BellyBites Reviews 34

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Opnieuw besteld bij BellyBites en weer super tevreden! 💛 Als verrassing werd mijn bestelling extra luxe verpakt, echt een heel lief gebaar. Fijne, persoonlijke service en duidelijk met zorg gemaa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Aangezien ik niet helemaal tevreden was over de kleur en de belettering. Heb ik contact gehad met jullie. Jullie hebben daarin naar tevredenheid, het probleem opgelost. 👍👍👍

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede service! Mijn pakketje was nog niet binnen maar ik had het de dag erna nodig. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat het goed kwam. Vriendelijk, meedenkend en nogmaals een uistek... See more

Company details

1. Baby Store
  2. Baby Clothing Store

Written by the company

Bij BellyBites shop je de mooiste kraamcadeaus en gepersonaliseerde baby- en kinderartikelen. Wij verzenden jouw cadeau rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger!

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Opnieuw besteld, weer tevreden

Opnieuw besteld bij BellyBites en weer super tevreden! 💛

Fijne, persoonlijke service en duidelijk met zorg gemaakt. Zeker een aanrader voor een origineel kraamcadeautje! 😊

April 7, 2026

Hele goede service!

Hele goede service!
Vriendelijk, meedenkend en nogmaals een uistekende service.

March 25, 2026
Rated 5 out of 5 stars

De levering duurde wat langer, werd hier netjes over gemaild, en kreeg wat extra’s, dank jullie wel voor de service.

February 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf echt goede service !

In mijn vorige review schreef ik een hele slechte ervaring. Nu weet ik wat er mis is gegaan. Helaas heeft de oude eigenaar niet alles netjes verstuurd waardoor het niet bezorgd werd.
Ik ben nu heel netjes gebeld door de nieuwe eigenaar die het heel erg vervelend vond wat er was gebeurd met mijn bestelling. Hij heeft mijn geld terug gestort én een nieuwe badcape verstuurd die een dag later al bezorgd is . Echt Top.

February 17, 2026

Beloftes niet waargemaakt

ipv 1 - 2 dagen levering moest ik 5 dagen wachten. Daarnaast was het kaartje handgeschreven ipv geprinte tekst (met kinderlijk handschrift). Zeer teleurgesteld

January 29, 2026

Hoi hoi Karen,

Vervelend om te lezen dat uw bestelling niet naar wens is. De langere levertijd heeft te maken met het slechte weer van afgelopen weken, waardoor PostNL achterloopt met de bestellingen.

Ik heb het even nagecheckt, en uw bestelling is dezelfde dag nog opgehaald door PostNL. Desondanks vinden wij de feedback van onze klanten altijd heel belangrijk, en denken wij graag mee aan een oplossing.

De kaartjes worden inderdaad altijd handgeschreven. Daar kiezen wij bewust voor, omdat dit een persoonlijke touch geeft aan het cadeau.

Excuses voor het ongemak, en ondanks alles toch nog een heel fijn weekend gewenst.

Tevreden

Ik heb een knuffel besteld die snel is verzonden. Door de drukte rondom kerst duurde het helaas iets langer voordat ik deze ontving. Dit was de schuld van postnl. De klantenservice reageerde echter heel snel en prettig. Het knuffeltje is mooi gedrukt en ziet er goed uit.

January 9, 2026

Gepersonaliseerde producten gekocht

Gepersonaliseerde producten gekocht, kleur kwam totaal niet overeen met de plaatjes, gemaild maar zeiden dat t kan afwijken maar het ziet er niet uit. Tevens zou het ingepakt worden maar dit was ook niet gedaan,hun excuus wat dat ze het waren vergeten omdat het druk was. Niks ter compensatie alleen een korting op een volgende aankoop..net als of ik nog wat ga bestellen daar..bizar,nog nooit zo'n slechte service gehad

December 15, 2025

Super (klanten)service

Top service, hele fijne èn begripvolle klantenservice en geweldig leuke spulletjes van super kwaliteit voor zachte prijsjes!

December 4, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Snel geleverd maar de opdruk ziet er…

Snel geleverd maar de opdruk ziet er wat goedkoop uit. En het was ingepakt in dun verfrommeld pakpapier.

November 26, 2025

Hoi hoi Mevr. Breukelman,

Bedankt voor uw positieve review met daarin een kanttekening. Zelf werken wij met de allerlaatste technieken, en anders dan bij bedrukken of borduren, zorgt deze techniek ervoor dat de naam voor eeuwig is verbonden aan het product.

De naam wordt versmolten in het product, zodat wassen of drogen geen kans krijgt om de naam te beschadigen. Overigens raden wij altijd aan, om alle textiel eerst te wassen voordat deze gedragen kunnen worden.

Geen excuus, maar wegens extreme drukte tijdens deze feestdagen is uw bestelling onbedoeld niet zo netjes ingepakt. Bedankt voor de feedback, zeker een verbeterpunt voor ons.

Rated 1 out of 5 stars

naam geplakt, niet geborduurd. Ziet er niet mooi uit.

Zelfde ervaring als andere klant: Ik heb de badcape gekocht nadat ik op, achteraf misleidende, advertentie op Google had geklikt. Ik zocht op "badcape met geborduurde naam" en zag hun advertentie. Alleen wat blijkt is dat de naam geplakt is in plaats van geborduurd. Dit stond niet duidelijk op de website en door de advertentie ging ik er vanuit dat het geborduurd zou zijn.

Plakletters op badstof ziet er niet mooi uit. Zeer ontevreden, zeker aangezien het een kraamcadeau is.

November 6, 2025

Hoi hoi,

Heel vervelend dat uw bestelling niet naar wens is. Wij hebben nergens op de website staan dat het om geborduurde personalisatie gaat.

Zelf werken wij met de allerlaatste technieken, anders dan bij bedrukken of borduren, zorgt deze techniek ervoor dat de naam voor eeuwig is verbonden aan het product.

Uiteraard vinden wij de feedback van onze klanten altijd heel belangrijk, en denken wij graag mee aan een oplossing.

Heel erg tevreden!

Erg tevreden! Product van topkwaliteit en razendsnel geleverd. Alles netjes verpakt, echt een fijne ervaring.

November 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een happy horse met naam besteld

Een happy horse met naam besteld. Wij zijn een week verder en nog niets ontvangen. Gemaild naar belly bites, maar geen reactie.

October 18, 2025

Hoi hoi Rosalie,

We hebben je review van 1 ster voorbij zien komen en we vinden het erg jammer om te lezen dat je een minder fijne ervaring hebt gehad. Dat betreuren wij enorm. De feedback van onze klanten is voor ons heel belangrijk, en we denken altijd graag mee aan een passende oplossing.

Het blijkt dat het pakket helaas was zoekgeraakt in het postsorteercentrum.

Nadat wij hiervoor een case hebben aangemaakt en deze hebben geëscaleerd, is het pakket gelukkig weer boven water gekomen. We hebben zojuist ook nog contact gehad met PostNL, en dankzij dat telefoontje is het pakket inmiddels weer onderweg naar u.

Alleen kunnen wij helaas geen berichtgeving van jou terugvinden in onze mailbox of via andere kanalen. Zou je ons kunnen laten weten via welk e-mailadres of op welke manier je contact met ons hebt opgenomen? Dan kijken we graag met je mee om dit zo goed mogelijk op te lossen.

Alvast hartelijk dank voor je reactie!

Misleidende advertentie

Ik heb de badcape gekocht nadat ik op, achteraf misleidende, advertentie op Google had geklikt. Ik zocht op "badcape met geborduurde naam" en zag hun advertentie. Alleen wat blijkt is dat de naam geplakt is in plaats van geborduurd. Dit stond niet duidelijk op de website en door de advertentie ging ik er vanuit dat het geborduurd zou zijn. De klantenservice heeft hier een korting van 30% op een volgende bestelling aangeboden, maar helaas verder niks mee gedaan. De badcape is wel van een prima stof, alleen wel klein en gaat zeker niet tot 6 jaar mee, zoals ze schrijven.

Edit na reactie: jullie adverteren wel op het zoekwoord 'geborduurd'. Dus ondanks dat het misschien niet op de website staat, is het wel misleidend om daar op te adverteren, omdat je dat product niet verkoopt.

August 5, 2025

Hoi hoi Gabi,

Rated 5 out of 5 stars

Leuk aanbod en goede klantenservice

Ik heb hier een leuk gymtasje voor mijn dochter besteld met haar naam erop!
Goede kwaliteit!

Er was wat misgegaan bij PostNL waardoor het lang duurde met mijn pakje. (Het zou er normaal binnen 1-2 werkdagen zijn).

Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en binnen een half uur kreeg ik reactie op mijn mailtje! Ze waren er snel achteraan gegaan en hadden een case bij PostNL geopend.

Een dag later kwam mijn pakketje toch wel. Superfijn! Mijn dochter is blij met haar gymtasje en kwam uiteindelijk nog op tijd voor haar eerste gymles.

September 9, 2025

Hoi hoi Gabi,

Wij snappen heel goed dat dit een beetje raar kan overkomen. Wij denken dan ook graag aan een passende oplossing.

Wij zullen u via mail berichten, voor een passende oplossing.
Excuses voor het ongemak.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look