Company details

1. Gift Basket Store
  2. Gift Shop

Written by the company

Barselgaven er en norsk nettbutikk som setter foreldrene i fokus. Vi tilbyr gjennomtenkte og ferdig sammensatte gavepakker til nybakte foreldre, fordi vi mener at også de fortjener oppmerksomhet i en intens og livsendrende periode. Våre pakker passer perfekt for venner, familie, kollegaer eller bedrifter som ønsker å gi en meningsfull gave når en ny liten verdensborger har kommet til verden. Hver gave er nøye satt sammen med kvalitetsprodukter som skal gi både glede, nytte og små pustepauser i en ellers travel hverdag. Vi er opptatt av at innholdet skal føles gjennomtenkt, relevant og omsorgsfullt - ikke tilfeldig. Vi tilbyr både ferdige gavepakker og tilleggsprodukter, slik at det er enkelt å finne en løsning som passer ulike behov og budsjetter. Bestillingsprosessen er svært trygg og oversiktlig, og vi legger stor vekt på god kundeservice og effektiv levering. Det skal være enkelt for deg å glede de nybakte foreldrene gjennom Barselgaven. For oss handler Barselgaven om mer enn produkter. Det handler om å løfte frem foreldrene, skape små øyeblikk av ro og bidra til at flere føler seg sett i en sårbar og vakker fase av livet. Vi er stolte av å være et lite, hjertebasert gründerselskap – og vi jobber hver dag for å levere kvalitet, omtanke og en gaveopplevelse som betyr noe.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Alle produkter ble godt likt av…

Alle produkter ble godt likt av mottakerne, men rabatt hos fotograf som kun finnes i oslo var snevert.

March 4, 2026

Reply from Barselgaven

Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på. Vi er i konstant utvikling, og er nå i prosessen av å få på plass flere fotograf-tilbud slik at vi dekker større deler av Norge 🧡

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Super service, lett å bestille og masse omtanke i en pakke!

Venninnegjengen og jeg valgte barselgavens premium pakke får å ønske vår nybakte mamma vel overstått og gratulerer med den lille. Så lettvint å sende av gårde og vi slapp å diskutere hva pakken burde inneholde da alt allerede var tenkt ut og ordnet! Perfekt 🤩 Barselgaven var dessuten supre på service da vi så vi hadde gjort en feil i teksten til kortet. Alt gikk knirkefritt og den nybakte mammaen storkoste seg med en liten spa stund for seg selv med ansiktsmaske og etter hva vi fikk høre de nydeligste karameller og cider!

February 3, 2026
Unprompted review

Reply from Barselgaven

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding. Så utrolig fint å høre at den nybakte mammaen ble fornøyd, og at det var en lettvint prosess for vennegjengen 🧡 Vi håper dere vil velge Barselgaven igjen!

Varm hilsen fra Helene, Barselgaven

Rated 5 out of 5 stars

Veldig fornøyd

Er superfornøyd med barselgaven! Selve handelen gikk kjempefint, og de svarte raskt på spørsmål jeg hadde. Hun vi ga gaven til ble kjempeglad og sa den var midt i blinken. Kommer til å kjøpe derifra igjen!

February 6, 2026
Unprompted review

Reply from Barselgaven

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen! Ingenting er bedre enn en fornøyd, nybakt mamma. 🥹
Vi setter svært pris på at du ønsker å handle hos oss ved en senere anledning også 🧡

Varm hilsen fra Helene, Barselgaven

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look