Ik heb onlangs nieuwe kozijnen met triple glas laten plaatsen door Benitech en ben zeer tevreden over het gehele traject. Het adviesgesprek met Mark was deskundig en transparant. Er werd een... See more
Company replied
Zeer nette plaatsing en afwerking van een groot raamkozijn met drie ruiten. En ook het opruimen hoort erbij voor Benitech. Vooraf goede afstemming over de planning. Top bedrijf!
Company replied
Slechte service en slecht opgeleid personeel ,ik spreek uit ervaring.Het was een zeer slechte ervaring; helaas heb ik veel geld 35k verspild. Dit is de eerste keer dat ik zie dat kunststof kozij... See more
Company replied
Het eerste contact was al positief en alles ging naar wens. De medewerkers werkten zeer netjes, waren vriendelijk en alle vragen werden duidelijk beantwoord. Het bedrijf heeft alles goed op orde.... See more
Company replied
Benitech Kozijnen is specialist op het gebied van kunststof kozijnen. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, openslaande deuren, voordeuren, schuifpuien en kunststof gevelbekleding aan particulieren. Wij regelen uw renovatie met aandacht en perfectie en kunnen u daardoor ontzorgen tijdens het traject.
G.J. van Heekstraat 79, 7521 EB, Enschede, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Eerst een kleine teleurstelling , klemmend deuren omdat de monteurs ze niet goed hadden afgeklost.
Maarrrrrr na enige communicatie is er een top monteur gestuurd vanuit Enschede en is alles opgelost zoals het hoort. TOP….

Reply from Benitech Kozijnen
Ik denk dat Benitech kozijnen overstroomt met het werk. 17 juni iemand thuis gehad voor een offerte te laten opmaken. prima gesprek gehad etc etc.
Nu 23 juli nog steeds geen offerte gehad.
Slechte zaak. Maar ja ik denk te druk of niet interessant genoeg

Reply from Benitech Kozijnen
Team kozijnen, zijn in onze ogen top vaklui..zij waren snel en zeer zorgvuldig en gingen netjes ten werk, service van bedrijf zelf top!
Kortom, alles ging volgens afspraak en de nazorg, zoals even bellen hoe wij het ervaren hebben stelden wij enorm op prijs.

Reply from Benitech Kozijnen
Prima planning qua levering ramen, afvalcontainer etc. Je hoeft niets te doen.
Kundige vaklui. Ze zijn beleefd en werken snel en netjes en ze zijn niet te beroerd om iets extra's te doen. Enigste minpuntje is de communicatie die wat moeizaam verliep. Slechts een vakman sprak gebrekkig Engels.
Verder zou het prettig zijn als de eindoplevering afgenomen zou worden door de opzichter en niet door de installateurs op de dag dat die klaar zijn met hun werkzaamheden.
Je krijgt niet de kans om alles na te lopen en te testen.
Dat vind ik best een groot minpunt.
Zeker omdat gebreken of klachten of beschadigingen die niet opgeschreven zijn op de laatste dag van installatie niet meer in behandeling worden genomen om op te lossen.

Reply from Benitech Kozijnen
Na een valse start met inzetten eerste kozijn is alles de volgende dag na tussenkomst van voorman Frans goed opgelost en uiteindelijk alles keurig geinstalleerd en afgewerkt.

Reply from Benitech Kozijnen
Hele goede ervaringen met Benitech. Ze zijn voor het eerst bij ons geweest in 2018 en vervolgens hebben ze alle hardhouten kozijnen in delen vervangen. In 2019, 2024 en vandaag het laaste deel allemaal vervangen voor kunststof met HR++ glas, gratis horren en keurig afgewerkt. Ze werken netjes en snel, allemaal keurige vakmensen en geen gedoe met verkeerd materiaal of onjuist opgemeten kozijnen of deuren.

Reply from Benitech Kozijnen
Snel de kozijnen ingebouwd. Heel netjes afgewerkt. Alles keurig opgeruimd. Duidelijke instructie hoe de ramen te bedienen.

Reply from Benitech Kozijnen
Benitech kozijnen een goede ervaring
van bestelling tot eindresultaat ,alles klopte
heel blij met de kunstof raam kozijnen
ook voor de monteurs een dikke 10 ,keiharde werkers en altijd beleefd en correct
zou zeker Benitech aanbevelen

Reply from Benitech Kozijnen
Zeker een goede service en een goede oplossing uiteindelijk en mooi eindresultaat!
Alleen door schade aan de rollaag doordat er geen latei werd geplaatst in het kozijn moesten we een groot deel zelf betalen om het te laten maken. Ook omdat we er veel stress en zorgen van hadden en er niet teveel gedoe van wilden gewoon gedaan.
Wellicht goed om een goed geschoolde bouwkundige te laten inmeten voordat er wat geplaatst word en er schade ontstaat.

Reply from Benitech Kozijnen
Goede communicatie, heldere offerte en vakbekwame mensen. Of het nou gaat om het inmeten (een vak apart), kleurstellingen of materiaalkeuze: het klopt gewoon. Ook de mannen die de kozijnen hebben geplaatst: vaklui. Ze spraken goed Engels, waren stipt op tijd, leveren vakwerk en werkten super netjes.

Reply from Benitech Kozijnen
Ongevraagde telefonische colportage, onder een valse naam (vanaf nummer 085-0481716): houden zich niet aan het bel register. Een BS verhaal over dat ze een groen collectief zijn en zich namens Breda zich inzetten voor verduurzaming.
Ook vermelding dat ik "de" folder 2 weken geleden in de bus kreeg....
3 keer raden....
Geen folder....
Nog een keer raden....:
BS verhaal + houden zich niet aan bel me niet register.
Om die reden is dit gevaarlijk.
Ze proberen ongevraagde verkoop te doen.
Alle alarm bellen gaan daarom af!!

Reply from Benitech Kozijnen
Snelle en serieuze werkers, ruimen na afloop het afval op. Wat beter kan is de communicatie tussen de monteurs en magazijn.

Reply from Benitech Kozijnen
We zijn zeer tevreden over hoe het allemaal is verlopen. De kozijnen en deuren zijn er netjes ingezet. 2 gezellige mannen die hier aan het werk zijn zodra we boven verdieping ook gaan doen vragen wij benitech zeker weer aan

Reply from Benitech Kozijnen
Alle afspraken werden in de top nagekomen. Wij zaten in zeer moeilijke situatie wegens oplichting van de aannemer. Door de medewerkers van Benitech, van adviseur tot monteurs (Robert en Martijn) werd er meegedacht en professioneel opgelost. Zelfs de levertijd werd naar voren gehaald. Zodra we weer in de gelegenheid zijn om verder te renoveren zien wij graag de bovengenoemde monteurs terug.

Reply from Benitech Kozijnen
Alles is keurig volgens afspraak gegaan. De monteurs stonden om 07.30 al voor de deur. De pui is keurig gemonteerd en afgewerkt. Alles rommel is opgeruimd.
Ik ben erg blij met Benitech

Plaatsing kunststof kozijnen.
Het hele traject was de communicatie duidelijk. Afspraken werden goed nagekomen.
De monteurs werkten goed en netjes en overlegden alles met ons.
Jammer dat een van de grote ramen een enorme barst vertoonde. De ruit is geplaatst en zal volgens afspraak later worden vervangen.
Ook de horren moeten nog worden geleverd.

Reply from Benitech Kozijnen
Benitech heeft bij ons aan de voorzijde, dakkapel en een veluxdakraam geplaatst. Dit heeft even geduurd, maar het eindresultaat is perfect geworden. Ziet er allemaal netjes uit.

Reply from Benitech Kozijnen
Zeer vriendelijke monteurs. hebben goed en vlot werk geleverd. monteur kwam zelfs op zijn vrije dag terug om een los klink weer vast te schroeven. Hart voor de zaak.

Reply from Benitech Kozijnen
Learn more about other kinds of reviews.