Top bedrijf, al jaren onze hoofd leverancier. De meest gebruikte artikelen zijn op voorraad tegen een concurerende prijs. Fijn is ook dat de medewerkers met je mee denken en zonodig een goed advies... See more
Company replied
Eenvoudig, ik kon weer snel op een overzichtelijke website mijn producten makkelijk en snel vinden. En ik was zeer positief verrast toen al1 dag later de complete bestelling al arriveerde Klasse... See more
Verschillende keren bij Avodesch besteld, los hiervan ben ik zeer tevreden over het product, het werd snel geleverd en ik werd goed geïnformeerd over de levering van de bestelling! Zéker aan te bevel... See more
Company replied
Schoonmaak artikelen hier voor de eerste keer besteld en ben zeer te spreken over de website en de zeer snelle afhandeling en levering van de order. En dat in deze corona periode
Company replied
Wie zijn wij, en wat kunnen we voor jou betekenen? Wij bieden je een breed en diep assortiment producten, materialen en diensten voor een efficiënte en resultaatgerichte schoonmaak. Wij richten ons op tal van sectoren die zijn onderverdeeld in schoonmaakbedrijven, horeca, scholen, instellingen, grootkeukens, gezondheidszorg, sport en recreatiebedrijven, bedrijfskantoren en industriële ondernemingen. Het succes van Avodesch heeft zich vertaald naar een grote, trouwe klantenkring. Wij hebben bij veel relaties en leveranciers al een jarenlange plezierige samenwerking. Een groot deel van onze klantenkring bevindt zich in de regio Gelderland, maar daarnaast leveren we onze producten in door heel Nederland. Onze meerwaarde zit niet alleen in ons brede en complete assortiment maar vooral in de geboden service en deskundigheid. Naast schoonmaakproducten, -materialen en hulpmiddelen is onze kennis over efficiënt en doelmatig reinigen een belangrijke toegevoegde waarde. Wij informeren je graag inhoudelijk over de visie en werkwijze van Avodesch, de ontwikkeling van ons bedrijf en besteden we aandacht aan de logistieke processen. Maar op de eerste plaats gaan wij natuurlijk graag het gesprek aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekeken.
Bijsterhuizen 5012, 6604 LZ, Wijchen, Netherlands
Ruime Keuze, producten zijn makkelijk te vinden op de website, snelle levering, goede kwaliteit
Kapotte accu is binnen een dag vervangen. Geweldige service ..!
En na 3 jaar nog ontzettend tevreden over de schrob-zuig-machine..!!
Alles op tijd geleverd en na levering komt kort na bestelling
we krijgen met regelmaat berichten over levering dat automatisch wordt verzonden en de hygiene boxen worden onregelmatig vervangen !

Reply from Avodesch
Avodesch denkt met je mee,geleverd werden artikelen die niet in hún assortiment zitten.
Had via de websit besteld.
Maar had het bestelformulier met gegevens niet helemaal ingevuld.
Men belde nog geen 15 minuten later dat mijn gegeven
niet goed was gegaan.
Een dag later had ik de bestelling al ontvangen.
Wat mij hier bij opviel is dat het op een zeer goede wijze was verpakt.
Al met al vond ik het Top.

Reply from Avodesch
Jullie leveren al jaren goede kwaliteit, vriendelijkheid en snelle service.

Reply from Avodesch
Learn more about other kinds of reviews.