Company replied
Gister heerlijke BBQ gehad met wat fam vrienden ter gelegenheid verjaardag Waren met 18 had wat menu s door elkaar besteld en 2x vismenu erbij Gasten waren zeer enthousiast Alles top geregeld Hadd... See more
Company replied
Wij waren super tevreden. We werden op de hoogte gehouden wanneer of ze de BBQ kwamen brengen . Het was helemaal compleet qua borden bestek en servetten. En het vlees smaakte voortreffelijk. Ve... See more
Company replied
Super makkelijk geregeld. Geen gedoe. Duidelijke uitleg hoe de bbq werkt. Alles smaakte ook heerlijk. We hebben een top verjaardag gehad, mede mogelijk gemaakt door a-z. Inclusief schoonmaak en goed... See more
Company replied
De volledig verzorgde BBQ-ervaring van A tot Z! Barbecueën zonder uren in de keuken te hoeven staan? Met A-Z wordt jouw droom werkelijkheid! In ons assortiment vind je namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue, zelfs de vuile vaat neemt A-Z mee retour. Gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland onafhankelijk van de groepsgrootte. Het assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht met het A-Z Kinder Barbecue Menu. Dus ben je op zoek naar een heerlijke barbecue waarbij alles compleet verzorgd is? Bestel dan nú en A-Z zal zorgen voor een fantastische BBQ-ervaring.
Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alles werd keurig op tijd bezorgd. Wij vonden het vlees van veel betere kwaliteit dan de voorgaande jaren. Salades waren ook erg lekker. Bezorgen in koelboxen op vakantiepark zou fijn zijn ivm ruimtegebrek in de koelkast.

Reply from A-Z Barbecue Service
Geweldige service. Vriendelijk geholpen bij wat extra vragen via de chat en wat een gemak op deze manier bbqen! Helemaal compleet en meer dan genoeg. Ze waren netjes op tijd bij het brengen en ophalen. Een absolute aanrader!

Reply from A-Z Barbecue Service
Alles was top, goed vlees, heerlijke salades en sausjes. Een aanrader.

Reply from A-Z Barbecue Service
Hamburger werd de helft kleiner. Niet normaal. Kipdijspiezen waren echt klein, kipfilet klein, biefstuk klein. Salades waren zeker niet vers. Vlees de luxe pakket viel erg tegen. Terwijl de vis echt goed was.
Ik moet er nog over nadenken om hier nog een keer te bestellen.

Reply from A-Z Barbecue Service
Het was helemaal compleet qua borden bestek en servetten.
En het vlees smaakte voortreffelijk. Vers en hele mooie stukjes.
Ook de salades waren ruim voldoende en heerlijk.
Iedereen was zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Reply from A-Z Barbecue Service
Goed vlees, keurige en heerlijke saldes. Makkelijk online bestellen en zeer goede service

Reply from A-Z Barbecue Service
Prima service, ook als je nog wat wil aanpassen als je de bestelling hebt gedaan. Je wordt goed op de hoogte gebracht wanneer het wordt gebracht en opgehaald. Je krijgt meer dan genoeg en het is allemaal even lekker.

Reply from A-Z Barbecue Service
Wij hadden het Deluxe BBQ pakket. De kwaliteit van de producten was prima. Vlees, salades en sausen waren erg lekker en in goede verhouding. De bezorging was op de afgesproken tijd en de uitleg over de bbq was duidelijk. Kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Reply from A-Z Barbecue Service
Geweldige ervaring! Heerlijke yakitori spiesen, ruim voldoende eten, sauzen, salades en brood. Ook de communicatie mbt ophalen en leveren dik in orde. En natuurlijk het totaalconcept inclusief servies en schoonmaakservice!

Reply from A-Z Barbecue Service
Komen bezorgtijden na. Kwaliteit eten is prima. Hoeveelheden ook in orde. Prima bbq. Zelfs vorig jaar gourmet op vakantiepark in zeeland bezorgd. Top geregeld.

Reply from A-Z Barbecue Service
Alles was op tijd binnen en alles was super lekker. Ook het ophalen van de spullen was keurig geregeld. Binnen de afgesproken tijd is alles opgehaald.

Reply from A-Z Barbecue Service
Gewoon fantastisch,keurig op tijd en heerlijke producten

Reply from A-Z Barbecue Service
Onze eerste ervaring met A-Z BBQ Service is en was fantastisch! De buurt BBQ was een groot succes mede door het assortiment vlees, vele salades en sauzen!! Iedereen was zeer enthousiast en wij organisatoren hadden een zeer prettige communicatie vooraf, tijdens en achteraf met de medewerkers van A-Z BBQ!! Kortom jullie hebben er een fan bij ❗️Gr. Annet

Reply from A-Z Barbecue Service
Wij hebben vorige week dinsdag een de luxe barbecue besteld bij AZ barbecue. Dit hadden we al 2x eerder gedaan en dat waren goede ervaringen
Dat was het deze keer niet . De biefstuk hebben we de helft van weggegooid , deze was niet te eten , het waren hompen vlees die ontzettend taai waren
De kipspiesen waren erg vet . De salades waren droog , en sommige al een beetje zurig ( niet vers dus )
De afwas zou pas op vrijdag worden opgehaald, dat betekent dat je het toch gaat schoonmaken. Met dit warme weer laat ik geen vieze borden en bestek 3 dagen staan . Ik heb hier in het weekend een klacht over ingediend en er zou contact met mij worden opgenomen. Het is nu woensdagavond en ik heb nog steeds geen reactie meer gehad.
Er is vandaag contact met me opgenomen door het bedrijf en de klachten doorgesproken. Er zijn excuses aangeboden en een tegemoetkoming voorgesteld. Hier ben ik tevreden mee

Reply from A-Z Barbecue Service
prima service en prima eten. Dik voor elkaar.

Reply from A-Z Barbecue Service
Bestelling, prijs/kwaliteit, service en vriendelijkheid zoals altijd top!

Meerdere jaren klant sinds 2016,
Zegt eigenlijk genoeg , voor elk wat wils
Alles goed op smaak en goed gekoeld.
Meestal voor 30-35 personen ideaal.!!

Reply from A-Z Barbecue Service
Super makkelijk geregeld. Geen gedoe.
Inclusief schoonmaak en goede ophaalservice, kan vanuit de tuin worden opgehaald, omdat we er niet bij kunnen zijn. Helemaal top, 5 sterren, maximaal plezier.

Reply from A-Z Barbecue Service
Heerlijk dat het zo compleet is
Lekkere salades
Eigenlijk niets te kort
Alleen jammer dat een barbecue zo laag is .
Inmiddels een tafel ervoor geregeld

Reply from A-Z Barbecue Service
Learn more about other kinds of reviews.