Belqis Botanical Reviews 203

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee ben. De haarkleuringen e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige producten. Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee be... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb de wimperserum gebruikt en ben helemaal verliefd. Ik heb dit inmiddels aan iedereen in me omgeving cadeau gegeven want het is een top product. Geloof me heb verschillende producten geprobeerd e... See more

Rated 4 out of 5 stars

Een tijdje geleden besteld en zat aan week 2 toen ik wegens omstandigheden moest stoppen. Ik zag echter onmiddellijk verschil: mijn inhammen zijn gevuld met babyhaartjes terwijl ik de kuur niet eens... See more

Company details

1. Hair Product Store

Written by the company

Belqis botanical biedt haaroplossingenvoor gezonder, sterker, voller en langer haar Belqis Botanical is opgericht in 2020 met als kernwaardes effectiviteit, innovatie en passie. Dit vertaald zich terug naar ons assortiment; effectief herstellende producten voor het haar, die vanuit passie innovatief zijn samengesteld. Al onze producten zijn 100% natuurlijk.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Mijn Haarverzorgingsgeheim...

Na twee jaar trouw gebruik van de vijfweekse haarkuur van Belqis Botanical kan ik vol vertrouwen zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Dit product heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft mijn haartransformatie echt mogelijk gemaakt. Mijn haar is niet alleen gezonder en sterker geworden, maar ook mijn hoofdhuid voelt beter aan. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een heerlijk gevoel en een aangename geur bij elke behandeling. Dankzij Belqis Botanical ben ik niet alleen een loyale klant geworden, maar ook een gelukkige met mijn haar.

March 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Al een lange tijd heb ik last van…

Al een lange tijd heb ik last van verdunde wimpers. Op een gegeven moment stoorde ik me eraan, maar dacht het zal er vast bij horen. Totdat ik de wimper serum van Belqis voorbij zag komen, ik dacht “zou het?”. Wel heb ik vaak reviews voorbij zien komen hierover dus ik waagde de gok. En nu een paar weken verder…. WAUW wat een verschil! Heb een hele bos wimpers terug zonder gaatjes ertussen. Kon het haast niet geloven. Maar toen m’n zusje opmerkte dat het leek alsof ik mascara op had. Wist ik het zeker, dit is geen toeval. Het resultaat mag er zeker wezen, wat een top product! Bedankt voor het ontwikkelen hiervan. Ga vooral door met wat jullie doen, ben supertrots op jullie!

March 16, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Top producten

Letterlijk alles wat je hier koopt krijg je geen spijt van! Alles wat je leest zie je en krijg je terug in het product. De haar kuurtje, de wimper serum, chebe hair butter en gezichtsmasker zijn producten die ik heb gekocht en allemaal top producten! Ga zo door zal ik zeggen!

March 15, 2024

Verbazingwekkend

Eerlijk ik sta elke keer met verbazing te kijken wanneer ik mascara op doe! Sinds ik de wimper serum heb gebruikt zijn mijn wimper echt zoveel mooier, voller en langer geworden! En dit ondanks ik de wimper serum hooguit 1,5 week consequent heb gebruikt. Heel vaak vergeet ik dat ik het moet aanbrengen, maar desondanks heeft de serum gedaan wat het heeft beloofd. Dikker Voller en Langer wimpers. Wie wil dat nou niet binnen een korte tijdstip. Ik breng het nu sporadisch aan. Mocht je nog niet overtuigd zijn en ergens twijfelen, ik zeg gewoon doen en kopen en bedank jezelf dat je het toch hebt gekocht! Amazing product!

March 13, 2024

Gewoon top!

Samira is echt een hele lieve vrouw die hart en passie heeft voor wat ze doet. Dit is terug te zien en merken in de kwaliteit van haar producten. Ik heb inmiddels meerdere producten van haar geprobeerd en ben over ze allemaal even tevreden. Ook haar after sales is top! Je kan altijd terecht met vragen of voor advies en je word altijd even vriendelijk geholpen of geadviseerd.

February 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

De healthy hair kuur is fantastisch

De healthy hair kuur is geweldig! Ik heb een kuur voor mij en mijn moeder gekocht en we zijn aangenaam verrast! Ik had al bijna 2 jaar last van haaruitval en trage haargroei. Ik heb de kuur van 5 weken gedaan en na anderhalve week was er al een duidelijk verschil m.b.t. haaruitval. Daarbij heeft mijn moeder al het grootste deel van haar leven last van extreme haaruitval en ongezonde/oneven haargroei. Ze ging heel vaak naar de dermatoloog maar niets hielp. Uiteindelijk had ze het na een aantal jaar opgegeven, totdat ik haar de kuur cadeau deed. Ze heeft de kuur nu 2 keer gedaan en haar haar wordt steeds dikker en groeit echt heel goed! Het is dus zeker niet de laatste keer dat wij ons de healthy hair kuur zullen aanschaffen.

December 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

De healty hair kuur en wimper serum…

De healty hair kuur en wimper serum zijn geweldige producten maa shaa Allah. Meteen tijdens de hair kuur merkte ik al verschil van minder haar uitval maar ook dikke haar structuur. En de wimper serum heb ik nou al voor de 3 keer besteld omdat ik gewoon echt niet meer zonder kan en bang ben dat het uitverkocht is. M’n korte gierige wimpers zijn uitgegroeid tot prachtige lange dikkere zwartere haartje Allahoema bareek. Oh wat ben ik verliefd op belqis producten maa shaa Allah! Ik kan niet wachten op meer belqis producten in mijn kast. Dit doet echt wat het beloofd.

December 26, 2023

Wauw

Produkt binnen 2 dagen geleverd. Heb t nu een paar keer gebruikt en ik merk echt wel verschil. Ik zie t nog beter als ik mascara zet, dan zijn mijn wimpers mooi, vol en lang‼️

November 24, 2023

Heel tevreden

Heel tevreden, snelle levering ik had 2 kuren besteld met de 10ml hairserum/olie. Doordat die op was heb ik er 1 van 100ml bijgekregen! Verder is dit een wondermiddel, nu al, ben bij week 3 dus nog 2 tegaan maar wat merk en zie ik nu al een verschil!

November 14, 2023

Wimperserum

De wimperserum een week gebruikt, het doet echt zijn werk. Wimpers zijn langer en voller geworden. Daarnaast zeer goede klantenservice en klantvriendelijk.. reageert snel op mijn berichten.

November 5, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look