God stil - dårlig vejledning
God stil, men svært at bruge brugsvejledning, så man kan få de forskellige ting til at virke. Hvis brugsvejledningen havde farver på de forskellige håndtag ville det være bedre tror jeg 😉

Reply from Babystuff
Fordi de små øjeblikke betyder mest ❤️ Babystuff.dk er en dansk webshop med fokus på babyudstyr, der gør hverdagen nemmere, tryggere og mere komfortabel – både for barnet og forældrene. Vi tilbyder nøje udvalgte produkter, der kombinerer ergonomi, sikkerhed og funktionalitet – altid med barnet i centrum. I sortimentet finder du bl.a. vores populære 3-i-1 højstol, der vokser med barnet og giver både fleksibilitet og tryghed ved måltider og leg. Vores første produkt, BumpBuddy hovedbeskytteren, er en ergonomisk og allergivenlig løsning, der giver ekstra sikkerhed under leg og tumletid. Vi udvider løbende med babyprodukter, der er udvalgt med omtanke for både komfort og sikkerhed. Hos os får du personlig service, hurtig levering og produkter, du kan stole på. ✨ Vi er stolte af de ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelser, vi får på Trustpilot – for os er det den bedste bekræftelse på, at vi skaber tryghed og værdi i hverdagen hos børnefamilier. Vi gør os umage – og glæder os til at være en del af jeres hverdag ❤️ Hos Babystuff.dk handler det ikke om at have flest produkter, men om at tilbyde de rigtige. Fordi det vigtigste altid er barnets tryghed og familiens ro.
Baltorpstræde 44, 1. tv., 2750, Ballerup, Denmark
No history of asking for reviews

Reply from Babystuff
Min kæreste og jeg har netop bestilt en 3-i-1 stol. Super god service, da vi ringede og havde brug for hjælp og hurtig levering. Klart en shop vi vil anbefale til andre.
"Fandt en fin gave til mit barnebarn. Alt gik nemt, og pakken kom hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem – og barnebarnet blev glad, så det gør jo det hele værd."
Kan anbefales! Fik den som gave til min venindes lille datter, og den har sparet hende for mange knubs som de små jo får, når de begynder at rejse sig og udforske verden.
Kan klart anbefales herfra.
Jeg er normalt lidt skeptisk over for alt det babygear, der lover for meget – men denne her ramte faktisk plet. Min datter tog den i brug med det samme, og har gjort vores hverdag lidt nemmere.
Det er ikke raketvidenskab, men det virker. Og det er alt, man har brug for som far.
Blød og rigtig fint lavet. Min nevø blev super glad for den, og er blevet et hit for min søster. Det var en dejlig og sjov gave at give, som jeg varmt kan anbefale

Reply from Babystuff
Jeg købte BumpBuddy hovedbeskytteren som gave til mit barnebarn, og jeg er virkelig tilfreds. Den er blød, beskytter godt og sidder stabilt – præcis som vi havde håbet.
Min datter bruger den hver dag, og vi
føler os trygge ved, at den passer godt på den lille. Leveringen var hurtig, og
servicen fra Babystuff var imødekommende og hjælpsom. Handler gerne her igen.