Baadfokus Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Written by the company

Bådfokus er din lokale ekspert i bådudstyr og specialsyet kalechearbejde med base i Østjylland. Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsudstyr til både sejl- og motorbåde – fra navigationssystemer og sikkerhedsudstyr til plejeprodukter, reservedele og tilbehør. Som autoriseret Garmin-forhandler, leverer vi professionel installation og rådgivning, så du får den helt rigtige løsning til netop din båd. Vi er specialister i specialsyede bådkalecher, cockpit covers, bimini tops, båddæksler og hynder, hvor vi kombinerer solidt håndværk med materialer i topkvalitet. Vi afholder årlige workshops om bådvedligeholdelse for både nye og erfarne bådejere. Hos Bådfokus sætter vi en ære i god service, personlig rådgivning og konkurrencedygtige priser. Vores fysiske butik på Bønnerup havn giver dig lokal tryghed, mens webshoppen gør det nemt at handle uanset, hvor i landet du bor. Uanset om du skal have udstyr, reparation eller inspiration til din næste sæson på vandet.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Virkelig god service,

Virkelig god service, købte et dieselfilter uden for åbningstid kl 17 lørdag eftermiddag via webshoppen og telefon, hvor jeg så blev lukket ind og selv kunne tage filteret på hylden. Det reddede min dag, tusind tak.

August 15, 2026

Outstanding service!

Vi afsejlede som planlagt kl 06 søndag morgen Bønnerup havn. Lige udenfor indsejlingen tabte motoren omdrejninger. Vi havde heldigvis kraft nok til at returnere til havnen. Diagnosen var hurtig- problemer med brændstoftilførsel. Skilte vandudskiller ad og derefter næste problem - hvor får vi reservedele søndag morgen! I døren til Bådfokus stod et mobilnummer. Skrev en SMS og fik omgående svar - den klarer jeg 😃 tilbød sågar at komme ned til båden 👏 vi fik de dele der skulle til - monterede, udluftede og startede motoren - alt godt 💪 TAK for outstanding service på en søndag formiddag 🙏🏼

July 12, 2026
Unprompted review

Fremragende service

Fremragende service, og hjælp selv om jeg skrev lørdag eftermiddag. Fedt

February 18, 2026

Hej Hans,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er rigtig glade for, at du oplevede fremragende service – også selvom du skrev lørdag eftermiddag. Vi gør vores bedste for at hjælpe, når behovet opstår.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen hos os!

Super god service

Super god service, bestilte om aften, 1.5 dag senere blev pakken leveret.

February 18, 2026

Hej Nikolai,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med både service og levering. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Vi håber, du får stor glæde af dit køb, og du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden.

Hej Dennis,
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord! Vi er glade for, at du oplevede hurtig og god service – det er netop det, vi stræber efter hver gang.
Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Du er altid velkommen tilbage, hvis du får brug for mere udstyr eller har spørgsmål.

Hurtig og nem bestilling og god service

Hurtig og nem bestilling og god service

December 15, 2025

Hej Benjamin,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at du oplevede både hurtig og nem bestilling samt god service. Det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, at det skal være for vores kunder.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen tilbage hos os!

Rated 5 out of 5 stars

Andet køb var også en succes

Det er nu andet køb hos Baadfokus. God service, god hjælp med at finde de rigtige dele til motor og maling til skrog. Hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse med anbefalinger

August 27, 2025
Unprompted review

Hej Martin,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at du har valgt os igen! Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse begge gange, og at vi kunne hjælpe dig med både motordele og maling til skroget.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen, hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

February 18, 2025

Hej Anne-Louise,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er rigtig glade for, at du oplevede super service og hurtig levering – det er præcis det, vi arbejder for.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen hos os, hvis du får brug for hjælp igen!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ønskede at købe et gavekort

Jeg ønskede at købe et gavekort, og jeg fik hurtigt svar på, hvordan det foregik. Fødselaren blev glad for gavekortet.

February 19, 2025

Hej Susanne,
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Det glæder os, at du hurtigt fik svar på dine spørgsmål om gavekort – og at fødselaren blev glad for gaven.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål en anden gang.

Take a closer look