Leuk concept. Redelijk bod gekregen voor mijn auto en besloten mijn auto weg te doen voor dit bedrag. Op locatie was er nog een kleine inspectie aan de auto en heb netjes mijn geld ontvangen.
See what reviewers are saying
Handige service, had zelf meerdere auto inkoop sites geprobeerd, met een aantal een telefoon gesprek gehad. Hier het hoogste bod en de rest is geschiedenis.
Met plezier hier mijn auto verkocht. Bakje koffie gehad terwijl de auto nog eventjes werd nagekeken. Alles was in orde en betaald gehad.
Zelf met mijn auto naar de locatie gegaan, ter plekke kleine inspectie, alles was in orde en kreeg direct me geld.
Company details
Written by the company
Bij Autoinkoop Utrecht zijn we gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte auto’s in de regio Utrecht. Met jarenlange ervaring in de auto-industrie bieden wij een betrouwbare en transparante service voor iedereen die snel en eenvoudig zijn of haar auto wil verkopen. Onze missie is om het verkoopproces zo stressvrij mogelijk te maken door een eerlijke prijs te bieden en de administratieve rompslomp uit handen te nemen. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte aanpak en ons streven naar 100% klanttevredenheid. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces. Of het nu gaat om het inplannen van een bezichtiging, het beoordelen van uw voertuig of het regelen van de betaling, wij zorgen ervoor dat alles soepel en efficiënt verloopt. Bij Autoinkoop Utrecht kunt u rekenen op een snelle en professionele afhandeling. Wij bieden een gratis waardebepaling van uw auto en een vrijblijvende offerte. Daarnaast verzorgen wij de vrijwaring en andere administratieve zaken zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Kies voor Autoinkoop Utrecht en ervaar zelf waarom zoveel tevreden klanten ons aanbevelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om uw auto te verkopen!
Contact info
St Jacobsstraat 123- 135, 3511 BP, Utrecht Netherlands, Netherlands
- +31303691284
- contact@autoinkooputrecht.com
- autoinkooputrecht.com
communicatie was helder vanaf eerste…
communicatie was helder vanaf eerste gesprek dat is fijn
Wat ik waardeerde is dat hun houding…
Wat ik waardeerde is dat hun houding gedurende het hele proces professioneel bleef.
Het voelde als een eerlijke deal zonder…
Het voelde als een eerlijke deal zonder verborgen spelletjes
ook nu later denk ik nog dit was gewoon…
ook nu later denk ik nog dit was gewoon een slimme keuze
ik hoefde niks te plannen hij paste…
ik hoefde niks te plannen hij paste zich aan mij aan
hij kwam van used car buyout en zei ik…
hij kwam van used car buyout en zei ik heb m meteen mee niks laten staan beetje krom maar prima
Auto Inkoop Utrecht leverde een snelle
Auto Inkoop Utrecht leverde een snelle, eerlijke en transparante service toen ik mijn auto verkocht. Ze boden een realistische waardering, voerden een korte inspectie uit en betaalden direct uit, zonder gedoe. Hun 24/7 bereikbaarheid en milieuvriendelijke aanpak maken het proces echt zorgeloos.
Alles afgehandeld en nog tijd over voor…
Alles afgehandeld en nog tijd over voor koffie
ik hoefde niet te wachten p reacties
ik hoefde niet te wachten p reacties, beter dan marktplaats
Ze boen mij een eerlijke deal aan bij…
Ze boen mij een eerlijke deal aan bij lease inlevering, mijn broer zei dat dat klasse is.
Vorige Week Zelfde Verhaal In 10 Minuten Tekenen En Export
vorige week zelfde verhaal, in 10 minuten tekenen en export geregeld
ik wist precies wat er ging gebeuren…
ik wist precies wat er ging gebeuren met de papieren en betaling
ze keken ernaar en zeiden direct dit is…
ze keken ernaar en zeiden direct dit is prima we kopen hem zoals hij is ik hoefde niet eens te onderhandelen
Had Een Auto Met Kapotte Spiegels En
had een auto met kapotte spiegels en gebroken achterruit, maar ze kochten 'm alsof het niks was
had binnen no-time reactie toen ik iets…
had binnen no-time reactie toen ik iets wilde wijzigen, team werkte netjes en hield het kort
vertrouwde het meteen toen ik…
vertrouwde het meteen toen ik binnenkwam, hij kwam professioneel over en legde alles helder uit
exportservice was snel en duidelijk
exportservice was snel en duidelijk, hij weet precies wat nodig is
Krasjes geen probleem
maakte geen probleem van de krassen op de motorkap, alles eerlijk afgehandeld door hem
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.