Barschool.se - Svensk bartenderutbildning i en exotisk miljö Reviews 4

4.0

Company details

1. Bartending School

Written by the company

BARTENDINGSKOLA PÅ MALLORCA Bli en utbildad bartender i en exotisk och inspirerande miljö och få tillgång till unika jobbmöjligheter! BLIV BARTENDER OCH UPPLEV VÄRLDEN Föreställ dig en vardag som är en blandning av bartenderyrket, fina upplevelser och nya vänskaper. Det är receptet på Barschool! Bli en bartender, samtidigt som du upplever världen och skapar minnen för en livstid! Om upp till 3,5 veckor kommer du att bli en av de mest eftertraktade bartendrarna. Vår bartenderskola ger dig praktisk erfarenhet som gör dig till en snabb, effektiv och underhållande bartender bakom baren.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Långt över förväntan i alla kategorier, utbildning, umgänge & fest!

Jag avslutade min Utopia utbildning för ungefär en månad sedan nere i Bad Gastein, nu står jag bakom baren om kvällarna och hänger i backen på dagarna, overkligt! Utbildningen var av hög kvalitet mycket tack vare kunniga instruktörer, det är otroligt hur mycket man hinner lära sig på kort tid. Inte nog med goda barkunskaper så fick jag även lära mig ett nytt språk på köpet, i början förstod jag inte ett ord danska men de släppte efter bara någon dag och nu har jag hel drös med vänner från grannlandet.

Utopia är inte bara en bartenderutbildning utan en sjukt rolig upplevelse, jag rekommenderar det starkt!

January 9, 2013
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

3 år sedan, och ännu har ingen sommar slagit Utopia 2009!

Anledningen till att jag sökte till Utopia Barschool från första början var för att det va den enda möjligheten att få jobb på Sunny Beachs största diskotek - Den Glade Viking. Jag hade tidigare inte ens haft bartender yrket i tankarna, men ännu idag står jag bakom baren och jag älskar mitt arbete!

Utopia Barschool är helt klart det bästa alternativet för dig som vill utbilda dig till bartender. Du får god utbildning samtidigt som du kan njuta av den varma sköna solen, långa härliga sandstränder och framförallt skaffa dig ett minne för livet!

Jag åkte ner till Sunny Beach under tre veckors tid i Maj 2009, och jag tänker fortfarande tillbaka till den tiden. Det var utan tvivel den BÄSTA sommaren i mitt liv! Utan min utbildning från Utopia hade jag antagligen inte haft det jobbet jag har idag. Idag står jag bakom baren på Oslobåten och tycker själv att jag har ett av de roligaste och fetaste jobben man kan ha. Så tveka inte, gå Utopia och få en utbildning som du kan ha stor nytta av i framtiden!

September 22, 2012

Utopia 2012

Jag tog UTOPIAS bartenderutbildning i maj 2012 och kan starkt rekommendera den till alla som är sugna på att testa på något nytt och spännande. Du får inte bara en utbildning utan också en riktigt fet upplevelse och massa nya vänner och kontakter. Jag tog kursen på danska och fick därför chansen att lära mig ett nytt språk på samma gång och det gick hur lätt som helst! Det jag fick ut av mina 3 veckor på UTOPIA var först och främst att jag blev bartender men också en massa sol, bad och fest!

September 20, 2012

Minne för livet!

Jag gick Utopia barschool i Sunny beach under tre veckors tid 2009. Kan säga att det är något av det bästa jag gjort i mitt liv! Jag åkte mest ner för att få en rolig upplevelse men blev glatt överraskad av den höga standarden och kvalitén på utbildningen - som var LÅNGT över förväntan! Lärde mig sjukt mycket om allt man behöver veta för att jobba i bar plus mer därtill. Hela upplevelsen är så sjuuukt rolig och man får vänner för livet! Värd varenda krona och rekommenderas verkligen!!

September 19, 2012

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look