Autoconsult Reviews 13

3-star
2-star
1-star

Hurtig respons, perfekt service

Jeg fik anskaffet mig en motorcykel med et svejset loop bagpå. Ved henvendelse til Autoconsult guidede Otto mig igennem hvad jeg skulle gøre for at denne kunne godkendes og henviste til deres prisliste for motorcykelombygninger. Efter de nødvendige konstruktive ændringer fik jeg aftalt en tid med Nicklas, som fik tjekket motorcyklen igennem efter konstruktive ændringer, og som også gav mig nogle gode råd til syn, da der var mangler på motorcyklen som jeg havde overset, bl.a. en dårlig forgaffel og afstand mellem blinklys bagved. Alt i alt en ligetil og hurtig process.

July 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Gider ikke rigtigt gøre en indsats for…

Gider ikke rigtigt gøre en indsats for at finde de nødvendige dokumenter, bliver blot fortalt.

vi kan ikke bekræfte at den kan overholde kræv til seler, sæder, emission m.m

Jeg forstår det ikke når denne bil har kørt i England, og biler magen til allerede findes på de danske veje.

Derudover står der på den engelske reg attest hvor meget den forurener.

Og til slut skriver de dette på deres hjemmeside - Det kan ikke garanteres, at den færdige Dataerklæring indeholder forbrugsdata (elektrisk forbrug og rækkevidde eller brændstofforbrug og CO2-udslip)

Men hvorfor kan i så ike bare lave min også?

February 5, 2025

Styr på lovgivningen fra Færdselsstyrelsen

Jeg fik hjælp til at jeg slet ikke behøvede en ny dataerklæring til min i forvejen synede veteranbil, til trods for flere store danske synshaller afviste at syne min bil pga. et nyt toldsyn.

Behøver slet ikke en ny dataerklæring når dataene er i DMR i forvejen, den information hjalp autoconsult med.

May 2, 2024

Motorcykel

. Har ikke lavet noget og tage 1300 kr .stor i samen situation sam før.kan ikke lave data til motorcykel , jeg skal testes i Assen i Tyskland ????? Skriver de

May 2, 2022

tysk trailer til dansk

Skulle bruge en sættevognstrailer og fandt en i Tyskland. Jeg kontaktede Autoconsult som ikke så noget problem i at få den godkendt, hvorefter jeg købte og fik traileren hjem. Efter kontakt med dem flere gange på mails og telefonisk har de en måned efter første kontakt stadig ikke kommet i mål med godkendelsen.
Efter seneste kontakt har de oplyst at nu skal der en mand ekstra gennemsyn af en ekspert før den kan godkendes. Det der oprindeligt ville tage få dage og koste 4500 kr. Har nu taget over en måned og en ekstra omkostning på ca. 5000 og måske mere alt efter hvor svær opgave "er blevet". Jeg har nu annulleret ordren, da jeg kom i kontakt med et andet firma der uden videre har lavet alle papir helt efter gællende regler. Som de sagde der er en helt almindelig standart sag...... Jeg har så fået en regning far Autoconsult på 1680 +moms for....tja sagsbehandling.

February 17, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg skulle importere en Chevrolet Astro…

Jeg skulle importere en Chevrolet Astro Van fra Sverige til Danmark, og da der var lidt bøvl med den svenske registrerings attest, blev det nødvendigt med en data erklæring.
Jeg henvendte mig til Autoconsult, da de eftersigende skulle være de eneste herhjemme der kunne hjælpe mig. De tog lidt billeder af bilen, vejede den og ville prøve at skaffe de nødvendige papirer. Alt dette skulle koste mig 4000,- kr plus moms. Efter nogle dage vender de tilbage og vil have flere oplysninger omkring bilen, og informerer mig om at de også skal udføre en støjmåling til yderligere 2500,- kr plus moms.
Da de allerede har alle de oplysninger som jeg kan skaffe kigger de lidt på sagen igen. De vender så tilbage med en melding om at det ikke kan lade sig gøre, de har endda forhørt sig hos deres samarbejdspartnere i Tyskland, men vælger at kaste håndklædet i ringen. Det er for dem en umulig opgave, der dog stadig faktureres med 600 kr.
Jeg henvender mig efterfølgende selv til DEKRA i Tyskland, der ikke ser nogle problemer i at skulle hjælpe. De sender en faktura på 3200,- kr og lover at sende en en dataerklæring straks de har modtaget pengene. Der er desuden IKKE behov for hverken en vejeseddel eller lydmåling, da alt dette fremgår af dataerklæringen.
Nemt og smertefrit, og langt under halv pris af hvad Autoconsult ville have haft for opgaven.
Virker mest som om at de ikke ønskede at arbejde for deres penge, men gerne sender en uhyrlig stor regning hvis det hele bare var lige til.
Meget dårlig oplevelse og jeg anbefaler ikke andre at henvende sig til dem efter en dataerklæring. Kontakt istedet de tyske aktører på markedet, de er mere effektive og billigere.

January 8, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Efter at have rettet henvendelse…

Efter at have rettet henvendelse telefonisk omkring udarbejdelse af en dataerklæring på min bil, kommer jeg i kontakt med en meget venlig medarbejder som gerne vil hjælpe. Jeg fremsender alt den nødvendige dokumentation, men og medarbejderen bruger herefter tid på at finde grundlag for en dataerklæring. Jeg får herefter af vide at det vil være MEGET svært at få udarbejdet en, da de ikke kan finde bogen data på bilen og at ingen af deres samarbejdspartnere heller har disse data. Jeg får herefter en regning på 2400 kr for konsulentbistand. Jeg har efterfølgende sendt mere uddybende materiale og har brugt utallige timer på at finde disse informationer, men får igen af vide at det ikke kan lade sig gøre.

Jeg retter herefter henvendelse til producenten og en konkurrent til Autoconsult og pudsigt nok, informere konkurrenten mig om at der findes data på bilen i Tyskland og at jeg kan have min dataerklæring indenfor et par dage.

Jeg må erkende at, servicen og kommunikationen hos Autoconsult har været ok. Men kompetence niveauet og viljen til at hjælpe kunden, med at finde en løsningen er langt fra hvad man kan forvente. Jeg syntes det er under al kritik at et firma som fremstår som eksperter og Danmarks førende, ikke engang kan udarbejde en dataerklæring, men at deres konkurrenter kan uden de mindste problemer og ingen fakturering for konsulent bistand.

Jeg kan på INGEN måder anbefale Autoconsult, og vil anbefale andre til at afsøge andre muligheder inden man engagere sig med Autoconsult.

February 6, 2021

Meget dyrt bekentskab.

Jeg kontakter Autoconsult for og få hjælp til ilægningen af en anden og større motor i min bil.
I første mail skriver jeg at ombygningen er betinget af at jeg ikke skal svare ny afgift af bilen.
Da ombygningen er færdig får jeg et brev fra Skat at jeg skal af med 43.000 i ny afgift.
Jeg tænker at når jeg har på mail at jeg ikke er interesseret i en ny afgift, så trækker jeg dem i retten.
Jeg får ikke medhold. Sagen koster 83.000.
Under udarbejdningen af rapporten går jeg og venter på at de skal til Fyn, for så kan de også kigge på min bil. Der går 2 Måneder. De skal så til noget "udstilling" Odense Congres Center, og tager mig på vejen. De bonner mig for 1500,- når jeg har ventet i 2 måneder og de skal derover alligevel.
Jeg kan nu vælge og betale 30.000,- for og bygge bilen tilbage eller betale 43.000 for og komme ud og køre i den igen.

Hvis de havde solgt brugtvogne kunne man forstå deres opførsel.

Hvis du vælger og bruge dem på trods af dette, så skal du væbne dig med tålmodighed, være skarp på det du skriver eller endnu bedre, hyr en advokat til og stå for korrespondancen.

Jeg kan på ingen måde anbefale Autoconsult.

January 31, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Løsninger til aftalt pris og aftalt tid – glem det!

Forbered dig på en tidshorisont der, med længder, overgår dit værste estimat!

Rettede telefonisk og skriftlig henvendelse til AutoConsult, for TILBUD på færdigproducerede dele til en anhænger-undervogn og dataerklæring, vedhæftet data og tegninger på en målfast kasse.

- Modtog, efter 5 uger og rykker, en prisliste.

En klage til AutoConsult foranlediger medejer at overtage tilbudsgivningen mod aftale om et betalt møde for afklaring af spørgsmål til den målfaste kasse.
Mødet fører til aftalen, at tegninger af kassen må sendes til AutoConsult leverandører af Al-ko, Knott og Wap chassis- og undervognskomponenter for tilbudsgivning.

- Modtog efter 8 uger et vejledende tilbud på - en hjemmelavet løsning!?

Ordlyden ”Det har ikke været muligt at finde et færdigt chassis … Derfor har jeg slået lidt linjer på et papir, kontaktet en smed og leverandør af komponenter” foranlediger en regningen uden mandat.

- PRIS 700% over aftalt for et afklarende møde.

Aftale på aftale bliver misligholdt. Selv en skriftlig aftale om telefonmøde, for afklaring af hvorfor man - mod aftale (og for kundens regning) - tilbyder en hjemmelavet løsning og konsekvenser heraf, misligholdes med en kort ”beklager travlhed” mail dagen efter. Der er ingen, der gider ulejlige sig ringe til kunden og aflyse telefonmødet!?

Umiddelbart opleves det arrogant, men efter 3 spildte måneder, er det svært ikke at tænke tanken; Er katalogdele til en anhænger-undervogn raketvidenskab eller agerer AutoConsult i virkeligheden ude fra en monopollignende markedsposition.

Hvorfor ringer man IKKE til kunden, når man mod skriftlig aftale kun sender en prisliste, halvfærdige tilbud eller hjemmedesigner løsninger trods en aftale om andet?

Hvorfor ringer man IKKE at ringe til kunden, trods denne i skrift påtaler fejl og mangler i tilbudsmateriale som f.eks. en for kort aksel, for små bremser til anførte dækdimensioner … (skriver i stedet senere, at man kan se bort fra producentens specifikationer)!?

Det er fordi - ALT I SKRIFT - Skriftlige henvendelser der påtaler fejl og mangler i AutoConsult materialer, skriftlige henvendelser pga. misligholdt AutoConsult aftaler, selv en skriftligt konstruktiv reklamation til den daglige topledelse ved AutoConsult over hele forløbet - OPGØRES nemlig nidkært med et tidsforbrug opgjort i decimaler vedhæftet en faktura og en skrivelse med ordlyden:

- ”… det bliver jo afgjort i en retssag hvis du vælger ikke at betale fakturaen.”

Min anmeldelse kan dokumenteres i skrift … Prøv selv at google og søg referencer i dit eget netværk - inden du overvejer at gøre brug af AutoConsult ”ydelser”. Jeg fik desværre først for sent lavet en søgning på AutoConsult i eget erhvervsnetværk, der blot kunne bekræfte min egen dårlige oplevelse.

November 24, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Engagerede eksperter som kender reglerne bedre end de fleste.

Fik afvist autocamper ved flere syns virksomheder grundet manglende dataerklæring.
Autoconsult tog sagen op og hjalp med at overbevise synshal om at de var forkert på den.
Peter gik længere end jeg forventede og kæmpede min sag. Autoconsult beviste at de er eksperterne som kender reglerne langt bedre end de fleste.
De kunne have valgt at gå efter pengene, men valgte i stedet at kæmpe for min ret.

July 8, 2020

Is this your company?