Fupfirma! Hold jer væk! Jeg bestilte og betalte to radioer ult. januar. Har aldrig modtaget noget. Kontaktede firmaet via mail, hvor en "Johan" svarede. Fortsat intet modtaget. Deres tlf. nr. eksist... See more
See what reviewers are saying
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA. Desværre kan man ikke give minus stjerner..... Bestiller midt december 2 stk. nødradioer. Pengene bliver trukket med det samme. Først er påstanden at forsendelsen... See more
Ingen radio modtaget. Jeg bestilte en nødradio ult. januar - beløbet kr. 249,- er trukket 3. februar. Jeg talte med en og klagede min nød, han ville se på sagen. Har derefter skrevet til firmaet... See more
Har bestilt en radio Er blevet trækket på mit dankort Men har ikke modtaget radioen Pas på ren svindel Man kan ikke ringe for telefon nr er også falsk Pas pas på falsk
svindel firma
svindel firma
Jeg havde bestilt nogle varer i januar men jeg har ikke modtaget noget
Hold jer langt væk fra dette firma
IKKE KØB FRA DEN HJEMMESIDE
IKKE KØB FRA DEN HJEMMESIDE! Det er det rene fusk! Har forsøgt at kontakte dem, men deres kontaktinformationer findes ikke!
Store fuuuuuuusk.
Kriminelle... Har betalt og intet, ingen varer, ingen kommunikation.
HOLD JER VÆK!!!!!!
HOLD JER VÆK!!!!!!
Bestilte 2 stk nødradioer 13-02-26. Pengene er hævet 17-02-26 varen er aldrig kommet. Har forsøgt at maile til dem, men mail fungere ikke. Det er meldt til politiet som svindel!
Bestilte radio for 3 uger siden
Bestilte radio for 3 uger siden. Aldrig modtaget den. Men pengene er trukket. Skrev mail til dem og fik svar at de kørte en sag med Post Nord
Svindel
Ingen radio modtaget.
Ingen radio modtaget.
Jeg bestilte en nødradio ult. januar - beløbet kr. 249,- er trukket 3. februar.
Jeg talte med en og klagede min nød, han ville se på sagen. Har derefter skrevet til firmaet 2 gange. Har intet modtaget eller hørt derefter.
Min oplevelse: SVINDELFIRMA - HOLD JER VÆK.
Fupfirma!
Fortsat intet modtaget. Deres tlf. nr. eksisterer ikke, og det angivne CVR-nr. heller ikke. Firmaet eksisterer heller ikke på den angivne adresse. Hvis du har købt noget hos dem uden levering, så kontakt din bank.
Dette er et svindelforetagende
Dette er et svindelforetagende. Benytter sig af andet firmas dokumenter. Leverer ikke vare. CVR-nummer eksisterer ikke.
Lover beløb retur - dette er ikke sket
Kæmpe scam!!
Kæmpe scam!!! Svindel!! Hold jer væk! Jeg er også franarret 600kr og holdt hen med mails og løfter om penge retur og nu komplet tavshed og umulig at komme i kontakt med!!! Han hedder Johan. Jeg oplevede desuden, at banken lukkede mit kort pga mistænkelige hævninger præcis på samme tidspunkt. Et forsøg på at hæve lidt over 2000kr. Så pas virkelig på!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA.
Desværre kan man ikke give minus stjerner.....
Bestiller midt december 2 stk. nødradioer. Pengene bliver trukket med det samme. Først er påstanden at forsendelsen er sendt med PostNord. Da jeg brokker mig over manglende levering bliver forsendelsen sendt med DHL. Sjovt nok kommer denne forsendelse heller ikke frem. Herefter beder jeg om at få mine penge retur. Her ca 2 mdr senere og mange mails senere har jeg hverken set penge eller nødradioer.
SVINDEL
0 stjerner SVINDEL
Bestilt nødradio og betalt - ingen levering - ingen svar på mail - telefonnummer eksisterer ikke.
Dårligt
Her den 22. Feb. Har jeg stadig ikke fået mine vare, som er bestilt den 11 feb. Pengene er trukket, det eneste jeg har fået er en sms besked med et link som nu siger at siden ikke eksistere mere.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Der er trukket penge den 10/02, men intet modtaget. Ved forespørgelse til firmaet skriver de at fejlen ligger hos PostNord . De tilbyder at sende min ordre på ny, og jeg takker ja. Siden har jeg ikke kunne komme i kontakt til firmaet og har fortsat intet modtaget.
Kan desværre ikke skrive 0 stjerner
Kan desværre ikke skrive 0 stjerner.
Bestilte en nødradio d. 6 feb. 249kr er betalt. Har ikke modtaget noget om levering og heller ikke radioen.
Plejer normalt at tjekke trustpilot før køb, men lige denne gang, gjorde jeg ikke. Reklamen var på Facebook så nu vil jeg anmelde firmaet.
Bestilte nødradio og indbetalte 249 kr
Bestilte nødradio og indbetalte 249 kr. den 5. februar 2026.
Har intet hørt og kan ikke komme i kontakt med “firmaet”.
Fup og svindel af værste skuffe
Nødradio
Bestilte en nødradio d.24 januar, skulle leveres med Post Nord , pludselig stod der at den var leveret, men jeg har aldrig modtaget den.
Skriver flere gange sammen med en Johan, som lover at lave en ny ordre, men der er intet sket, nu svarer denne Johan, ikke på mine spørgsmål mere, det firma burde ransages. Lad være med at handle der, det er Fup og svindel
fupfirma?
min radio er også leveret med postdanmark hjemmeleving , jeg har bare ikke set skyggen af det
Har bestilt en radio
Har bestilt en radio
Er blevet trækket på mit dankort
Men har ikke modtaget radioen
Pas på ren svindel
Man kan ikke ringe for telefon nr er også falsk
Pas pas på falsk
Svindel.
Har bestilt en radio.
Pengene er trukket.
Har aldrig modtaget radio.
Fup Radio
Har bestilt og betalt nødradio. Aldrig modtaget.
Firmaets telefon findes ikke. Kontakt umulig.
Firmaet findes ikke.