Besafe Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Locksmith

Written by the company

Besafe er din professionelle sikringspartner - med fokus på låsearbejde, videoovervågning, automatisk dørkontrol, låsesystemer og alarmsystemer. Vi er ISO 9001:2015 certificeret, godkendt af forsikringsselskaberne og medlem af Sikkerhedsbranchen. Via professionel rådgivning, ekstraordinær service, gennemsigtige priser og god tid til hver opgave, vil vi være det foretrukne valg hos kunder i Danmark! Med BeSafe som samarbejdspartner er du i trygge hænder, når det kommer til valg af sikringsløsninger.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Be safe spejl

Be safe spejlet er billigt men også en dårlig kvalitet, at jeg ikke kan anbefale det. Da jeg fik det tilsendt, var det fuld af ridser, så spejlbilledet af barnet er sløret. Jeg klagede og fik et nyt tilsendt fra Kids-world, men det var desværre lige så ridset.

August 29, 2022
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Jeg følte mig slet ikke "SAFE"

Som de kalder dem selv "Be safe" er ikke sandheden og det skal man slet ikke følge hos dem. De sender hurtig en medarbejder for at kig på et automatisk dør som ikke lukker. Efter hans besøg dør kan hverken åben eller lukke. Den kunne åben før.. han kom. Efter han gik var det alt dødt. To dage senere for man en opringning at de sender en tilbud på en nye automatisk dørpumpe men vi fik aldrig den tilbud men vi fik sagtens en regning hvor der stå at han havde brugt 2 timer til at ødelægge vores dørpumpe. Regning 1700 kr. og en dør der ikke virker mere .. Hold jer langt væk fra den firma.. Har man ikke for stand på den så behøver man heller ikke at ødelægge mere en nødvendigt og bare sige at vi ikke kan klar det !!!!

April 2, 2022
Unprompted review