejder der. Berivan er min behandler i det her forløb, og jeg kunne ikke ønske mig bedre.

April 13, 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse

Jeg var hos AureliClinic skønhedsklinik i dag og fik lavet hårfjerning på ryggen og ved skæglinjen. Personalet var utrolig søde, professionelle og fik mig til at føle mig meget velkommen fra start. Hele behandlingen foregik i rolige og behagelige omgivelser, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Man kan virkelig mærke, at de ved, hvad de laver, og at de går op i deres kunder.

Jeg kan helt klart anbefale AureliClinic til andre, der overvejer behandlinger. Jeg kommer helt sikkert igen!

March 14, 2026

Take a closer look