Bestilte vare igår,har fået varen dagen…
Bestilte vare igår,har fået varen dagen efter,super
Bestilte vare igår,har fået varen dagen efter,super
Jeg bestilte polish her til min kæreste. Hun er glad
To uger efter jeg har bestilt varen, har jeg endnu ikke fået en mail om at varen er sendt af sted, så kontakter dem via mail. Da de efter tålmodig venten ikke svarer, må jeg få min søster i Danmark til at ringe og høre hvor pakken bliver af (var i udlandet på daværende tidspunkt, så kunne ikke selv ringe via telefon).
De får endelig varen sendt afsted og jeg modtagen tre uger efter bestilling.
Efterfølgende trækker firmaet månedligt penge fra min konto via Viabill. Har nu skrevet fire mails over de seneste tre måneder for at opsige mit abonnement, men Beautypro svarer ikke.
Jeg afventer stadig svar fra Beautypro.
Jeg bestilte 2 stk Exuviance Sheer Daily Protector SPF50 den 24/06-2019, og modtog en bestillingsbekræftelse med det samme. Siden har jeg intet hørt. Jeg skrev en mail den 26/06 uden held. I dag har jeg ringet til et telefon nr, der stod på bestillingsbekræftelsen, og fik fat i en, der lovede at vende tilbage.
Efter 6 timer, modtog jeg en mail, hvori der stod at varen var udgået, og de har derfor annulleret ordren.
Jeg vil ud fra de ovenstående ikke anbefale denne webshop.
Ordre #100001400
Fik mine pakke dagen efter jeg havde bestilt. Med en fin lille håndskreven seddel og en lille gave! Jeg blev så glad!
Jeg havde så lidt problemer med at få en pumpe på en cream til at fungere, og ringede til dem. Mens telefonen var ved at ringe, virkede pumpen pludseligt, og jeg lagde på.
Beautypro ringede så straks tilbage til mig og sagde de kunne se jeg havde forsøgt at ringe og spurgte om alt var i orden med min forsendelse? Dét er da super god stil!
Hende jeg snakkede med var super sød og venlig, og jeg handler bestemt hos dem igen.

Reply from Beautypro
Svarer ikke på min mail og jeg har efter 3 uger endnu ikke fået de rigtige produkter tilsendt efter I har sendt mig de forkerte!
Ja I må meget undskylde, men hold kæft, hvor er i fulde af løgn.
I svarer på denne anmeldelse 1½ måned efter jeg slog den op, skulle I virkelig bruge så lang tid på at finde på en undskyldning?
I skriver at I har afsendt pakken og at jeg ikke har afhentet den, endvidere skriver I, at det måske kan være GLS der har lavet en fejl. Helt ærligt...... hvor dum tror i egentlig jeg er? Jeg har aldrig og jeg mener virkelig aldrig oplevet at GLS har svigtet, så jeg er ret sikker på, at det er jer som aldrig har haft varen på lager.
I skriver at I altid er tilgængelige på mail eller telefon. Sjovt nok har I aldrig svaret på min mail fra d. 16. juli og jeres hjemmeside indeholder ikke et telefonnummer.
En sidste ting i skriver er, at det er jeres standard handelsbetingelser, at I refundere beløbet minus fragtgebyr. Så er det jo lidt sjovt, at jeg d. 14. august, 4 dage efter min anmeldelse, modtager de sidste penge, altså fragtgebyret, som I skriver ikke tilbagebetales. Ja ja, man kan jo kun gisne om, hvorfor det så blev tilbagebetalt - Men I skal da have tak for at jeg fik mine penge igen.

Reply from Beautypro
Da jeg bestilte fik jeg en mail om at der pga. ferie ville være længere leveringstid - ordrerne ville blive ekspederet mandag d. 7/8-17 og at jeg pga. dette, ville modtage en gratis HairPlus vippeserum da jeg havde bestilt for mere end 1500 kr.
Vi skriver nu tirsdag d. 8/8-17 og jeg har modtaget varerne - De var godt pakket ind, og rigtigt nok har jeg fået en ekstra GRATIS vippeserum, men derudover har jeg også fået en prøve på farvet dagcreme fra BareMinerals samt en Panda lakridsstang!
Så tak for super hurtig levering og fremragende service! Det er sgu god stil! :D
God service, billige priser og hurtig levering. Kan klart anbefales!
Jeg er super glad for både butikkens priser og service. Bestillinger bliver afsendt mega hurtigt, pakket godt ind og der er flere leveringsmuligheder at vælge imellem. Gratis fragt over 500 kr