Auroramassage Reviews 19

2. Day Spa
  3. Dog Trainer
  4. Physical Therapy Clinic

Written by the company

Hej og Velkommen til Aurora Hundemassage, Hvis du ønsker kærlig håndtering af din hund, på hundens vilkår, så er du kommet til rette sted. Her arbejder jeg altid med positive forstrækning hos hunden og det gode samarbejde mellem hund og ejer. Jeg tilbyder både, massage, fysioterapi, genoptræning, osteopati, træning både individuelt og på hold. Tøv ikke med at skrive til mig.

4.6

3-star
2-star
1-star

Kan VARMT anbefales

Kimmie er simpelthen bare SÅ dygtig!
Utrolig sød, behagelig og empatisk.
Hun lytter virkelig til ens behov og tilpasser derefter en træning der fungerer for og til os.
Hos andre hundetrænere har jeg oplevet, at alle hunde bliver puttet i den samme kasse og at alle skal lære det samme (undskyld mit sprog) ligegyldige program. Kimmie forstår at hundene er forskellige og at vi mennesker har forskellige behov, midler, dagligdag osv. Så træningen er helt skræddersyet.
Hun vurderer mig og min hund og derefter træner hun mig, så jeg kan træne min hund, ud fra de behov og udfordringer vi står overfor.
Kimmie, du er en stjerne! Og kunne jeg, ville jeg give dig mindst 10 stjerner herinde.
Stella og jeg glæder os allerede til næste session :)

April 10, 2025

Altid en god oplevelse

Når vi ankommer til Danshøj st., så ved Karlo hvor vi skal hen…

Karlo får jævnligt massage hos Kimmie og han elsker hende! Også selvom Kimmie tager lidt ekstra fat i ham nogle gange 😂

Kimmie er god til at forklare, hvad hun gør under behandlingen, jeg får vejledning til hjemmeøvelser og hun giver sig altid god tid til spørgsmål omkring foder, kosttilskud eller andet😊

Fra vores første aftale hos Kimmie, har jeg altid følt mig tryg og velkommen - det samme har Karlo - seniorhunden snart 11 år

Jeg giver Kimmie de varmeste anbefaleringer herfra😊

February 26, 2025

Reply from Auroramassage

Søde lille Karlo, jeg nyder jeres besøg, du er en en’er, med en kæmpe personlighed ❤️ 1000 tak for jeres fine anmeldelser 😃

Nærværende og lærerig hvalpetræning

Kimmie tog varmt og kærligt imod os og vores nye pelsede familiemedlem, da hun var var 10 uger gammel. Der var stort overskud til individuel opmærksomhed på hundene på holdet, så vi følte os enormt trygge ved at være der. Kimmie var utrolig dygtig til bestemt og kærligt at vejlede os i den første spæde start som førstegangs-hunde-ejere og vi fik en tilpas mængde "lektier" med hjem. Vi og vores hund elsker Auroramassage.dk!

August 5, 2024

Reply from Auroramassage

Tak Clara og Nova, det er skønt at kunne følge jer helt fra hvalp af ❤️ og se hvordan I udvikler jer sammen. 1000 tak for jeres søde anbefaling😃

Mine varmeste anbefalinger til Aurora Hundemassage

Min 12 årige labrador Mulle har fået massage og fysioterapi hos Kimmie i 3 måneder, og hun nyder det !! Hun ligger helt stille og smiler under behandlingen, og jeg kan klart se, at hun bevæger sig mere frit og afslappet bagefter.
Ud over sin faglige viden, har Kimmie stor generel erfaring med hundeliv, og hun deler gavmildt ud af den.
Kimmie har mine varmeste anbefalinger :-)

January 29, 2025

Reply from Auroramassage

1000 1000 tak for din fine anmeldelse 🤩 Mulle er bare den skønneste lab, jeg nyder at have jer forbi😃

Kæmpe anbefaling.

Kæmpe anbefaling.
Kimmie er Virkelig dygtig og professionel til sit arbejde.
Rigtig god til at forklare og har meget tålmodighed med både hund og ejer🙈
Mine hunde føler sig altid trygge og velkommen❤️❤️

February 6, 2025

Reply from Auroramassage

1000 tak for den skønne anmeldelse 🤩 det betyder meget for mig😃 jeg nyder at have jer på besøg med jeres skønne hunde ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Vores lille killing kunne Kimmie også hjælpe

Jeg kontaktede Kimmie, da min ene killing ikke hoppede lige så meget som den anden, og spurgte om hun kunne kigge på den, selvom det ikke var en hund:) det var intet problem sagde hun.
Vi kom ned i klinikken, og de kom ud og gik lidt rundt.
Kimmie fik kigget på lille Mango, og jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk. Men siden vi er kommet hjem, har kunne kunne hoppe rundt ligesom sin søster. Og søster var også heldige lige at få en gennemgang nu hvor vi alligevel var der.
Vi fik et par kaninører med hjem, det havde jeg aldrig troede mine katte ville spise, men det nyder de med velbehag, når vi andre får fredagsslikket 😛

December 5, 2024

Reply from Auroramassage

Tak for jeres besøg:) og tillykke med jeres søde små killinger, de var mega søde. Og det var hyggeligt også at have et par katte i klinikken 🤩❤️

Hvalpetjek og god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med vores lille nye hvalp. Jeg føler virkelig at vi blev guidet godt, hvordan vi kan gøre det bedste for vores hund. Vi kommer helt sikkert igen:)

February 4, 2025

Reply from Auroramassage

Tak for jeres besøg og endnu engang tillykke med den lille hvalp 😍 og tak for de fine ord ❤️

Super faglighed.

Min hund har gået til behandlinger/ træning/ genoptræning hos Aurora massage v. Kimmie i ca 2 år. Kimmie er super dygtig og tålmodig. Hendes tilgang til hunde er fantastisk og min bulldog elsker at komme der.
Særligt i forbindelse med min hunds
operation for patella luxation, og den
efterfølgende genoptræning, har
Kimmis faglige ekspertise været guld værd.

February 3, 2025

Reply from Auroramassage

1000 tak for den fine anmeldelse 😍 jeg elsker at have dig & Hera på besøg. Og jeg er vild med den udvikling Hera har taget😃

Klar anbefaling

Efter en dårlig oplevelse på et hvalpe trænings kursus startede jeg og min hund Wilma og hendes søster i et ja, nærmest solo forløb hos Kimmie. I løbet af få gange lærte vi og vores hunde hurtigt hvordan vi trænede lydighed osv. vi lærte også at træne deres muskler og vi lærte ikke mindst ikke at overtræne, men i stedet at lytte til hundens signaler. Det var et super fint forløb og jeg kan varmt anbefale Auroramassage.

October 20, 2024

Reply from Auroramassage

Åh tak Betina, det betyder meget for mig at vide at i har kunne bruge forløbet, mange tak for din finde anmeldelse 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Kimmie tager sig alting god til til

Kimmie tager sig alting god til til, at lære hunden at hende. Jeg har 2 staffordshire, og begge går fast hos Kimmie i forbindelse med træning og massage. Kimmie er den bedste.

December 27, 2024

Reply from Auroramassage

Tak June:) Jeg elsker at se søde Paps i klinikken og han er blevet den bedste storebror til lille Wilma, jeg glæder mig til at se hvordan hun udvikler sig sammen med Pablo

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig altid velkommen…

Man føler sig altid velkommen og det er hyggeligt at være der, man får virkelig god og kompetent rådgivning.
Hun tager sig god tid til alle vores spørgsmål omkring hunde helbred, træning, ernæring og alt der imellem. 😀

De træninger vi har deltaget i har også været virkelig gode.

Så har hun et virkelig godt og stort udvalg af snacks til hunden 😀

Vi er flyttet, men kører stadig til Valby for at handle hos Kimmie. Så stor anbefaling herfra 😀

February 1, 2025

Reply from Auroramassage

Det betyder meget i stadig kommer og besøger mig, jeg bliver altid glad for at hører hvordan det går. Jeg håber på alt det bedste for jer i jeres nye omgivelser, og ser frem til jeres besøg fremover:D

Bedste oplevelse

Jeg begyndte at komme hos Kimmie for over 2 år siden, og kommer nu fast flere gange om året.
Ikke nok med, at Kimmie og Manse er faldet pladask for hinanden, så har Kimmie også været en enorm hjælp i mange aspekter. Hun har hjulpet mig med at forstå Manse's signaler bedre, vejledning til træning for at styrke hans krop, samt assisteret med genoptræning efter en lang periode med en brækket tå. Kimmie er altid klar til at give gode råd og støtte både dig og din bedste ven på den rette vej. Kæmpe anbefaling herfra!

January 29, 2025

Reply from Auroramassage

Manse har bare indtaget en del af mit hjerte, han er en mega sød og glad dreng. Og jeg er lykkelig for at få lov at følge ham videre i hans liv og genoptræning 🤩❤️ 1000 tak for din fine anmeldelse, kneb en lille tåre🥺

Kan varmt anbefale Aurora

Kimmie har god forståelse for hunde og er rolig i sig selv. Vores Tilde, har fået massage da hun var hvalp, vi har fået hjælp og gode råd da vi havde hvalpe problemer. Vi har gået til træning/Fit paw, for at styrke og berolige en meget aktiv hvalp. Vi kommer stadig forbi, for at købe lækre naturlige snacks. Er vild med at det er naturlige ting, min hund spiser. Så om du skal have behandling eller bare ønsker at give din hund lækre naturlige snacks, så læg vejen forbi Aurora. Kan varmt anbefales 🐕

February 1, 2025

Reply from Auroramassage

Åhh tak søde Pia, jeg nyder at få besøg af jer og Tilde 🤩 tak for de fine ord, det betyder meget for mig❤️

Jeg har besøgt Aurora Hundemassage

Jeg har besøgt Aurora Hundemassage, hvor vi flere gange har købt lækre snacks til både vores egen hund og min mors hund😍 Miller har også været projekt hund nogle gange. Og været i Kimmie’s hænder efterfølgende. Kan klart anbefale Kimmie og hendes lækre snacks

January 27, 2025

Reply from Auroramassage

Søde lille Miller😍 altid glad og sød dreng. Jeg elsker jeres besøg😃 tak Louise for din anmeldelse ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Føler mig altid tryg ved at overlade…

Jeg var så heldig at møde Kimmie, da jeg købte hendes hunds bror, og det er jeg utrolig glad for, for hun har været en kæmpe hjælp og sparringspartner, når teenageren har været umulig. Hun hjælper altid med gode råd og tips.
Føler mig altid tryg ved at overlade min hund i Kimmie's hænder og ved, at han får den bedste og mest kompetente behandling. Og jeg ved, at min hund føler præcis det samme, for han bliver altid helt vild, når vi drejer ned af hendes vej.
Og han så elsker han de sunde snacks, som der også tilbydes (og som hans mor køber sig fattig i hver gang vi er derude)
Kan klart anbefales!

January 6, 2025

Reply from Auroramassage

Åhh Tina, 1000 tak for de fine ord☺️ jeg er virkelig glad for at jeg har fået dig ind i mit liv og kan blive ved med at følge Olli i hans opvækst, sammen med Kida:)

Kan varmt anbefale Kimmie

Kan varmt anbefale Kimmie, mine hunde elsker hende og vi glæder os altid til at besøge klinikken. Professionel og kærlig behandling og lækre godbidder.🥰🥰🥰

January 25, 2025

Reply from Auroramassage

1000 Tak Helle, jeg synes også det er enormt hyggelige at se dig og de små pudler:)

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste jeg har gjort for mine hund

Det bedste jeg har gjort for mine hund. De er altid logrende og glad, når vi parkerer foran Aurora Hundemassage. De og jeg har fuld tillid til Kimmie, selv om der nogle gange skal tages godt fat, men så tager vi lige en lille pause med lidt snacks og så er hun klar igen. Jeg som hundeejer har lært meget af Kimmie omkring hundens fysik, kost og generelle velvære. Kimmie kan det hele, massage, fysioterapi, adfærd, rally, fitpaw. 1000 tak for vores “private” hundehvisker. Gør din hund en stor tjeneste og lad den møde Kimmie💜🤎

January 7, 2025

Reply from Auroramassage

Hej Tilde, 1000 mange tak for din finde anmeldelse. Det betyder meget for mig, jeg er glad for du kan bruge det jeg fortæller dig og jeg glæder mig til at se jer igen.

Rated 5 out of 5 stars

Sød, informativ og lækre snacks

Min hund blev knæopereret for ca. 1 år siden, vi gik efterfølgende til Fitpaw træning og massage hos Aurorahundemassage. Det var simpelthen det bedste jeg kunne have gjort, og min dyrelægen sagde også, at han ikke havde set en hund komme så hurtigt tilbage på alle 4 ben før. Vi kommer forsat for både hold træning og massager:)
Samt de lækre snacks, kan klart anbefale den årlige julekalender

January 10, 2025

Reply from Auroramassage

Hej Maria, 1000 tak for de fine ord, jeg husker godt din hund, i var mega seje til at få lavet øvelserne hjemme og holde det vedlige. Jeg glæder mig til at se jer igen, når vi starter nye hold :)

Take a closer look