bedredækket.dk Reviews 35

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Søren kontaktede os omkring vores forsikringer. Aldrig før har jeg/vi fået en bedre gennemgang af vores forsikringer, der er virkelig kvalitet, overblik og en forståelse for alt. Kæmpe ros for at... See more

Rated 5 out of 5 stars

Søren kontaktede mig og gav mig en genemgang af mine nuværende forsikringer og sammenlignede med den aftale han kunne tilbyde mig. Det var hele tiden med fokus på, at aftalen blev lavet ud fra mit... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik snakket med Sami, som guided os igen vores nye forsikring, han var rigtig god, man føler sig allerede tryg i deres hænder fra samtalen af! Rigtigt flot!

Company details

1. Insurance Agency

Written by the company

Hos Bedre Dækket handler det om mere end bare forsikringer. For os begynder alt med en god snak — vi lærer dig og din situation at kende, så vi kan finde de løsninger, der giver mening for dig. Vi er med fra første dialog, hvor vi hjælper dig med at få styr på det hele, og vi forsvinder ikke bagefter. Vi holder kontakten og er altid tilgængelige som dine tillidsmænd så dine forsikringerkan blive tilpasset, når dit liv ændrer sig. Det giver tryghed, og du kan være sikker på, at vi altid har øje for både dine behov og din økonomi. Med os som dine rådgivere får du et fast holdepunkt i en verden, der ofte kan virke uoverskuelig. Vi er til at tale med, og vi står klar til at hjælpe — uanset om du har brug for en hurtig afklaring eller en dybdegående gennemgang.

4.8

3-star
2-star
1-star

Forsikringsskift

Søren kontaktede os omkring vores forsikringer.
Aldrig før har jeg/vi fået en bedre gennemgang af vores forsikringer, der er virkelig kvalitet, overblik og en forståelse for alt. Kæmpe ros for at være der for os.
Jeg vil klart anbefale andre til at tage en snak med Søren.
Vi er meget tilfredse.
Henrik

March 2, 2026

Tak til Søren!

Søren er forsikringsverdenens superhelt! Super imødekommende, løsningsorienteret, humoristisk og VIGTIGST af alt, Handlekraftig! Det er alle dage en fornøjelse at blive betjent af en der tydeligvis kan sit fag og det er 100% tilfældet her.

10/10 - service
10/10 - personlighed
10/10 - ville betro deres førstefødte i Sørens varetægt vel vidende at ALT ville være under kontrol!

God dag 😎

April 8, 2026

Behagelig og imødekommende telefonsamtale

Det var hele tiden med fokus på, at aftalen blev lavet ud fra mit behov og han forsøgte ikke på at oversælge, som jeg ofte har prøvet før af flere af de overenergiske sælgere der bare skal have en aftale i hus på 5 sekunder.
Søren gav sig god tid til at sikre, at jeg forstod det hele og svarede fyldestgørende på mine spørgsmål.

April 7, 2026

March 30, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Sami ringede mig op i dag

Sami ringede mig op i dag, det var den bedste samtale jeg har haft i mine 31 år, indefor service.

Jeg har skiftet forsikring på baggrund af den samtale, og jeg regner med at arbejde med ham resten af livet.

March 30, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en god lang snak med Søren…

Jeg havde en god lang snak med Søren som var venlig og rigtig god at snakke med. Vi fandt frem til en rigtig god aftale på en nye forsikringer. Søren er også altid venlig til at svare på de spørgsmål der opstår når man skal flytte forsikring. Så det er gået over alt forventning 🥳

February 2, 2026

Tryg giver tryg

Sami yder fremragende service, han er en super person, jeg anbefaler ham til alle. Man kan stole fuldt og helt på ham.

November 27, 2025

Tålmodighed og venlighed

Tålmodighed, venlighed, når en lidt ældre dame lige skal have repeteret en ekstra gang. Og vi nåede frem til en fornuftig aftale.
Så jeg kan varmt anbefale jer.
Tak.

January 13, 2026

Godt forsikringsskifte

Jeg var skeptisk ved skift af forsikringer, men Søren har været helt fantastisk til at få det til at glide uden problemer. Mange tak for indsatsen

January 8, 2026

Uovertruffen service

Var kommet i klemme hos et forsikringsselskab, hvor jeg har været kunde i 35+ år. Bøllemetoder af værste skuffe.
En oprigning og alt er løst hurtigt og trygt imens vi havde behagelig samtale.

November 20, 2025

Godt tilfreds

Jeg har haft stor glæde af at benytte Søren i gennem flere år. Er altid til at få fat på hvis jeg har tilføjelser eller rettelser. Samtidig er deres priser fuldt konkurrencedygtig, har gennem de seneste år haft flere pris tjek, og ingen har været billigere med de samme dækninger.

November 14, 2025

Take a closer look