Heldere communicatie, mindere kwaliteit bij levering
Ieder bedrijf heeft zijn op-/aanmerkingen, om die reden krijgt deze website van mij 4/5 sterren. Ik heb vier vapes besteld via bestevape.com. Dit waren vier vapes van het merk 'Merry-Mi', en daarvan de blade 30k variant. De levering was erg snel. Ik bestelde de producten op een vrijdag, en uiteraard stond dit even stil in het weekend, maar de maandag nadien werden ze direct geleverd. De communicatie richting de klant qua de status van de levering is ook uitmuntend. Alles wordt aangegeven via mail. Weliswaar lijkt het me beter om deze mails te versturen in het engels, gezien deze nu in het duits stonden. Het was uiteraard vertaalbaar, maar voor het gemak van de klant kan dit wat beter zijn.
Het zijn kwalitatieve producten, en het werkt voor nu prima. Uiteraard zijn het niet hun merken, maar toch kan de kwaliteit verschillen per bedrijf. Weliswaar kwam de doos wat ingedeukt aan, en ook de doosjes van de vapes zelf waren een beetje 'kapot'/open. Dit kan uiteraard door de leveringsdienst zijn gebeurt, maar toch is een beter beschermde doos misschien positief voor de kwaliteit van de levering.
Dat is dus, voor nu, het enige wat ik kan aanmerken aan dit bedrijf en hun producten.