Company details

1. Alternative Financial Service

Written by the company

Avitii – Privat økonomisk støtte mellem mennesker Avitii er en digital platform, der gør det muligt for private personer at hjælpe hinanden økonomisk – helt udenom banker og traditionelle kreditudbydere. Hos os handler det ikke om store lån og skjulte gebyrer, men om små beløb, tillid og muligheden for at give og få en ny chance. Vi tror på, at alle kan havne i en svær økonomisk situation – og at alle fortjener en mulighed for at komme videre. Uanset om du står i RKI, har fået nej i banken eller bare mangler lidt ekstra til sidst på måneden, så giver Avitii dig adgang til et fællesskab, hvor du kan søge økonomisk hjælp direkte fra andre private. Samtidig giver vi udlånere mulighed for at støtte andre – og tjene lidt på det. Alt foregår på egne vilkår, og hver aftale er en privat aftale mellem to personer. Avitii stiller kun platformen til rådighed og sikrer, at du trygt og nemt kan komme i kontakt med hinanden.

4.0

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Super god side

Super god side, vi fik lidt hjælp hvor vi ikke havde andre muligheder. Man starter i det små, og kan arbejde sig op til bedre aftaler ved at bevise dem at man kan stole på en.

Kun varme anbefalinger her fra

December 1, 2025

Nemt og hurtigt

Jeg fik en uventet regning og prøvede at oprette mig. Det var super nemt og jeg fik et lån stort set med det samme. Noget nemmere end at gå i banken og meget hurtigere

October 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super nemt og hurtigt at få et lån!

Super nemt og hurtigt at få et lån!
Perfekt løsning, når man har brug for lidt ekstra på kontoen uden alt bøvlet fra de store banker. Oprettelse af låneprofil går hurtigt og kundeservicen er meget hjælpsom. Anbefales helt klart herfra!

October 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fedt koncept hvor private kan hjælpe…

Fedt koncept hvor private kan hjælpe hinanden økonomisk, når bankerne og andre steder er ligeglad med en. Jeg kan kun anbefale Avitii til dem der stadig ikke har prøvet det, og RKI er ikke et problem, men det handler mere om man starter småt, og opbygger tilliden til den private hjælper man matcher med

October 2, 2025

Take a closer look