Autotheorie Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

Company details

1. Driving School
  2. Drivers License Training School

Information provided by various external sources

Energie vergelijken: Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar fors op uw energiekosten! Tot wel honderden euro's kunt u besparen wanneer u uw energieprijzen vergelijkt!

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Oplichting PAS OP

Oplichting PAS OP. Net ingetrap . Cursus gezocht, na betaling krijg direc acces aan dd videos en hef deden niet. 1 uur gewacht gebeurt niet. Hebben geen telefoon. Als contact mag bericht gestuurd . 10 berichten gestuurd niets nada. Adress dtaan in Engeland. Ze zijn oplichters geen belasting willen brtslen en jjj kan niets dii ook en ze zitten in hef buiteland.NIETS XK FRUSTREREND

May 2, 2024

Oplichting

Dit is gewoon bij elkaar gejat van andere echte cursussen en bovendien onvolledig en het werkt niet eens. Ze willen mijn geld niet terug geven.
Ik raad iedereen aan om aangifte te doen zodat deze website offline gaat en ze niet meer slachtoffers maken.

March 14, 2024
Rated 3 out of 5 stars

na aangifte fraude bij politie geld teruggekregen

De ervaring opgelicht te worden had ik ook. Na betaling gebeurde niets en was men niet bereikbaar. Ik deed aangifte bij de politie van fraude. Twee maanden later ben ik blij verrast met een excuses mail van het bedrijf via de politie. Na het doorgeven van mijn email en besteldatum, heb ik met excuses mijn geld terug. "Er waren problemen met hun mail en andere manieren om hen te bereiken".
Ik ben werkelijk blij verrast en goed werk van de politie en ik heb dankbaar de excuses van autotheorie.nl aanvaard.

January 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Werkt perfect

Werkt perfect! Veel van de trainingen kunnen opsteken. Absoluut geen oplichters zoals hieronder beschreven. E-mailadres bleek verouderd maar ik kon gewoon via het contactformulier contact krijgen en het bedrijf zelf erachter heeft ook gewoon contactgegevens die werken. Sommige schreeuwen graag eerst voordat ze geslagen worden.

February 28, 2024

Opgelicht

Mailadres is ongeldig. Contactformulier werkt niet. Ik zou levenslang toegang tot de videocursus krijgen, maar ik kan niet inloggen en krijg natuurlijk geen reactie. Oplichters.

February 10, 2024

Let op: oplichters!

Let op: Dit zijn oplichters. Het portaal is compleet nutteloos en doet niet wat het beloofd. Het enige wat werkt is de betaling via iDeal. Het aangegeven email adres bestaat niet en leidt tot een foutmelding. Ik heb al 15 november aangifte gedaan bij de politie vanwege cybercrime. Schandalig dat deze website nog steeds live is.

November 8, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Lijkt erop dat dit een scam is.

Lijkt erop dat dit een scam is.
Je kan (dubieuze) toetsen doen, maar daarna zie je niet wat je goed of fout hebt gedaan.
Contact krijgen lijkt niet te werken. Alleen een mail adres beschibaar. Beniewd of er een reactie komt / of het geld terrug komt.

January 2, 2024

Werkt niet

Emailadres van Autotheorie bestaat niet, niks doet het in de site zelf als je de antwoorden wilt zien. Dus geld is weg als je een pakket haalt.

November 6, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look