Bestiksaet.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle købe et større parti af Prisme bestik fra Stelton hjem og servicen i forbindelse hermed var helt i top! Jeg havde nogle længere korrespondancer med sælger og jeg modtog altid hurtigt svar.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Service ud over, hvad man kan forvente. Jeg havde bestilt en julegave hos bestiksaet.dk. (Har tidligere fået leveret en vare herfra.) Uheldigvis havde modtageren allerede fået tilsvarende gave, så jeg... See more

1. Kitchen Supply Store

Written by the company

Copenhagen Cutlery ApS er virksomheden bag bestiksaet.dk. Vi er en lille iværksættervirksomhed som har valgt at specialisere os i salg af bestik. Vores målsætning er, at tilbyde dig designbestik fra hele verden. Med flere end 200 forskellige bestik på lager har vi en af Danmarks største udvalg af bestik. Det vigtigste for os er at du finder det helt rigtige bestiksæt, men vi ved også at prisen er vigtig for dig, så derfor har vi naturligvis også rigtigt mange forskellige bestik på tilbud og gratis fragt på alle ordrer uanset beløb. Er der et bestiksæt, som du er interesseret i, men som vi ikke p.t. har i webshoppen så giv vores kundeservice et kald på 42 46 31 81, så vil vi forsøge at se om vi kan skaffe bestikket hjem til dig.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Alt ok

Hurtig levering - mindre end 24 timer. En rigtig god pris for et flot bestik.

August 15, 2014

Hej Erling,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder rigtigt meget at høre du var glad.

Tillykke med dit nye flotte bestik - vi håber du bliver glad for det i rigtigt mange år.

hele teamet hos bestiksaet.dk

Rated 2 out of 5 stars

Leverings-tidspunkt holder ikke!

Jeg har bestilt et Kay Bojesen salatsæt, som skulle gives som gave 10 dage senere. Hjemmesiden reklamerer med levering inden for 1-3 dage. Efter 9 dage har jeg endnu intet hørt. Kontakt til kundeservice på telefon og via e-mail giver ingen respons.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende.

July 30, 2014

Hej Esben,

I første omgang vil jeg gerne undskylde den lange levering. Det har ikke været i orden, og det undskylder jeg mange gange.

Jeg ved vi har talt sammen i telefonen i går, men skriver lige en besked tilbage her for at andre kunder kan se årsagen, samt hvad vi har gjort ift. at rette op.

Årsagen til den lange levering skyldes at vi i forrige uge skiftede til et nyt IT-system, som gjorde at der var en forskel i vores lagertal i adminmodulet ift. hvad der blev vist på webshoppen. Varen var på lager - som der stod i webshoppen -, men det fremgik desværre ikke i vores lagersystem pga. en opdateringsfejl.

Det er vigtigt for os, at følge alle ordrer helt til dørs. Jeg var derfor på vores lager kl. 7:30 onsdag morgen for at følge op på din ordre og tjekke hvad årsagen var til du ikke havde modtaget pakken. Jeg lagde her produktet til side, men nåede først at ringe tilbage til dig kl. 12, da vi havde et internt teambuilding arrangement om morgenen. Pakken blev sendt onsdag eftermiddag og er leveret d.d., så du heldigvis kan nå at give det i gave i dag.

Jeg vil gerne undskylde at forløbet ikke har været 100% ok ift. leveringstidspunktet. Vi vil evaluere på det internt, så vi sikrer os at vi undgår den samme fejl sker igen.

Ift. vores kundeservice skrev du at du at du havde forsøgt at skrive og ringe uden at høre noget fra os. Jeg vil lige adressere dette.

I forhold til telefoniskkundeservice har vi åbent alle hverdage mellem kl. 9:00-17:00, men der kan være tidspunkter hvor vi har et internt møde eller flere opkald på samme tid. I dette tilfælde er det muligt at ligge en besked på telefonsvaren og så vender vi tilbage ligeså snart at vi har mulighed for det. 90% af alle opkald bliver besvaret indenfor max. 3 timer og E-mails bliver altid besvaret indenfor max. 24 timer enten pr. e-mail eller telefonisk. Dette skete også i dit tilfælde.

I dit tilfælde skrev du en mail til os tirsdag aften kl. 20 og ringede til os kl. 9:40 og kl. 10:00 onsdag. Vi vendte tilbage kl. 12:00 onsdag formiddag.

Vi vil meget gerne gøre det godt, og sikre at vores kunder får gode produkter, super priser og lynhurtig levering. I dit tilfælde var leveringen for lang – og det må undskylde.

Jeg beklager at du ikke fik en bedre oplevelse denne gang, men håber at se dig som kunde igen en anden gang på bestiksaet.dk.

Rigtig god sommer.

Benjamin

Glimrende kundeservice

Jeg bestilte et sæt Kay Bojesen-bestik og ventede utålmodigt en lille uges tid, inden det blev leveret. Desværre viste bestikket sig at være støbt i nogle andre forme end mit nuværende, så jeg ringede til kundeservice og fik en meget venlig og imødekommende vejledning i, hvordan jeg skulle sende bestikket retur.

Jeg var temmelig ærgerlig over ikke at kunne finde mit ønskede produkt, men det er jo ikke forhandlerens skyld, at fabrikanten er begyndt at bruge de originale støbeforme igen, så hvad bestiksaet.dk angår, havde jeg en udmærket oplevelse.

May 22, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte i weekenden og jeg havde varen allerede tirsdag og nu bestiller jeg en til.

October 9, 2013

Hej Karen

Tak for din anmeldelse. Det varmer rigtigt meget og betyder meget for vores lille team. Det er jo den kundeoplevelse vi hver dag arbejder for at kunne tilbyde, så de flotte ord er vi rigtigt glade for.

Ha en rigtig god aften.

Hilsen Benjamin fra bestiksaet.dk

Super hurtig levering

Bestilte varer søndag aften - allerede tirsdag lå varen til afhentning i min lokale postbutik. Endda fragtfrit leveret.
Jeg kan varmt anbefale butikken.

September 5, 2013

Reply from Bestiksaet.dk

Hej Helle tak for din flotte anmeldelse - det betyder rigtig meget for os at få denne flotte feedback fra vores kunder, så tusind tak.

Ha en rigtig god aften.

Hilsen Benjamin fra bestiksaet.dk

Glemmer de kunderne?

Efter jeg havde modtaget ordrebekræftelsen, gik der 2 uger uden jeg hørte noget. Kort efter jeg havde skrevet en mail til dem, fik jeg en mail om at nu var varerne afsendt. Jeg synes, det er påfaldende - mon de havde glemt mig? Men herfra gik det meget hurtigt, og servicen var god. Det havde dog været rart, hvis de havde givet lyd noget før - om ikke andet, så i det mindste en mail om, hvornår de forventede at få varerne på lager. Men ellers super!

January 28, 2013

Hej Lykke

Tak for din feedback, selvom vi i dette tilfælde ikke har været 100% perfekte. Vi tager din feedback med i vores løbende evalueringer af hvad vi kan gøre bedre :-)

Årsagen til, at der gik 2 uger med din levering skyldes ikke at vi havde glemt dig, men at varen var i restordre. Da du bestilte have vi 1 stk. på lager, men du bestilte 2 sæt og vi bestilte derfor det ekstra sæt hjem. Det kom hjem lidt senere end vi havde forventet. Den dag du skrev til os havde vi netop fået varen hjem, og sendte derfor også samme dag.

Vi beklager at der var 2 ugers leveringstid, men håber du bliver rigtigt glad for dine varer :-)

Ha en rigtig dejlig dag.

bestiksæt.dk 's kundeservice

Problemfrit

Varen ankom til tiden. Intet at udsætte her. Vil helt klart handle her igen.

January 6, 2013

Hej Thomas

Tak for den flotte anmeldelse - den er vi rigtig glad for.

Vi er rigtigt glade for at du har været tilfreds med forløbet omkring din første bestilling, og at du skriver du vil handle hos os igen. Det er den bedste anmeldelse vi kan få - tak for det :-)

Ha en dejlig søndag.

Rated 5 out of 5 stars

Billigt, hurtig levering, rigtig god kundeservice

Jeg købte et 12-personers sæt af Gense Twist bestik hos bestiksaet.dk. Varen kom hurtigere end lovet, forsvarligt pakket ind. To af gaflerne var bøjede (som på ingen måde var bestiksaet.dk's skyld), så jeg kontaktede dem, og fik straks en portolabel via email, som jeg kunne printe for at sende dem retur gratis. De to nye gafler kom hurtigt derefter, og jeg er nu den glade ejer af et smukt, nyt bestiksæt. Formidabel kundeservice! Hvis bare alle virksomheder var så venlige, hurtige og effektive (og tilmed virkelig billige).

Det lød vist som en reklame. :D Men de kan anbefales!

November 10, 2012

Hej Markus

Tak for den flotte anmeldelse - den er vi rigtig glad for. Vi begyndte bestiksaet.dk for at lave en webshop som vi kan være stolte af, og med din anmeldelse viser det at vi er godt på vej. Vi kan sagtens blive endnu bedre, og det vil vi arbejde for, men tak for de pæne ord.

Jeg håber du igen på et senere tidspunkt vil finde et godt tilbud på bestiksæt.dk - evt. salatbestikket til dit twistbestik, og at du vil opleve samme service.

Tak for de pæne ord.

Bestiksaet.dk's kundeservice

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig kommunikation

Jeg forsøgte i starten af august at købe en Sensei kokkekniv på bestiksaet.dk, som fødselsdagsgave til min kæreste. Der stod på hjemmesiden, at kniven var på lager, og at den ville blive leveret i løbet af 5-8 dage - så jeg betalte og fik en ordrebekræftelse med besked om at pengene ville blive trukket på min konto, når kniven blev afsendt.

Jeg har i dag, 8 dage efter at jeg bestilte kniven, selv ringet til kundeservice for at høre, hvor den blev af, da der stadig ikke var blevet trukket nogen penge fra min konto. Her fik jeg så at vide, at de slet ikke have kniven på lager, og at den faktisk er i restordre, så den kunne slet ikke leveres - og yderligere kunne de ikke komme med nogen form for alternativ inden for Raadvad Sensei serien. Det skal lige siges, at der pt. er 14 knive i Raadvad Sensei-serien på bestiksaet.dk's hjemmeside, som alle står som værende "på lager".

Når det er sagt, så var kundeservicemedarbejderen, jeg talte med, rigtig sød og hurtig til at hjælpe. Men jeg synes ikke det kan passe, at det er kunden, der skal holde styr på bestiksaet.dk's lager.

August 15, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har aldrig tidligere fået en vare leveret så hurtigt ved handel på nettet..... Imponerende!!!!!

Jeg bestilte varen om aftenen den ene dag, og allerede på andendagen om formiddagen med posten havde jeg varen, det var jeg imponeret over.

July 22, 2012

Hej Olav

Tak for de pæne ord, og dejligt at vi kunne overraske positivt vedr. levering af dit bestik.

Vi ved at leveringstiden er vigtig for mange, så vi pakker og afsender bestillingerne dagligt. Det betyder, at vi normalt kun har 1-4 dages leveringstid med Post Danmark.

Vi håber du igen finder vejen forbi bestiksaet.dk.

Endnu engang tak for din flotte anmeldelse.

Uden problemer

Min bestilling gik hurtigt igennem, og jeg fik tilsendt min vare efter kort tid. Rigtig godt tilfreds.

July 20, 2012

Hej Yrsa

Tak for de pæne ord her på Trustpilot. Det er dejlig du er tilfreds med dit bestik, så har vi levet op til vores målsætning på bestiksaet.dk :-)

Ha en dejlig dag.

Rated 4 out of 5 stars

Nem bestilling og hurtig levering.

Det er nemt at bestile på hjemmesiden, og varen var hurtig afsendt. Dog var jeg lidt betænkelig da pengene blev trukket fra min konto inden jeg kunne følge pakken på track and trace, men en e-mail til firmaet og et svar tilbage , selvom det var sent fredag eftermiddag, beroligede mig, og pakken kunne også følges dagen efter. Jeg vil gerne anbefale andre at handle hos Bestiksaet.dk

July 19, 2012

Hej Else

Tak for de pæne ord. Det er dejligt at du har været tilfreds, og at du også vil anbefale andre at handle hos bestiksaet.dk - det er vi glade for :-)

Vedr. din kommentar til hvorfor du ikke kunne følge din pakke har jeg lige skrevet en kort kommentar nedenfor, så alle ved hvorfor det var tilfældet.

Vores procedure er, at vi altid først trækker pengene for en ordre i forbindelse med afsendelsen af pakken. Det vil sige, når de bestilte varer er pakket pænt og sikkert og lagt i Post Danmarks pakkebur ændrer vi statusen til fuldent og trækker beløbet for den købte vare. Når vi har pakket bestillingen sender vi en e-mail til vores kunder med det unikke track and trace nummer for pakken, så man kan følge forsendelsen.

I nogle tilfælde går der dog nogle timer fra pakken er fædigbehandlet til at man kan følge sin pakke på Post Danmarks hjemmeside. Dette skyldes, at Post Danmark først scanner pakkerne om aftenen, og først når dette er sket kan pakken følges.

Hvis man har et spørgsmål til pakken inden den er indscannet er man altid velkommen til at ringe bestiksæt.dk 's kundeservice på +45 42 46 31 81, så vil vi meget gerne hjælpe :-)

Endnu engang tak for din positive anmeldelse.

Ingen forbehold

Hurtig og korrekt levering

July 18, 2012

Hej PGB

Tak for din pæne anmeldelse her på Trustpilot. Det er dejligt at du har været tilfreds med din bestilling hos bestiksaet.dk - det er vi glade for :-)

fint, fint

Smertefri handel og fin service?

July 17, 2012

Hej Otto

OK hele vejen igennem.

Ok hele vejen igennem.

Hej Lis

Tak for din pæne anmeldelse her på Trustpilot. Det er dejligt at du syntes din bestilling hos bestiksaet.dk er forløbet OK hele vejen igennem - det er vi glade for :-)

hurtigt og uden problemer

Hej Per

Tak for din pæne anmeldelse her på Trustpilot. Det er dejligt at du har været tilfreds med din bestilling hos bestiksaet.dk og du syntes det er gået hurtigt og uden problemer - det er vi glade for, så har vi nemlig levet op til vores målsætning :-)

Nemt, Hurtigt og Billigt

Har handlet med Bestiksaet to gange. Den ene gang modtog jeg en mail samme dag , den anden gang næste morgen om, at varene var afsendt. Kan kun anbefale dem.

Hej Per

Tak for din pæne anmeldelse her på Trustpilot. Det er dejligt at du har været tilfreds med din bestilling hos bestiksaet.dk og du syntes det har været Nemt, Hurtigt og billigt og at du kan anbefale os til andre - det er vi glade for :-)

god service, hurtig levering

Hurtig og god service

Hej Eli

Tak for de pæne ord i din anmeldelse her på Trustpilot. Det er dejligt at du har været tilfreds med din bestilling hos bestiksaet.dk og du syntes vi har leveret en god service og haft hurtig levering - det er vi glade for :-)

Okay oplevelse

Jeg bestilte 2 sæt bestik, og da jeg fik det hjem var det en gammel og en ny udgave af sættet, som desværre resulterede i at det ikke var helt ens. Jeg sendte en mail til Bestiksaet.dk, og afventede svar.
4 dage senere havde jeg stadig intet hørt, så jeg sendte en mail mere til dem. 5-10 min. efter ringede en medarbejder fra Bestiksaet. Han undskyldte meget, og var ikke klar over at der var forskel på dem.
Han afventede et parti fra Sverige, så han ville ringe igen. Han ringede 2 dage efter, og de var stadig ikke kommet.
Efter week-enden var bestikket kommet, og de sendte et sæt af den nye udgave sammen med en frankeringskuvert til det gamle sæt, jeg skulle sende retur.
Alt i alt en okay god oplevelse, og ville gerne handle der igen.

April 27, 2012

Hej Dithe

Tak for din pæne anmeldelse her på Trustpilot. Det er dejligt at du har været tilfreds med din bestilling hos bestiksaet.dk - trods udfordringerne :-)

Vi beklager problemet, som skyldes at leverandøren havde lavet en lille designændring, som vi ikke var opmærksom på. De havde printet deres logo på selve kniven i en af de to varianter hvilket ikke var der i en tidligere model.

Begge bestiksæt var naturligvis 100% nye og i original indpakning, men de skal selvfølgelig være 100% ens så det ser flot ud på bordet. Jeg er glad for du syntes vi rettede godt op på det og fik gjort din bestilling til en god oplevelse.

Vi håber du handler på bestiksaet.dk igen på et senere tidspunkt

Rated 1 out of 5 stars

Meget dårlig kundebehandling

Min ordre på en kniv (449,-) blev lagt ind den 20. marts. Kniven står som "grøn", på lager.
Jeg bestiller den leveret til min lillebror (det er hans fødselsdagsgave) da jeg er ude og rejse på hans fødselsdag.
Jeg får en mail d.12. april om at kniven nu er pakket.

Der går altså 23 dage fra bestilling til afsendelse, dvs minimum 24 dage fra bestilling til modtagelse. Det er ikke godt nok. Jeg får telefonisk at vide, da jeg selv henvender mig (12 marts), at bestiksaet.dk har haft en fejl hos den eksterne leverandør og på jeres lager. Det kan naturligvis ske, men samtidig? og uden at underette de berørte kunder der venter (og i dette tilfælde meget spændt) på deres varer. Jeg føler mig lidt til grin, de lover noget, tager mine penge og holder det ikke. At det så er deres leverandører af lagerstyringssystemer, eller af kokkeknivene der fejler, det er deres problem, det er det de tager avance på produkterne for at gøre som mellemled - styring.

Havde de ringet mig op samme dag som jeg placerede ordren og fortalt mig at den altså ikke var på lager, og at den stod som sådan ved en fejl, kunne jeg jo blot annullere ordren og bestille den fra en anden leverandør. Jeg ville hellere have betalt 50,- mere for en hurtig levering. Når jeg ikke får at vide, at der er et problem, kan jeg jo ikke gøre noget. Jeg tænker ikke over det, da jeg jo ikke selv forventer at modtage en pakke, og fordi jeg er ude og rejse i perioden.

Jeg forventede andet end et træk på skuldrene og "nå, undskyld, vi beklager meget!", da jeg ringede til deres kundeservice.

Enhver kan i dag sætte en netbutik op. Det svære er at håndtere de uforudsete og kritiske situationer, og her skal fårene skilles fra bukkene. Hvis det er vigtigt for dig altid (og ikke kun de 80% af gangene hvor tingene ikke er komplicerede) at få en god behandling når du handler online , foreslår jeg ikke bestiksaet.dk

Update: Jeg har nu (efter et direkte klagebrev der minder om dette indlæg) modtaget et gavekort på 50,- til deres webshop. Det har jeg ikke lyst til at bruge, for det betyder at jeg skal kaste flere penge efter dem.

April 12, 2012

Hej Niels

Jeg ved at vi har været i dialog sammen over både telefon og mail, men svarer for en god ordens skyld også lige her, så andre kan se dialogforløbet.

1. Jeg beklager mange gange, at det tog 24 dage at levere produktet. Det er ikke godt nok, og absolut ikke standard - normalt tager det 1-5 dage. Det skyldes, som du helt rigtigt refererer, at vi havde lavet en fejl i vores lagerstatus, som gjorde at produktet ved en fejl stod som på lager.

Vi forsøgte trods denne fejl at bestille dit produkt hjem hos leverandøren, men men det blev forsinket pga. påsken. Det er absolut ikke godt nok, at det skal tage 24 dage at levere produktet, og vi har været for dårlig til at orientere om forløbet - det undskylder jeg mange gange.

2. Vi har til orientering ikke "taget dine penge", som du skriver. Vi trækker altid først pengene for et køb ifm. afsendelsen af en vare. Det gjorde vi også ifm. dit køb.

3. Vi er ked af forløbet med din bestilling, og trækker absolut ikke bare på skulderen over et forløb. Vi vil meget gerne yde god kundeservice, men nogle gange går det altså ikke helt som det skal, og så må vi forsøge at gøre vores bedste for at løse det. Vi sidder til orientering altid klar ved telefon og vores kundeservice e-mail, så har man spørgsmål kan man altid ringe på 42 46 31 81. I din situation skulle vi dog også have været mere aktive selv og orienteret at det var forsinket. Vi har konkret med din henvendelse talt om det internt og drøftet hvordan vi kan gøre kommunikation bedre fremadrettet overfor andre kunder.

4. Bortset fra den lange leveringstid og at vi har været for dårlige til at kommunikere undervejs håber jeg du har været tilfreds med produktet der havde Danmarks billigste pris.

5. Vi vil meget gerne have glade kunder, og hvis vi - som her laver en fejl forsøger vi også at afhjælpe det bedst muligt. I din situation, hvor ikke havde været gode nok til at informere om forløbet og pga. den lange leveringstid tilbød vi et Gratis gavekort på 50 kr. som kompensation. Vi har sendt dette gavekort til dig.

Jeg undskylder endnu gang den lange leveringstid.

Bestiksæt.dk

Take a closer look