See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lejede minigraver og betonhammer og alt var super fint. Kommunikation med Henning gik rigtig godt, og jeg kan anbefale Henning og Lej hos Backe Mvh Morten

Company details

1. Construction Machine Rental Service
  2. Building Equipment Hire Service
  3. Tool Rental Service

Written by the company

Udlejning af gravemaskine, flismaskine, dumper, pladevibrator mv. til private.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lejede minigraver og betonhammer og…

Jeg lejede minigraver og betonhammer og alt var super fint.
Mvh Morten

April 26, 2026

Reply from LejHosBacke

Hej Morten. Tak for din fine anmeldelse. Det var meget imponerende at du kunne få gravet ud der hvor der ikke var særlig meget plads. God arbejdslyst med skuret. MVH Henning

Rated 5 out of 5 stars

Leje af minigraver var nemt og godt

Leje af minigraver var nemt og til en god pris. Henning bragte og hentede maskinen og tog sig tid til at forklare hvordan den virker. Alt gik som aftalt.

April 12, 2026

Hej Stig.
Tak for din anmeldelse. God arbejdslyst med skuret/udhuset.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lejede en minigraver og hele…

Jeg lejede en minigraver og hele processen var nem og professionel fra start til slut. God og hurtig service, maskinen var i rigtig god stand og nem at betjene. Levering og afhentning foregik til tiden, og ejeren var venlig og hjælpsom. Kan helt klart anbefales hvis man har et projekt derhjemme og har brug for det rette udstyr!

May 7, 2025

Reply from LejHosBacke

Hej Jesper. Tak for den fine anmeldelse. God arbejdslyst med både jorden og skæverne. Det bliver helt sikkert fint.

Rated 5 out of 5 stars

Gode maskiner og meget venlig udlejer

Gode maskiner og meget venlig udlejer. Vi havde en rigtig god oplevelse.

September 21, 2024

Reply from LejHosBacke

Hej Rasmus. Tak for anmeldelsen. Selvom du ikke have prøvet en gravemaskine før, så lykkes det jo fint med udgravningen til skuret og imponerende at du fik den store rod og den store betonklods op.

Rated 5 out of 5 stars

Leje af minigraver - hurtigt, effektivt og god service

Jeg skal have lavet nyt raftehegn og derfor skulle jeg have ryddet et område for rødder og andet beplantning samt et gammelt stålhegn. Jeg så derfor på hvor jeg kunne få en hjæpende hånd og fik fat på Henning hos LejhosBacke som jeg har haft andre der har været glade for. Jeg rakte ud lørdag da jeg kunne se vejret var godt et par dage frem og fik besked at minigraveren var lejet ud, men at jeg kunne få den leveret søndag aften så jeg havde den hele mandagen. Dette takkede jeg ja til og jeg fik leveret maskinen, en kraftig bobcat minigraver der kunne klare jobbet. Jeg fik lidt tips og tricks ift hvad jeg skulle lave og hvilke skovle/udstyr der gav mening som jeg så havde til rådighed og mandag vi jeg derfor rykket langt og ordnet det jeg skulle nå. Jeg fik på et tidspunkt problemer med en af larvefødderne som hoppede grundet en sten kom på afveje, jeg kontaktede dem og hurtigt var Hennings søn ude og fikse det så jeg kunne komme videre.
Så overordnet en rigtig god oplevelse og jeg vender helt sikkert retur når jeg har behov for at leje minigraver eller andet maskinel igen.
Mvh Ulrik

September 23, 2024

Reply from LejHosBacke

Hej Ulrik. Sikken en flot anmeldelse. Den er jeg rigtig glad for. Det var meget imponerende at du fik den store rod op.

Maskinen kunne i hvert fald ikke have været større, for så var den ikke kommet igennem din havelåge, det passede lige præcis.

Jeg er spændende på at se det færdige resultat med nyt plankeværk.

Allerbedste anbefaling

Rigtig rigtig god oplevelse at leje maskiner hos backe.dk. Tid til forklaring om brugen af maskiner og et par gode råd om maskinbrug i forhold til ens opgave. Hjalp mig meget. Rigtig flinke og dygtige folk hos Backe, og rigtig gode lejepriser. Min allerbedste anbefaling

August 27, 2024

Reply from LejHosBacke

Hej Martin. Tak for den fine anmeldelse. Jeg er sikker på det bliver et rigtig fint skur du få bygget.

Maskinhjælp til terrasseprojekt

Til et mindre terrasseprojekt havde vi brug for at leje en minigraver og pladevibrator, og det var en rigtig god oplevelse. Venlig og imødekommende service fra Henning, der leverede maskinerne til aftalt tid sammen med gode råd og vejledning. Maskinerne var nemme at betjene, og gjorde arbejdet SÅ meget lettere. Kan klart anbefale at benytte LejHosBacke, det gør vi næste gang vi har et lignende projekt.

June 8, 2024

Reply from LejHosBacke

Hej Lars. Tak for den fine anmeldelse. Det blev en rigtig fin terrasse.
Henning

Rated 5 out of 5 stars

Godt sted at leje en flishugger.

God maskine til en god pris. Ukompliceret, venlig og imødekommende udlejer.

April 20, 2024

Reply from LejHosBacke

Hej Allan. Tak for din fine anmeldelse. Godt du kunne få læsset den af med hjælp fra sønnike.

God service.
Alt spillede som det skulle.

April 2, 2024

Reply from LejHosBacke

Hej Klaus. Tak for anmeldelsen. Meget imponerende at vi kunne få den ind gennem den smalle dør og op i trapperne, men det lykkes.
Håber græsplanen er ved at være fin igen.

Rated 5 out of 5 stars

Super service fra Henning og søn med at få sat flishugger og gravemaskine op samt give en introduktion. Begge maskiner virkede som de skulle og blev leveret med fuld brændstof. Maskinerne sparede mig godt nok for mange timer.

April 7, 2024

Reply from LejHosBacke

Hej Kasper. Tak for den fine anmeldelse. Det var meget imponerende hvad du nåede på en weekend. Er sikker på at børnene bliver glad for den nedgravede trampolin.

Rated 5 out of 5 stars

Hjælpsom og alt som aftalt

Vi havde en rigtig god oplevelse med at leje minigraver hos LejHosBacke. Den blev leveret og afhentet som aftalt, fuld tank og med de dele, som vi havde efterspurgt. Vi har aldrig før betjent en minigraver, men efter en fin introduktion ved levering, var det både meget nemmere (og sjovere) end vi havde forventet og en kæmpe hjælp til grave arbejdet.
Jeg kan varmt anbefale at leje hos Henning, som var virkelig hjælpsom.

October 14, 2023

Hej Marie-louise.
Tak for de fine ord og for din anmeldelse.
Det så rigtig fint ud med den nye hæk.

super god service

jeg vil anbefale lejhosback til alle i min omgangskreds,der blev svaret hurtigt på min besked,jeg lejede en flishugger,maskinen fungerede perfekt,og henning og søn hjalp med at få den på trailer og af igen da jeg kom retur med den,alt i alt en super oplevelse og til den pris vi havede aftalt
mvh Henrik

October 1, 2023

Reply from LejHosBacke

Hej Henrik. Tak for den rigtig fine anmeldelse. Godt at du nåede det hele.

October 1, 2023

Reply from LejHosBacke

Hej Henrik. Tak for anmeldelsen og fortsat god arbejdslyst med jordvarmeanlægget.

Rated 5 out of 5 stars

Mægtig sød og behagelig mand

Mægtig sød og behagelig mand. Henning var hjælpsom med at køre den lejede graver ind i haven, gennem smal passage. Graveren virkede velholdt og fungerede fejlfrit. Jeg vil benytte Henning igen, hvis/når behovet opstår.

September 15, 2023

Reply from LejHosBacke

Hej Kasper. Tak for de fine ord. Jeg er sikker på at sønnike er glad for den nedgravede trampolin.

Supergod service hos Backe

Supergod service hos Backe. Stor anbefaling herfra!

August 12, 2023

Hej Josephine.
Nedgravet trampolin, er en god ting. 👍
Tak for din fine anmeldelse. Det er jeg glad for.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lejede en minigraver over…

Jeg lejede en minigraver over weekenden. De bedste penge, som jeg har brugt på mig selv længe. Fik leveret til kantstenen og afhentet samme sted. Ingen udfordringer.

June 24, 2023

Hej Christian.
Tak for den fine anmeldelse.
Henning

Kan kun befale at leje hos Backe

Kan kun befale at leje hos Backe
Han er meget fleksibel og holder sine aftaler.

June 29, 2023

Reply from LejHosBacke

Hej Kenneth. Tak for den fine anmeldelse. Godt at gravemaskinen kunne komme igennem den smalle døråbning. Beklager skaden med det ene bræt på lågen:)

Rigtig fin service

Rigtig fin service, kan varmt anbefale Backe.

June 17, 2023

Reply from LejHosBacke

Hej Mikkel. Tak for anbefalingen. God arbejdslyst med skuret.

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice, fleksibiliitet og pris

God kundeservice, fleksibilitet og pris. Vi var så uheldige at en slange blev utæt - Der var dog på intet tidspunkt diskussion om ansvar. -Vi fik blot en ny en minigraver en anden dag uden bereging. Kan varmt anbefale til andre

June 10, 2023

Reply from LejHosBacke

Hej Martin. Tak for det og beklager det med hydralik slangen, men de går jo desværre en gang imellem. Godt vi fik fundet en ny dag så du kunne blive færdig.

Rated 5 out of 5 stars

LejHosBacke reddede mig i pinsen...

LejHosBacke reddede mig i pinsen hvor jeg manglede en sømpistol i forbindelse med opsætning af hegn.
Super service og fine priser.

May 30, 2023

Reply from LejHosBacke

Hej Lau. Tak for din anmeldelse, den sætter jeg stor pris på og godt du fik lavet raftehegnet:)

Take a closer look