Beth's Beauty Reviews 24

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Trygg og dyktig salong! Veldig fornøyd med besøket mitt hos Beths, personalet er utrolig profesjonelle, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket mitt! Det er absolutt en salong jeg ville... See more

Rated 2 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har vært kunde i mange år. Har prøvd andre salonger, men ingen slår Beth's Beauty. Dyktige, oppdaterte og serviceinnstilte ansatte som leverer kvalitet hver gang. Anbefales på det varmeste hvis du øns... See more

Company details

1. Skin Care Clinic
  2. Beauty Supply Store
  3. Cosmetics Store
  4. Health and Beauty Shop

Written by the company

Landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. Med mer enn tre tiår i hudpleie og velværebransjen, har vi kompetansen til å finne de beste løsningene for deg og din hud. Vi har 6 hudpleiesalonger og 2 medispa i Oslo og Bærum, i tillegg til vår nettbutikk. Hos oss finner du et bredt spekter av avanserte skjønnhetsbehandlinger, fra ansiktsbehandlinger til permanent hårfjerning, massasje, pedikyr og manikyr. Vi tilbyr det nyeste og beste innen produkter og behandlinger, og vi er svært stolte av vårt team på over 100 høyt kvalifiserte terapeuter som alltid setter din hudhelse først. I nettbutikken vår får du tilgang til de samme kvalitetsproduktene vi selger i våre salonger, og vi er her for å gi deg profesjonell hjelp og veiledning - digitalt eller i en av våre flotte salonger.

Contact info

1-star

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk varm og hjelpsom kundeservice

Jeg opplevde helt fantastisk varm og god kundeservice da jeg var så uheldig at bestillingen min ble stjålet fra postkassen der jeg bor. De svarte meg raskt, og var så vennlige og imøtekommende. Det gjør meg så takknemlig som kunde å vite at jeg blir tatt vare på når sånt skjer.

December 18, 2025

Alltid like fornøyd

Jeg kan ikke få anbefalt Beths Beauty nok! Jeg går til klinikken i Niels Juels gate på Frogner, til Neringa, etter å ha blitt anbefalt henne av en venninne – og siden har jeg aldri sett meg tilbake.

Neringa er uten tvil den flinkeste negledesigneren jeg noen gang har vært hos. Hun er utrolig dyktig, presis og profesjonell. Samtidig er hun så skjønn, behagelig og hyggelig å være hos. Hun tar seg alltid god tid, er nøye i arbeidet sitt og resultatet blir perfekt hver eneste gang.

Anbefales på det varmeste! 🤍

November 26, 2025

Trygg og dyktig salong!

Trygg og dyktig salong!
Veldig fornøyd med besøket mitt hos Beths, personalet er utrolig profesjonelle, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket mitt! Det er absolutt en salong jeg ville anbefalt, dersom man er litt "ny" innenfor beauty, og ønsker en behandlig tilpasset eget behov! Her får du virkelig god hjelp av et hyggelig personell!

December 1, 2025

Alltid den beste opplevelsen

Har utført behandlinger hos de siden 2018, og jeg er alltid like fornøyd hos Beth´s! Får alltid trygg og god oppfølging fra behandler, og jeg vet at de har mine beste interesser. Ville absolutt anbefalt Beth´s på det varmeste til de som vurderer behandlinger.

November 5, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Vipper og bryn

"Samlebånd-følelse" under behandlingen, lite følelse av avslapning underveis. Lite kommunikasjon. Resultatet ble helt ok form på bryn, lite farge på vippene, lite farge på bryn (til tross for at det ble lagt på farge to ganger), men har fått finere resultat og bedre opplevelse andre steder. Går dessverre ikke hit igjen.

December 9, 2025

Hei Siw.

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi synes det er veldig synd å høre at din opplevelse hos oss ikke stod til forventningene. Slik ønsker vi ikke at det skal være, og vi tar med oss din tilbakemelding videre internt for å sikre at vi blir bedre fremover. Jeg har lagt inn en forespørsel om mer informasjon fra deg som du gjerne må fylle ut, eller så kan du sende en e-post til eline@beths.no med din kontaktinformasjon. Vi hadde satt pris på muligheten til å rette opp inntrykket og finne en løsning du forhåpentligvis vil bli fornøyd med.

Med vennlig hilsen Beth´s Beauty

Bortkastede penger

Bortkastede penger. Skulle fikse øyebryn - brynene et farget, ikke formet. Dårlig arbeid.

December 5, 2025

Reply from Beth's Beauty

Hei Anne. Så synd å høre at du ikke er fornøyd med behandlingen din hos oss. Dette er svært beklagelig, og det ønsker vi selvfølgelig å rette opp i. Avdelingsleder i klinikken du har vært i vil ta kontakt med deg for å avtale nærmere.

Mvh Beth´s Beauty

Anbefales ikke

Booker time hos valgt behandler, og etter å ha ringt og fått bekreftet at behandlingen utføres med ønsket merke.
Møter til avtalt time. Blir møtt av en annen behandler, som presenterer seg som den som skal utføre behandlingen ettersom den andre må jobbe i kassen. Får så vite at heller ikke foretrukket merke benyttes, i det Beth’s har byttet merke for å spare penger.
Etter å ha forsøkt å ringe en annen avdeling for å høre om de benytter ønsket produkt, avlyser ansatt så timen fordi det da ikke er tilstrekkelig tid til å gjennomføre behandlingen.
Selv om dette burde være helt elementært:
1. Kontakt kunde i forkant og spør om det er ok med bytte av behandler, eller om kunden ønsker å endre timen.
2. Det er ikke greit med feil informasjon vedrørende produkt.
3. Det er uakseptabelt å kansellere timen.
4. Hvis bedriften mener å kunne behandle kunder som den ønsker, må det enten skyldes ekstrem naivitet eller enorm arroganse. Og uansett dårlig lederskap.

June 28, 2025

Reply from Beth's Beauty

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – og vi vil først og fremst beklage at besøket ditt hos oss ikke stod til forventningene.
Vi forstår frustrasjonen din og er helt enige i at situasjonen burde vært håndtert annerledes:
1. Bytte av behandler skal alltid kommuniseres i forkant, og vi beklager at dette ikke ble gjort.
2. Feilinformasjon om produktmerke er selvsagt ikke akseptabelt når det er uttrykt ønske, eller booket en behandling med et spesifikt merke.
3. Avlysning av behandling på stedet anser vi som svært uheldig.

Vi tar tilbakemeldingen din seriøst og vil bruke den internt for å sikre bedre rutiner og tydeligere kommunikasjon. Du har helt rett i at dette er ikke er god kundeservice, og vi beklager for din uheldige opplevelse. Vi håper vi kan få muligheten til å rette opp inntrykket ved en senere anledning.

Hvis du ønsker hadde vi satt pris på om du kunne sendt oss en e-post til eline@beths.no med mer informasjon om når dette skjedde og i hvilken avdeling, slik at vi har mulighet til å ta dette videre.

Med vennlig hilsen
Beth’s Beauty

En av mine Favoritter!

En av mine Favoritter innen Hudpleie-nettbutikker.
Flott kundeservice og super raskt shipping.
Gode tillbud og flotte merker!

Det eneste som jeg synes kunne vært bedre ville vært Kundeklubben deres.
Du kan samle opp poeng og bruke det i bestillinger: 200 poeng = 1 krone.
Det tar veldig lang tid å samle opp disse poengene og føler at summen du får ut av det, ikke strekker seg noe særlig.

⭐️Jeg ville mye heller likt å kunne få 20% eller 25% Rabattkuponger en gang i blant isteden.⭐️

July 18, 2024

Reply from Beth's Beauty

Tusen takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger, det setter vi stor pris på ❤️

Når det kommer til kundeklubben vet vi at det her er rom for forbedringer, og vi er i en prosess hvor vi prøver å forbedre dette. Tusen takk for gode innspill, de tar vi med oss videre.

Fin nettbutikk

Bestiller ofte produkter fra nettsiden, pent innpakket, ofte en liten gave på kjøpet. Godt utvalg, anbefales på det varmeste.

October 12, 2024

Reply from Beth's Beauty

Takk for fine ord og tusen takk for at du velger å handle fra oss ❤️

Hudpleie og salg

Jeg valgte Beths besuty fordi de selger de produktene jeg bruker
Hudpleieren behandlet meg med helt andre produkter, som hun anbefalte på det varmeste. ZO
Jeg har Rosacea tåler ikke alt, får utbrudd, sa jeg til henne
Var dum nok til og kjøpe et sett med disse flotte produktene
Hva skjer : huden brenner, får kviser
Ringer og reklamerer Fot lite fuktighet i kremen, slutt med pads de tørker ut , ikke bruk skrubb Hva sitter jeg igjen med . Ingenting Jeg burde fått pengene tilbake
Skammelig at en hudpleier kan anbefale produkter som ikke passer til Rosacea og sensitiv hud

April 29, 2024

God handel

Veldig god kundeservice. Svært rask levering. Nydelig innpakning, og veldig hyggelig med diverse prøver på andre produkter. Dessuten god priser/tilbud. Anbefales!

March 22, 2024

Anbefales ikke

Man må lete lenge for å finne parkering.
Behandlingen jeg hadde bestilt var ikke noe hun ønsket utføre i mitt tilfelle.Og det er jo greit,det er deres jobb å vurdere.MEN,t at det burde opplyses om at man trengte en konsultasjon først.
Alt jeg fikk ut av det var at jeg måtte betale kroner 500 for konsultasjon som tok noen minutter!
Hadde jeg visst dette,hadde jeg ikke reist 4 timer tur retur for å se om Beths KANSKJE kunne utføre behandlingen.

March 19, 2024

Reply from Beth's Beauty

Beklager at du er skuffet etter ditt besøk hos oss, og at du ikke fikk tydelig informasjon om konsultasjonen på forhånd.

Det er slik at ikke alle behandlinger er forsvarlig å utføre på alle hudtyper og tilstander. Derfor krever vi en konsultasjon på forhånd før visse behandlinger, for å sikre at både du som pasient er ivaretatt, og at det er trygt for oss å gjennomføre.

Anbefales!

Har handlet mange ganger hos Beths Beauty, og jeg har alltid vært kjempefornøyd! :) Rask levering, og flott innpakning. Anbefales! :)

May 2, 2023

Helt utrolig bra!

Utrolig rask levering og godt utvalg!
Men det som var det beste var den fantastiske innpakningen som bestillingen kom i. Helt utrolig bra! Anbefales!

February 14, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look