Company replied
De är sämst i Barkarby staden jag rekommenderar ingen ska göra glas en balkong med den här företag jag har gjort balkongen sen dem har sagt fins 5 år garanti men när det gäller skada eller problem... See more
Company replied
Balkongrutan är en helhetsleverantör av inglasning och tak med egen produktion och montagekapacitet. Vi är specialister på balkonginglasning med över 20 års erfarenhet i branschen. Sedan starten 2003 har vi glasat in drygt 30 000 balkonger. Våra produkter tillverkas i Finland av härdat CE-märkt säkerhetsglas och med marknadens mest robusta aluminiumprofiler. Detta är en garanti för många års hållbarhet och funktion. Balkongrutan arbetar huvudsakligen i Stockholm och Mälardalen men gör även installationer runt om i landet. Allt montage sköts av våra specialutbildade montörer. Vi riktar oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.
Allmänningsvägen 55, 17678, Järfälla, Sweden
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kunde inte vara mer nöjd med inglasningen från Balkongrutan! Väldigt smidig process med vänlig och professionell personal som fanns med en hela vägen. Blev imponerad av hur snabbt montören fick upp allt! Vi har inte haft några som helst problem efter installation, och våra katter blev väldigt nöjda över att kunna vara ute på balkongen mer nu också 😻

Reply from Balkongrutan
Balkongrutan glasade in min balkong och resultatet blev helt fantastiskt – det känns som att jag fått ett extra rum! Från första kontakten fick jag ett toppenbemötande och personalen var både proffsig och hjälpsam. De gjorde verkligen ett riktigt bra jobb. Kan varmt rekommendera Balkongrutan! 🌟

Sämsta någonsin
Stor lögnare, företaget presenteras av personal som använder sig av lögner för klara konkurrensen
Rekommenderar NIKA

Reply from Balkongrutan
Fick precis vår inglasning installerad och vi är mycket nöjda med resultatet! Otroligt bra service från Christian som tog hand om bygglovet snabbt, och fint jobb utfört av montören. Världsklass!

Reply from Balkongrutan
Jag vill varna alla potentiella kunder för Balkongrutan! Deras påståenden om högkvalitativa produkter är en ren lögn. Efter att ha installerat deras inglasning upptäckte jag att de använt billigaste möjliga material som knappt höll en säsong. De lurar kunder genom att marknadsföra sina produkter som premium, men i själva verket är det skräp till överpriser. Kundtjänsten är också obefintlig när problem uppstår. Spar dina pengar och undvik Balkongrutan till varje pris!

Reply from Balkongrutan
De är sämst i Barkarby staden
jag rekommenderar ingen ska göra glas en balkong med den här företag jag har gjort balkongen sen dem har sagt fins 5 år garanti men när det gäller skada eller problem de kommer inte
jätte dålig service jag ringer och prata de svarar på telefon de har ingen respekt jag sagt till alla hur mycket är dåligt

Supernöjd!
Offert och besök av Lumon tidigare med säljare som bara ville ha underskrift och pris som var skyhögt.
Fick besök av Viktor på Balkongrutan som lugnt och systematiskt gick igenom processen och erbjöd en mycket bättre lösning än konkurrenter.
Inglasningen skedde igår och gjordes extremt bra av installatören.
5/5

Inglasning av uteplats.
Valde mellan Balkongrutan och en annan leverantör. Den andra leverantören mailade bara en offert och en ritad bild medans Balkongrutan kom snabbt på gratis hembesök och säljaren Viktor hade med sig bilder på olika lösningar vilket hjälpte oss att bestämma vad vi ville ha.
Efter 8 veckor kom allt och montören Lauri var mycket trevlig och kunnig och byggde klart allt på 4 timmar. Allt blev helt perfekt och vi kommer njuta av vårt uterum i många år.
Kan verkligen rekommendera Balkongrutan!

Reply from Balkongrutan
Ni kapade fel längd på mina beställda lister. Gick att fixa till efter ett klokt råd från någon medarbetare. Klipp med sax till rätt längd!

Reply from Balkongrutan
Proffsigt bemötande både från säljare och montörer. Är väldigt nöjd med servicen och inglasningen!

Reply from Balkongrutan
Satte upp ” öppningsglaset” på fel sida av balkongen och skylde på att det var jag som hade sagt att jag ville ha så även fast det var dokumenterat annorlunda. Sen var dom super otrevliga när vi försökte fixa det och väldigt svårnådda och tillslut fick vi kontakta ARN för att få hjälp. Då kom dom ut och fixade om det.

Reply from Balkongrutan
Vi är bostadsrättsförening som efter en upphandling valde att låta Balkongrutan leverera och installera inglasningar till oss.
Allt från första mötet med säljare till montage har varit toppen och vi är väldigt nöjda.
Trevliga och proffsiga, rekommenderas.

Reply from Balkongrutan
Jag och min man träffade flertalet företag innan vårt beslut landade på Balkongrutan. De kändes seriösa och professionella. Vi är verkligen nöjda med vår inglasning och tackar speciellt killen som monterade för ett jättebra jobb!

Reply from Balkongrutan
Otrevlig och smådryg personal , annars ok jobb

Totalt omdömeslösa!
Kör som biltjuvar och bryter mot alla trafikregler och är rent av trafikfarliga!!
Undvik detta företag! Kan de inte visa hänsyn i trafiken och följa enkla trafikregler, så lär de inte heller utföra ett bra jobb.
Uppdatering, 12 December 2025:
Balkongrutan har vid upprepade tillfällen försökt få detta omdöme borttaget genom tveksamma metoder och på klart felaktiga grunder. Detta i stället för att ta ansvar för sitt agerande, be om ursäkt och tydligt klargöra att man framöver säkerställer att företagets anställda följer gällande trafikregler och visar grundläggande hänsyn i trafiken.
OBS!
De anmäler dessutom konsekvent alla negativa omdömen och rapporterar dem som ”skadligt eller olagligt innehåll”, vilket ytterligare bevisar att de inte kan ta ansvar för sina egna misstag. Undvik detta oseriösa företag.

Reply from Balkongrutan
+ Resultatet blev bra, installatören proffsig
- Alla delar blev inte beställda, jobbet slutfördes ca 6 veckor försenat, kvarstående belopp exklusive förseningsavdrag ska man tydligen räkna ut själv och betala in, fick istället en betalningspåminnelse ett par månader senare, såldes in som "bygglovet ingår" men avgiften från kommunen får man betala själv (nästan 8000kr för vår del)
Trist upplevelse, vissa läxor är dyrare än andra.

Reply from Balkongrutan
Kan inte rekommenderar detta företag. En ruta sprack och en av skjutdörrarna går inte att dra hela vägen. Balkongrutan skulle ha 2500: - + moms, för att komma och inspektera felen, som dom inte ansåg vara deras fel. Aldrig mer,
Jättenöjd med Balkongrutan som varit både hjälpsamma och proffsiga i hela processen! Kan varmt rekommendera detta företag för er som vill glasa er balkong.
Jag har glasat in min uteplats. Inget problem med inglasningen och materialet. Dock tog det exakt ett år från att beställningen gjordes. Enligt kontrakt skulle det ta 10veckor därefter skulle vite och pris dras av på fakturan. Inget hände. Hanteringen från företaget och säljare är det sämsta som skådat en svensk verksamhet. Skulle inte rekommendera företaget till min västra fiende.
Rikard som arbetar på ekonomiavdelningen hånade mig med ett nedlåtande uttal när jag berättar om en händelse. Han sa dessutom att händelsen är en petitess! 👺👺👺
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.