Bestepartij Reviews 14

2. Air Conditioning Contractor
  3. Air Conditioning System Supplier
  4. Solar Energy Company

Written by the company

Waarom klanten en installateurs kiezen voor Beste Partij Geboren uit de praktijk Wij komen zelf uit de installatiebranche. Daardoor begrijpen wij exact waar installateurs én eindklanten tegenaan lopen. Geen theorie, maar praktijkervaring. Partner voor installateurs Wij begeleiden installateurs bij groei, positionering en het genereren van kwalitatieve aanvragen. Van strategie tot concrete klant aanvragen — wij helpen bedrijven structureel opschalen. Specialist in plug & play thuisbatterijen Beste Partij is dé shop voor hoogwaardige plug & play thuisbatterijen. Wij leveren betrouwbare systemen die eenvoudig te installeren zijn en direct rendement opleveren. Transparant en duidelijk Heldere communicatie, eerlijke prijzen en duidelijke afspraken. Geen verborgen kosten of loze beloftes — gewoon duidelijkheid. Eén aanspreekpunt, korte lijnen Of het nu gaat om productadvies of begeleiding voor installateurs: u heeft altijd één vast contactpersoon.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top service!

Normaal gesproken schrijf ik niet snel een recensie maar voor dit bedrijf maak ik een uitzondering. Afspraak voor het leveren van een thuisbatterij was snel gemaakt. Vooraf per mail de aanbieding met prijs ontvangen. In de aanbieding stond uitgebreid en helder beschreven hoe alles in zijn werk gaat en welke service je kunt verwachten. De geplande afspraak werd zelfs vervroegd toen er een tijdstip vrijkwam. Gedurende het hele traject was de communicatie steeds snel, ongecompliceerd en uitermate vriendelijk. Op de dag van levering nam de medewerker alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen. Voor vragen kon ik altijd contact opnemen en dat gaf een gerust gevoel. Ik ben echt super tevreden over het advies vooraf, de levering en de gehele communicatie!

March 19, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede communicatie voor een topprijs

Ontzettend scherpe prijs. Daarvoor krijgen wij: goed product, goede installatie door 2 kundige & sympathieke mannen. We kunnen iedereen deze partij aanbevelen voor het leggen van een PV-installatie!

February 28, 2026

Reply from Bestepartij

Dank voor uw vriendelijke woorden. Fijn dat wij u hebben mogen helpen bij het vinden van de juiste installateur. Wij zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad.

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend geholpen bij mijn keuze

De 20,48 kWh thuisbatterij van Bestepartij is echt een top product. Wat voor mij het verschil maakte, was de advies tool op de website. Daarmee kreeg ik direct inzicht in wat bij mijn situatie past, wat veel vertrouwen gaf in de keuze. Het advies voelde duidelijk en goed onderbouwd. De batterij werkt stabiel en doet precies wat ik verwachtte. Ze hebben me van begin tot eind goed geholpen. Absoluut een aanrader.

February 8, 2026

Reply from Bestepartij

Dank voor uw vriendelijke woorden en uw keuze voor beste partij.

Top bedrijf!

Het bedrijf is aandachtig en let op de details, of het nou gaat om elektra werk ( omtrent een accu plaatsen) of bij wijze van spreke een warmtepomp, zeker weten een aanrader.

January 23, 2026

Reply from Bestepartij

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn om te horen dat u het traject positief heeft ervaren.

Rated 5 out of 5 stars

Normaal schrijf ik niet zo snel een…

Normaal schrijf ik niet zo snel een review, maar deze heren zijn het wel waard. Ik wilde graag zonnepanelen laten plaatsen bij mijn ouders huis. Voor mij was het belangrijk dat dit snel geregeld zou worden. Mijn ouders waren super tevreden. Alles werd snel geregeld, de heren kwamen werk grotendeels afmaken in 1 dag! Wauw super goed gedaan. Niet afgeraffeld, goede communicatie met mij gehad in de tussentijd. De buren van me ouders hadden er geen last van. We konden snel een afspraak inplannen en de heren waren zelfs in de avond bereikbaar. Ik kan niet zeggen hoe blij mijn ouders waren hiermee.

January 26, 2026

Super Unternehmen

Super Unternehmen! Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und haben deren Arbeit so schnell wie möglich erledigt. Außerdem habe ich ein schönes Angebot bekommen, was ich nicht absagen konnte im vergleich zu anderen Unternehmen. Ich kann sie auf jeden Fall anraten!

January 16, 2026

Reply from Bestepartij

Vielen Dank für das Teilen Ihrer Erfahrung und das Vertrauen in unser Unternehmen. Es freut uns zu hören, dass Sie den Ablauf positiv erlebt haben.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over de installatie van…

Zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen. Alles verliep vlot en professioneel, duidelijke uitleg en netjes gewerkt. Top ervaring! De thuisbatterij werkt perfect samen met onze zonnepanelen, waardoor we nog meer besparen en ’s avonds langer gebruik kunnen maken van onze eigen energie. Vriendelijk team en duidelijke uitleg. Absoluut een aanrader

July 3, 2025

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijk personeel.

January 29, 2026

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Aardige lui, hele goede service en bereikbaarheid en men biedt kwaliteit.

Echt een aanrader!

December 24, 2025

Geweldige service

Geweldige service! We kregen 6 verschillende opties met duidelijke prijsverschillen. Uiteindelijk gekozen voor degene die voor ons het beste paste qua prijs en garantie. Nu 14 zonnepanelen laten plaatsen samen met een airco, en alles is perfect geregeld. We komen zeker terug voor een batterij in de toekomst!

September 9, 2025

Fijne bedrijf om mee in zee te gaan

Fijne bedrijf om mee in zee te gaan

September 5, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look