Bangs Friland Reviews 59

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt høns og alt udstyr hos Bangs. Jeg køber fortsat alt foder hos dem; selvom jeg har en times kørsel hver vej er det absolut det værd. Priserne er gode og servicen top. Mine høns er v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse. Vi afhentede vores høner, 4 hvide Sussex og 2 sorte Skovhøns, som stod klar til os på aftalt tid. Meget rolige og alt var bare i orden med vaccination osv. Allerede på vej hje... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har flere gange brugt Bangs Hønniker som leverandør til vores gårdbutik. Både juleænder, gæs og kalkun og senest til opstart af vores frilandshøns. Trods travlhed mm vender Line eller Jørgen alt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik stedet anbefalet af en kollega. Har kun oplevet super god service. Allerede inden jeg købte høns, bur og opsætning mm besvarede de utrætteligt alle mine mange opkald og 1235 nybegynder spørgsmål.... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Fantastisk service!!

Jeg har købt høns og alt udstyr hos Bangs.

Mine høns er virkelig sunde og fantastisk flotte.

Jeg kan absolut kun anbefale Bangs 👌

May 24, 2025

Første køb

Første køb. Alt som det skal være og venligt personale

July 30, 2025

Reply from Bangs Friland

Mange tak for din anmeldelse, dejligt du har givet dig tid og skrive.

Altid smilende personale

Altid smilende personale og har tid til at give råd og vejledning selv om der altid er mange kunder.

Har købt redekasser hos dem og høns. Rigtig godt tilfreds.

July 30, 2025

Reply from Bangs Friland

Mange tak for din anmeldelse, dejligt du har givet dig tid og skrive.

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Meget rolige og alt var bare i orden med vaccination osv. Allerede på vej hjem - kom det første æg, hvilket vi ikke havde forventet så hurtigt. Inden for en uge var de helt håndtamme, nysgerrige og sociale. Overhovedet ingen problemer opstået og de har nu boet her i 2 måneder. De bliver forkælet godt med opmærksomhed, sunde lækkerier, et godt tørt hus og en meget stor lukket sikker fold, hvor de nyder hønselivet.

April 2, 2025

Reply from Bangs Friland

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.
Dejligt at høre det går godt med hønsene og de er faldet godt til.

Rated 5 out of 5 stars

Meget fine og sunde høns

Meget fine, rolige og sunde høns. Super med levering på varetur. Jeg er meget tilfreds og kan give Bangs de bedste anbefalinger.

March 23, 2025

Reply from Bangs Friland

Mage tak for din anmeldelse - dejligt at høre du er glad for hønsene.
Mvh

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt høns flere gange hos…

Jeg har købt høns flere gange hos Bangs, og de har altid være sunde og raske, levet længe og lagt masser af gode æg. Jeg kunne aldrig drømme om at købe høns andre steder. Har lige hentet 20 nye høns i dag.

February 15, 2025

Reply from Bangs Friland

Tak for din anmeldelse og tak for du tog dig tid til det.

Vi er glad for at høre at det går godt med dine høns og vi har haft fornøjelsen af at du har været forbi og hente nogle nye.

🐥🐤🍳🥚

Jeg har de senere 10 år købt høns, foder og alt andet ved Bangs.

Jeg er glad og tilfreds😊 Man bliver mødt med smil og der er tid til, at der er rådgivning og information om produkter eller hønserace.

May 11, 2024

Reply from Bangs Friland

Mange tak for de søde ord, vi er så glade for når i kunder kommer tilbage og handler.

Bestilte 3 stribede skovhøns online

Bestilte 3 stribede skovhøns online.
Fik faktura med god rutevejledning og relevant info. Super nem selvbetjening/afhentning - hønsekassen stod pakket og klar til afhentning.
De smukkeste hønsepiger, store, sunde og raske!

April 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ingen stjerner for den handel

Den 6. juni 2023 købte jeg 10 kyllinger af racen hvid plymuht rock.
Inden der var gået 1 uge døde de første 3.
Ved henvendelse til jer om dette var svaret, at de fik forkert foder. Jeg gjorde opmærksom på, at jeg havde opdrættet høns i mere end 30år og aldrig oplevet tilsvarende. På jeres opfordring købte jeg anbefalet foder.
I de følgende uge blev de resterende kræ mere og mere svage, kunne dårligt gå og til sidst kunne de kun kravle.
Et par stykker døde og til sidst var der kun en stor flot hane tilbage. Men nu er han også ved at udvise svagheds tegn.
Har svært ved at gå og er nærmest krøbling. Hvilket gør mig trist.
I Land og Fritid, hvor jeg køber foder fik jeg en flot planche med fotos af de fleste hønseracer, hvor også bemeldte race var afbilledet med følgende beskrivelse: egner sig ikke til hobbybrug. På grund af de af mig anførte årsager.
Jeg synes ikke, at I skulle sælge sådan noget skravl, idet I ikke burde være uvidende om racens svaghed.
Derfor ingen stjerner.
Mvh
Jørgen Nielsen

June 6, 2023

Reply from Bangs Friland

Hej Jørgen, Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har ikke racen hvid plymuth rock i vores sortiment og har aldrig haft det.
Vi har en sammensat slagtekylling - plymorock, og som beskrevet på hjemmesiden, er dette en slagtekylling. Derfor er det vigtigt, at de fodres som slagtekyllinger med restriktiv og nænsom fodring, så deres tilvækst reguleres, og dermed ikke får ømme ben af for hurtig vækst.
Som vi anbefaler på hjemmesiden, er det vigtigt, at læse vores pasningsvejledning.
Slagtekyllinger er tænkt til slagt - og ikke længerevarende levebrug. Vi har denne kylling i vores sortiment, da der er rigtig mange kunder,
som er glade for dem med henblik på slagt. Mvh Line & Jørgen Bang

Rated 1 out of 5 stars

Kan desværre kun give 1 stjerne da jeg…

Kan desværre kun give 1 stjerne da jeg har haft 6 unge høns der er døde imellem hænderne på mig på 2 årselvom de bliver passet lige efter bogen. Og når man ringer og siger der er et problem får man bare at vide at problemer må ligge hos os🤷‍♀️ super øv! Har ellers altid været en glad og tilfreds kunde, men ikke mere 😓

Opdateret svar: Jeg fodre med special hønsefoder fra dlg og fodre efter anvisning med at supplere med korn og skaller. Så jeg mener ikke det er forkert foder der er blevet brugt. Den sidste høne der døde havde vi i øvrigt kun haft ca 3 måneder, men den anden høne vi købte samtidig har det fint.

May 9, 2023

Reply from Bangs Friland

Vi er helt uenige i den opfattelse af situationen. Vi har forsøgt at rådgive efter bedste overbevisning og erfaring. I henhold til mail korrespondance og telefonsamtale, hvor det tydelig fremgår, at denne type æglægningshøner ikke er fodret korrekt. Dette pointerede vi og det blev ikke taget positiv imod.
Samtidig er der også tale om høner der er købt over flere år og derfor er der også forskel på fodringsbehov fra høne til høne, afhængig af alder.

Rated 5 out of 5 stars

Har købt høns og tilbehør flere gange

Har købt høns og tilbehør flere gange. Altid søde og hjælpsomme.
Jeg købte en elektrisk motor til hønselem, som var ustabil, og aldrig rigtig kom til at fungere ordentlig. Jeg ringede til dem og de sendte en ny og returlabel til den gamle. Den nye virker upåklageligt.

February 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt 8 høns (Isa Brown) + foder…

Jeg har købt 8 høns (Isa Brown) + foder og har fået et rigtig sundt og godt hold. Tamme, nemme og årvågne høns, der er vilde med madrester og leverer 8 gode æg om dagen. Ingen sygdom eller hakkerier. Jeg hentede hønsene i Hørsholm, hvor aflevering fandt sted.

August 8, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Vi havde bestilt og betalt for både…

Vi havde bestilt og betalt for både udstyr, foder og 5 høns via deres webshop. Da vi ankommer er vores ting ikke pakket så vi selv må gå med rundt for at finde alle tingene. Og det viser sig at noget af det var udsolgt selv om det ikke stod på deres hjemmeside. Så den kan man ikke regne med. Hønsene var pakket og klar som det eneste. Da vi kommer hjem finder vi ud af at vi har fået en høne mindre end vi har bestilt og betalt for. Jeg ringer ind dagen efter og får fat i en venlig mand som selvfølgelig undskylder og vi får valget at enten få pengene tilbage eller hente den. Vi vælger at hente den selv om vi har lang vej og jeg får besked på at vi nok skulle få lidt for ulejligheden. Men da min mand henter hønen får han kun en undskyldning med en besked om at vi bare kunne have tjekket kassen med hønsene inden vi var kørt. Hvilket man jo ikke tænker er den bedste ide da de står i et åbent rum så hvis de hopper ud af kassen så er de ikke lige til at få fat i igen da de bare kan løbe ud på vejen.
Alt i alt synes vi ikke at det er den bedste service vi har fået. Tænker at det bliver sidste gang at vi handler dette sted

July 24, 2022

Meget fine hønniker

Den 2 juli 2022 hentede vi 2 Skovhønniker og 1 Sussex meget fine. De er allerede hånd tamme med Bangs Hønseguf. Der er god service og information. Vi er første gangs købere og ejere af høns. Nu glæder vi os bare til der kommer et æg. Vi giver Bangs de bedste anbefalinger.

July 13, 2022

Købt 4 høns og en hane😊

Købt 4 høns og en hane😊, pæne høns i fjerdragt etc.
Men jeg tænker de indtil jeg har hentet dem, har levet i en hal med masseproduktion, under ikke naturlige forhold
De aner ikke , hvad grønt er ligemeget, hvad man smider ind af gode sager, bliver det ignoreret.
De har heller ikke haft en hønemor, til at lære dem at gå på pind.👎

May 24, 2022

Take a closer look