Jeg købte en ny Toyota Aygo for 5 og et…
Jeg købte en ny Toyota Aygo for 5 og et halv år siden hos Autohallen Kalundborg, jeg bestilte en 3 dørs, men de havde kun 5 dørs, så jeg fik en 5 dørs til en 3 dørs pris, plus ekstra udstyr som F.eks. aircondition og bakkamera uden mere i pris, og på en afdragsordning til hvad jeg syntes var en lav rente.
Jeg tilmelde mig deres 5 års service aftale, som jeg har været yderst tilfreds med, da bilen skulle til sit første syn skiftede de bremseklodserne, uden at jeg selv havde nævnt det, som en del af service aftalen.
Da der var gået ca. 4 og et halv år gik bagvisker motor i stykker, og kort tid efter gik bakkameraet sig i tur, som krævede et større stykke arbejde, da ledningsnettet fra bagkofanger til instrumentbrættet skulle udskiftes, begge reparationer blev hurtigt udført uden diskussion, som en del af garantien.
Som uddannet karrosserismed med erfaring inden for autobranchen, kan jeg kun sige, at jeg har følt mig tryg i kompetente og ærlige menneskers hænder, og kan varmt anbefale Autohallen Kalundborg, jeg har selv fornyet service aftalen med yderlige 5 år, hvilket til min overraskelse forlængede garantien med et år ad gangen efter hver endt service, og op til bilen er 10 år gammel.
August 13, 2024
Unprompted review