KOOP HIER NOOIT WAT!!
KOOP HIER NOOIT WAT!!
Zeer slechte ervaring! KOOP HIER NOOIT WAT!
EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2!
Koop hier nooit wat, betaal liever een paar tientjes meer dan deze bar slechte service.
Optijd voor mijn dochter haar verjaardag een mooie fiets gekocht van Banwood. 24April.
Echter bleek na openen er beschadigingen e.d op te zitten. Nadat ik de klantenservice contacteerde, kreeg ik al snel behoorlijke botte reacties terug van een ene "Anthony"
In deze trustpilot reviews kom ik nu achteraf deze naam negatief vaker tegen.
Ze beloven een hoop mooie dingen, maar maken het niet waar, bijvoorbeeld binnen 48 uur reageren, want daar begon de ellende al mee.
Er was in België de dag van de arbeid, prima. Maar als je maandag mailt en donderdag of vrijdag nog steeds geen reactie hebt... dus ik weer een mail gestuurd dat ik graag een reactie wilde en het liefst een oplossing voordat mijn dochter jarig was, die was immers een week later jarig. Echter kwam hier al de eerste botte reactie binnen, vervolgens vroegen ze om een formulier in te vullen met foto's. Zo gezegd zo gedaan, en om een lang verhaal kort te maken..... een hoop gezeur en een hoop korte afgebekte reacties van Anthony werd er op 4mei gezegd dat ik een week later een nieuwe fiets zou krijgen van Banwood zelf.
Bedankt Babylux voor deze achterlijke service die jullie hebben verleend, met een zeer kortzichtige medewerker genaamd Anthony.
Helaas heb ik anders kadoos moeten kopen voor mijn dochter omdat jullie zo traag zijn met reageren. Dit had toch echt binnen 2 week opgelost kunnen zijn? Of ben ik dan teveel eisend?
Telefonisch zijn jullie zeer slecht bereikbaar, en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Als jullie dit met een vriendelijke medewerker netjes en vlotter hadden opgelost, was de review positief geweest. Maar ik voel mij genoodzaakt om andere mensen te behoeden voor een fout om bij jullie te kopen omdat het dan misschien een paar euro goedkoper is.
Ik verwacht dat ze hier wel weer met de nodige weerwoord op zullen reageren, maar ik heb in iedergeval andere kunnen waarschuwen.
April 24, 2024
Unprompted review