Autochristiaan Reviews 25

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super goede service, geven vertrouwen aan de klant. Perfecte levering van de auto. Menno is een zeer attente en positieve verkoper, geeft duidelijk toelichting. Kom hier zeker weer terug!

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hier onlangs een mooie auto gekocht. Alles verliep in een relaxte sfeer. Het voelt ook allemaal betrouwbaar aan. Tijdens en tot na de aankoop prettig contact gehad met Menno.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Onvriendelijke monteur

Echt een hele onaardige monteur. Nadat ik vroeg wat iets ging kosten werd er meermaals gezucht aan de telefoon en werd het gesprek erg onvriendelijk. Ik kwam hier jaren, maar na deze uiterst onvriendelijke behandeling geen Auto Christiaan meer voor mij. Ik heb inmiddels mijn auto elders in onderhoud en hier gelukkig weer een vriendelijke benadering naar de klant. :)

March 30, 2025

Beste Rosanne,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat het contact met ons zo is verlopen. Dat is niet de manier waarop wij met onze klanten om gaan.

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant zich serieus en netjes geholpen voelt, zeker ook wanneer er vragen zijn over kosten of werkzaamheden. Daarom nemen wij uw opmerking intern serieus op.

Wij komen graag met je in contact om beter te begrijpen wat er precies is gebeurd en om te kijken of wij dit alsnog op een nette manier met je kunnen bespreken en samen kunnen oplossen. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen.

Rated 1 out of 5 stars

Dramatische communicatie en geen klant vriendelijkheid

Auto gekocht voor €17.500 met 58.781 km. Net een jaar na de aanschaf van de auto en nog geen 8000 kilometer te hebben gereden, ontstond een defect waardoor de auto niet meer normaal kon laden.

Wat vooral tegenvalt is de afhandeling door Auto Christiaan. Er werd aangegeven dat er meegedacht zou worden en dat er een scherpe oplossing mogelijk was nadat ik op hun verzoek een diagnose had laten maken bij een door hen bekende Peugeot dealer waar werd bevestigd dat de on board charger defect is. Dit veelvoorkomend probleem kon gerepareerd worden voor 2850 euro nadat ik inmiddels 93 euro diagnose kosten had betaald. Na overleg met auto Christian werd het ineens toch niet zo behulpzaam want ze kunnen dit repareren voor 2750 euro! Ik heb meerdere pogingen gedaan om een oplossing te vinden maar tevergeefs tot op heden. Er werd gevraagd, zodra ik niet akkoord zou gaan met het “voorstel” ik een een concreet tegenvoorstel moest doen.

Dat tegenvoorstel om de koste te delen heb ik inmiddels een week geleden gedaan. Ondanks meerdere e-mails en een reminder heb ik inmiddels al een week geen enkele inhoudelijke reactie meer ontvangen.

Dat staat voor mijn gevoel volledig haaks op de beloftes van service, meedenken en klantgerichtheid. Erg teleurstellend, zeker gezien aanschafprijs van de auto, de relatief lage kilometerstand (momenteel 67.956 km) van de auto.

Ik had zo gehoopt dat de vriendelijkheid die tijdens het verkoopproces volop aanwezig was in combinatie met de “4 zekerheden” waarover jullie op de website communiceren en andere klanten ook over praten, dit ook in mijn geval als klant voelbaar was geworden maar helaas is het tot op heden alles behalve klantvriendelijk!

March 20, 2026

Beste Beaudey,

Dank voor de review. Het spijt ons om te lezen dat jullie onze communicatie en werkwijze als teleurstellend ervaren. Dat is vanzelfsprekend niet hoe wij met onze klanten willen omgaan.

Op dit moment zijn wij nog met jullie in gesprek om samen tot een oplossing te komen. Wij vinden het belangrijk om dit op een zorgvuldige manier af te handelen en rechtstreeks met jullie af te stemmen zolang het dossier nog in behandeling is.

Jullie feedback nemen wij serieus en wij vertrouwen erop dat wij in onderling overleg gezamenlijk tot een passende oplossing kunnen komen.

Rated 5 out of 5 stars

Ruim aanbod van diverse automerken; vriendelijke medewerkers

Hartelijke ontvangst, vriendelijke medewerkers. Divers aanbod. Alle gelegenheid gekregen om proefritten te maken. Er is goed geluisterd naar de wensen zodat een afspraak kon worden gemaakt voor het bekijken van een mooie xc40. De koop was vervolgens snel rond. Goede afspraken gemaakt. Kortom: zeer tevreden klant.

February 20, 2026

Topservice bij auto Christiaan

Menno heeft ons super goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto. Wij hebben er 2 uur voor moeten rijden dus het was erg fijn dat we van te voor een filmpje hebben ontvangen via WhatsApp om een goed neeld te krijgen. Wij zijn dus erg tevreden over auto Christiaan maar specifiek over de goede zorgen en service vanuit Menno!

February 6, 2026

Heel fijn zaken doen

Heel fijn zaken doen, prettige en duidelijke communicatie, denken met je mee en zijn erg betrokken.

Menno, bedankt!

January 23, 2026

Super snel!

Snel via de telefoon en app. Proefrit gemaakt en samen met enthousiaste Menno een deal kunnen maken.

Leuke en informele zaak.

November 28, 2025

Super

Goed geholpen

October 16, 2025

Beste Raymond,

Dank voor de review en het fijne contact. Altijd welkom voor een kop koffie bij ons in de showroom!

Rated 5 out of 5 stars

Prettig te woord gestaan en afspraken…

Prettig te woord gestaan en afspraken keurig nagekomen.

October 22, 2025

Beste Pieter,

Dank voor de mooie woorden en het goede contact. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuw aangekochte MG!

Erg goed geholpen door Menno

Erg goed geholpen door Menno. Fijn contact, goede auto. Prima.

October 8, 2025

Beste Wim,

Dank voor de beoordeling en het inderdaad het fijne contact. Veel veilige kilometers gewenst!

Menno Zeebregts
Auto Christiaan

100% klanttevredenheid

Auto Christiaan gaat voor 100% klanttevredenheid!
Tijdens overleg en onderhandeling een duidelijke en open verstandhouding.
Top!!

October 3, 2025

Beste Harold,

Dank voor de mooie review en zo hebben wij het ook ervaren. Graag tot ziens in Blokzijl!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look