See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Svindel!!! Styr Unna!! Denne nettsiden kjøper produkter fra Temu til en billig penge, selger svindyrt å tilbyr 100% pengene tilbake garanti. Men når du skal kreve inn denne garantien, å vil sende pro... See more

Rated 2 out of 5 stars

Venter fortsatt...alltid hyggelige svar via mail,men ingen varer. Best 7 aug... Ber på mail om at æ må skrive en positiv opplevelse av firmaet-men kan ikke det når æ verken har mottatt varene,eller... See more

Rated 3 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advarsel, Svindel!! Styr Unna

Svindel!!! Styr Unna!!
Denne nettsiden kjøper produkter fra Temu til en billig penge, selger svindyrt å tilbyr 100% pengene tilbake garanti. Men når du skal kreve inn denne garantien, å vil sende produktet i retur så skal det sendes til Kina for egen regning. De nekter hjelpe deg å foreslår 15% avslag på prisen som du egentlig har 100% pengene tilbake garanti på.. så må du betale frakt til Kina(pluss toll og moms) for ett produkt de selger til 289kr som koster 38kr på Temu! Styr unna, for all del ikke kjøp av denne nettbutikken!!!! Advarsel!!!

June 21, 2024

Styr unna!!

Styr unna!!! Jeg fikk ikke returnert varene mine. De bryr seg ikke om forbrukerrettigheter. Gir dere en sjanse til før jeg rapporterer dere

H

June 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Rene svindel av en bedrift

Bestilte varer herfra i november. Det gikk litt over en måned før jeg valgte å ta kontakt med de, da pakken aldri kom og på sporingen hos helthjem sto det at pakken skulle leveres på døren den 15 desember, men det skjedde ikke. Når jeg tok kontakt med bedriften her så fikk jeg svar på at jeg ikke hadde hentet pakken fra hentested. Noe jeg ikke har fått varsel om at pakken er klar til henting. De ga meg 2 alternativ, der jeg enten kunne velge at de sendte en ny en gratis, eller at de kansellerer bestillingen min men at de tar betalt for fraktkostnadene. Jeg valgte å få tilsendt en ny pakke gratis. Så kommer Januar og enda ikke fått pakken. Tok kontakt igjen med de nå nylig og etterspurte nok en gang hvor pakken er. Da fikk jeg beskjed om at de ikke kunne behandle forespørselen min før jeg hadde skrevet en positiv anmeldelse, da de var en startbedrift. Når jeg la inn bestillingen i november så skulle dette være en julegave, fakturaen kom fort hos Klarna og jeg måtte betale den da forfallet gikk ut. Jeg sa til bedriften her at jeg ikke ønsker noe pakke fra de lenger og vil ha pengene tilbake nå. Dette har de ikke svart på. Dette er helt på trynet av en bedrift og kundeservice. Styr unna for dette er rene svindel!

February 3, 2024

SØPPEL-varer til mangedobbel pris

Beautysofie driver dropshipping og selger produkter fra Kina til mangedobbel pris. STYR UNNA!! Produktene er verd 1/10 av det du får. Innholdet i produktene stilles det også spørsmålstegn ved.
Kundeservice er heller ikke imøtekommende og retur er umulig.

December 24, 2023

Hold dere unna!

Hold dere unna!! Ikke mulig å kansellere ordre, og når en da vil ha returskjema sender de ikke det selv om det blir etterlyst øyeblikkelig og sier så at returperioden er utløpt! Varene kom i tillegg etter flere måneder og er møkkaprodukter.
Verste kundebehandling jeg har møtt og de følger overhodet ikke kjøpsloven

December 18, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Manglende varer fra firma. fortsatt...alltid hyggelige svar…

Venter fortsatt...alltid hyggelige svar via mail,men ingen varer. Best 7 aug...
Ber på mail om at æ må skrive en positiv opplevelse av firmaet-men kan ikke det når æ verken har mottatt varene,eller prøvd di!
Da skal jeg skrive en hyggelig anmeldelse. Håper detter er så seriøst som di selv påstår. A Johnsen

November 1, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Bestilling av vare:Det ble en…

Bestilling av vare:Det ble en misforståelse ang levering av varen da husnr mitt ikke sto på bestillingen. Varen ble returnert til nettbutikken igjen. Jeg har mailet med firmaet flere ganger og får alltid hyggelige svar tilbake. De skal sende en ny vare gratis mot at jeg bet frakt.

October 10, 2023

Svindel, useriøst, humbug

Bestilte øyenskygger(«3 for2») i pennform. Tok uendelig lang tid. Jeg åpnet ikke varene, som var forseglet, kun konvolutten med disse i. Ingen returseddel, og flere Mail for å få en. Argumentet var at dette var hygieneprodukter og kunne ikke returneres. Forbrukerrådets noe annet.. som jeg også mener sa at dette var et «enmannsforetak i Bulgaria». Alt dette også videreformidlet til Klarna mtp ansvar hvem de velger å gjøre avtaler med. Omsider ble det oppgitt en returadresse i Kina. Av prinsipp ville jeg returnere dette, førte på adressen og fikk en bekreftelse/stempel etc fra posten, men uten sporingsnummer da dette kostet mye mer enn varene. Alt ble dokumentert med bilder. Betaling som sakt gjennom Klarna. En haug med telefoner og mail vedlagt de dokumenterte bildene, sendt Klarna. Ingen ting hjalp. Jeg måtte pent betale. Ingen hjelp å få der uten sporingsnummer.

June 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Den dårligste maskaraen …

4D Silk Fiber Mascara er den dårligste maskaraen jeg noensinne har prøvd. At den koster 500 kr er heeelt absurd. Ren svindel. Dette er en billigmaskara fra Kina, som ikke er verdt mer enn 30 kr. Rennende og merkelig konsistens, vippene kladder seg sammen, gir null volum og ser rett og slett helt forferdelig ut. Måtte vaske den av og kaste rett i søpla. Kjøper aldri mer produkter fra denne nettsiden.

March 14, 2023

Styr unna denne nettbutikken. Svindel

Styr unna denne nettbutikken, det kommer varer etter flere uker fra Kina. Fake produkter. Når jeg spør om å returnere sier de det ikke er mulig pga. at det er hygiene produkter. Selv om produktene var forseglet.
Det er ikke oppgitt returadresse på nettsiden heller. De vil heller ikke oppgi den på forespørsel.

January 22, 2023

Skikkelig drittprodukt

Skikkelig drittprodukt. Lang levering, så rakk ikke teste produktet før 14 dagers retur var utgått, og de er ikke behjelpelige i det hele tatt.

January 5, 2023

Bare å holde seg unna

Bare å holde seg unna. Bestillte vare i august og ikke mottatt varen. Det er nå November. Standardmeldinger fra kundeservice. Ikke mulig å få pakke/utleveringsnr. til påstått sendt vare. Forlanger 150 kr i porto selv om varen ikke er levert. Handlet via klarna som jeg alltid gjør med ukjente nettsteder og satser på at de hjelper meg. Prinsippsak å ikke betale for en vare som aldri ble sendt til meg.

August 28, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Helt forferdelig firma .skikkelig…

Helt forferdelig firma .skikkelig svindelfirma. Når du sender Mail til de får du samme svar nesten uansett hva du spør om . Tror ikke de har peiling på hva man skriver til de . Jeg har fått svar på tysk . Samisk og andre språk . Dritt produkt . Og ikke behjelpelige i det hele tatt . Hold dere langt bort fra dette firmaet

August 8, 2022

Dårlig produkt

Bestilte Eye Shadow Pen.
Dårlig produkt og luktet ikke godt.
Fargen var heller ikke den samme som vist på hjemmesiden deres.

July 16, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look