Aurorabrand Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Har bestil en dunjakke

Har bestil en dunjakke. Pakken er i tolden og jeg skal betale yderligere 181 kr.
Har skrevet til Aurora men et andet firma svarer aut. mail at de vender tilbage inden 1 til 2 dage.
Svindelfortagende som også konekter til Luna design.
Bør anmeldes og stoppes

June 3, 2024

Fupfirma

Bestilte en vest. Af siden fremgår det ikke at varen kommer fra Kins.Da den kom skulle jeg betale 178kr. I told og eksp.gebyr.
Jeg bliver rigtig vred da den vest de har sendt mig er 20cm. mindre end den bestilte størrelse.
Selv om det er dem der har fejlet skal jeg betale for returneringen, eller beholde varen og få 15%af købsbeløbet refunderet. Hvor er Kundeservicen henne.

June 2, 2024

Dette firma er et Fupfirma

Dette firma er et Fupfirma, som narrer kunderne til at tro, der er fri fragt
Da jeg bestilte en frakke i februar tillod de sig, at hæve penge for 2 frakker
Efterfølgende kom der refusion for den ene frakke, men den anden har jeg aldrig set, da der var dyr porto, som skulle betales
De lovede at refundere prisen på frakken, da jeg ikke ville betale den dyre porto, men nu vil de kun refundere 50 %
Køb aldrig noget her🙈

April 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra dette.

Hold jer langt væk fra dette.
Er trukket beløb med det samme. Har aldrig modtaget varen - er desuden opkrævet told for at få udleveret pakken - så har nægtet modtagelse.🤬🤬.
Har intet hørt fra firmaet

April 12, 2024

Bestille en jakke

Bestille en jakke, som er alt for lille størrelse passer slet ikke, og jeg kunne sende den tilbage, udgiften skulle jeg selv betale, eller jeg kunne beholde jakke og modtage 15% i kompensation.
Hold jer væk.
Påske hilsen Elisabeth 💐

March 20, 2024

Køb intet her

Køb intet her, de sender fra et ikke eu land , jeg skulle betale told og modtog en frakke som ikke levede op til mine forventninger måtte betale told og farverne passer ikke køb ikke fra det brand

March 17, 2024

AURORA BRAND - mangelfulde oplysninger om forsendelse/betaling af varer

Efter at have købt og betalt for en jakke hos Aurora Brand for kr. 299,99, har jeg efterfølgende fået en opkrævning fra henholdsvis Postvæsnet og Toldvæsnet på kr. 177,60 DKK.
Har endnu ikke modtaget jakken, som jeg nu kan se er sendt fra Kina, så jeg frygter ydermere at størrelsen er alt for lille.
For dårligt at AURORA BRAND ikke oplyser at der ikke er indregnet told i prisen og at varen kommer fra Kina

March 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Købte en dunjakke og en vest

Købte en jakke og en vest. De er 4 numre for små! På trods af angivne mål i skema. Godt nok er kinesere små, men…. Kvaliteten er ellers ok. Iøvrigt måtte jeg også betale 200 dkr i told for at få udleveret pakken. Dumme 800 kr der røg der….

March 20, 2024

Is this your company?