Bccatering Reviews 12

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

Company details

Information provided by various external sources

Totalleverandør af fødevarer og nonfood-artikler til alle Danmarks køkkener og spisesteder.

2.4

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væg fra BC catering

Hold jer langt væk fra BC catering. dårlig levering, ikke til de tider der er aftalt. vi har haft nat levering, men de kom flere gange først kl.09:30 hvor de første vare allereder skulle være brugt.
De pakker deres vare så dårligt at de tager skade. hvis altså det er de rigtige vare der kommer, eller de ikke er for gamle.
Der er ikke en levering i 2025 der har været rigtig med vare eller at varerne ikke var trykket eller for gamle, og jeg får 4 leveringer om ugen.

February 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Altid positivt og super service i…

Altid positivt og super service i Skanderborg afdelingen.
Og har prøvet andre leverandører, hvilket bestemt ikke var en særlig god oplevelse. MEN store kantine leverandører har jo låste aftaler, hvilket ikke gi mulighed for handle med andre.

January 31, 2025
Rated 1 out of 5 stars

oplevelse som følge af utilfredshed flere gange!!

Jeg var meget utilfreds med servicen fra Bc Catering. Desværre bliver aftalen ikke overholdt. Selvom vi sagde, at de produkter, der kom til restauranten, skulle leveres det rigtige sted, sker der konstant forkerte leveringer. Desuden ankommer de senere end det aftalte tidspunkt. Det er ikke en behagelig situation, nå der er kunderne at efterlade varerne i stueetagen. De spilder både tid og skaber unødvendige problemer. Jeg håber, at de vil forsøge at rette op på denne situation, ellers vil jeg begynde at tænke på at lede efter en anden tjenesteudbyder.

SPECIELT GÅR DENNE KLAGE UD TIL JERES CHAUFFØR!! DÅRLIG SERVICE!

August 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har jeres firma intet ansvar for jeres chauffører...de kører med reklame for jeres firma, det er bestemt ikke god reklame.

Vi har lige haft en skræmmende oplevelse på Sydmotorvejen med en af jeres biler 14.45(hvis I er interesseret har vi jeres chauffør's kørsel på bilens Dashcam både foran og bagved incl reg nr) lille sorthåret mand med en afstand til vores bagsmæk på 2 cm, kun held gjorde at vi ikke blev kørt af motorvejen med 130 km i timen.... jeres chauffør kørte langt hurtigere....
Så respekt løst, og uden nogen respekt for andre mennesker....

Det skal i stoppe.

July 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg da oplevet et firma med…

Aldrig har jeg da oplevet et firma med så dårlig stil de lover guld og grønne skove og når man så siger sin mening om at det ikke fungere som lovet samt man flere gange får vare der er gået på dato så sende de sælgeren ud for at sige at stoppe men selfølgelig ikke fra samme dag men hvad tror de selv selvfølgelig så købe jeg ikke en eneste vare ved dem men synes da det er spild af min tid samt sælgeren at skulle komme ud til mig for at sige det og kunne jo tydelig mærke at han var klemt i det men jeg var helt lige glad kunne ikke andet end grine af det

March 24, 2022

kørsel i byer!

Efter flere henvendelsen kan man stadig se at lastbil kører tæt på gående og alt for hurtigt på små veje i byer.
Er det virkelig den reklame man ønsker?

August 18, 2020

Is this your company?