Betonmester Aps Reviews 12

3-star
2-star
1-star

En top støbe firma

Efter en lang research af de forskellige isolering/beton firmaer og deres produkter, har jeg valgte dette firma til at udføre opgaven hos mig.
Jeg har været yderst tilfreds med deres arbejde.
De overholdte hvad de lovede og udførte opgaven til tiden.
Båd chefen og personalet var flinke og lyttede til mine ønsker.
Jeg vil uden tvivl brug dem igen i fremtiden.

May 22, 2025

Helt fantastisk

Helt fantastisk. Så flot et arbejde. Og noget af det bedste var. At jeg ville have rettet en lille smule. Det blev gjort med det samme og uden diskution

May 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den varmeste anbefaling af Betonmester - Præcision og grundighed!

Vi har fået opbygget 25kvm gulv i kælder, hvor betonmester har stået for både afretning, isolering, og støbning.
Alt fra planlægning til udførelse er foregået fuldstændig som planlagt og synes vi har fået god og grundig vejledning fra start til slut, da der var ting undervejs der skulle tilpasses.
Håndværkerne var venlige og det var slet ikke til at se da de havde været her, hverken inde eller ude, da der var blevet ryddet så flot op og gjort rent.

May 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik støbt udendørs 155 kvm indkørsel…

Vi fik støbt udendørs 100 kvm indkørsel og 55 kvm forplads, der får indkørsel, parkering og indgang op til huset til at hænge sammen.

Vi er SÅ glade for resultatet.

Fra første møde følte vi os i trygge hænder. En rådgivning, der sagde fra, når vores ideer ikke ville blive pænt eller funktionelt og en rådgivning, der kom med forslag og ideer i samspil med os.

Resultatet er skønt. På dagene, hvor arbejdet blev udført var folkene imødekommende og smilende og her fortsatte rådgivningen endda. Deres evne og lyst til at visualisere hvad der kunne gøre resultatet en lille smule pænere/bedre var fantastisk. Vi følte virkelig at Betonmester'ens folk tænkte på hvad der var bedst for os som kunde. Det handlede ikke om at blive hurigt færdige og komme hjem. Og vores små ønsker og justeringer, der opstod undervejs, blev modtaget med et smil og en rådgivende kommentar.

Vi siger MANGE tak for den stærke service og det meget flotte resultat.

Mvh
Søren & Linda

October 28, 2022

Vi fik støbt 90 kvm hus

Vi fik støbt 90 kvm hus

Fra første øjeblik blev vi taget godt imod af deres receptionist som hjalp og var til rådighed vedr. spørgsmål og prøvet at vejlede så vidt muligt og sendte mig i den rigtige retning

Da selve dagen kom for støbningen så kom deres virkelig kompente medarbejder som vejledte efter de gældende regler for det ene og andet ang beton dækket

Vi fik støbt gulvet og de har virkelig ramt papegøjen hele gulvet var i vater og muren som skulle lægge klinker var også yderst tilfreds

Så vi siger mange tak for den bedste service samt bedste resultat vi kunne ønske os

Mvh Suzi og Walle

August 21, 2022

Bedste oplevelse hos Betonmester

Bedste oplevelse hos Betonmester
Vi har netop fået støbt 160 kvm. beton af betonmester. Vi er mildest talt imponeret over resultatet og den gode service vi har fået hele vejen igennem.
Vi har følt os trygge igennem hele forløbet, og er blevet godt informeret både inden arbejdet, men også under arbejdet.
De kom til aftalt tid og udførte arbejdet helt perfekt

Vi kan kun anbefale at benytte betonmester

July 4, 2022
Rated 1 out of 5 stars

UBRUGELIGT

Betonmester har leveret et ubrugligt uholdbart betongulv som vi selv måtte brække op og få støbt påny hos andet firma.
(Den efterfølgende overfladebehandling var umulig pga. gulvets kvalitet, det indså Betonmester dog, og det skulle vi ikke betale for)
Men støbning af det ubrugelige gulv holdt de fast ved, og det har derfor kostet os ekstra, samt en enorm forsinkelse i byggeprojektet.
Betonmester er ikke villige til dialog. Ignorerer henvendelser.

Flere steder var gulvet så porøst at det kunne støvsuges op, da vi gik i gang med opbrækningen. Pladerne under gulvet tog ikke engang skade og kunne genbruges. Brudstykkerne lignede gasbeton, de var efter os på genbrugsstationen (tragikomisk)
Absolut ingen anbefaling herfra

April 7, 2021
Betonmester Aps logo

Reply from Betonmester Aps

Hej Minna
Det er nu ikke helt sandt.
Før i besøgte vores showroom anede ikke hvad Superfloor var. Vi rådgav og vejledte din mand Carsten.
I valgte ikke at følge vores råd. Bla undlod i kantbånd samt valgte såmateriale frem for bakkemateriale. Uden kantbånd øges risikoen for revner. Sømateriale giver en svagere styrke. I blev også vejledt til ikke at betræde gulvet under udtørring. I var gået ind på den nystøbte beton med våde sko (sne og salt), hvilket resulterede i skader på gulvet ved hoveddøren.
1. forsøg med slibning blev udført tilfredstillende dog var der enkelte revner samt reperation ved hoveddør som var synlige. Derover indvilgede vi i at slibe igen.
I var stadig ikke tilfredse da i mente at farven ikke var som aftalt og at strukturen ikke var ens over det hele.
Vi forsøgte flere gange, men måtte sande at vi ikke kunne indfri jeres forventninger.
Derfor indgik vi en aftale om at ikke skulle betale for slibning/efterbehandling men kun for selve støbning.
Dette accepterede I.
Efter noget tid kontakter du os og vil have dine penge tilbage, da du mener at betongulvet er af dårlig kvalitet.
Du fortæller at i har været nød til at banke betonen op. Du udtaler at flere håndværkere har udtalt sig samt at I har sendt betonen til test hos Teknologisk institut.
Vi beder om noget dokumentation på dette men får det aldrig. I stedet får vi en mail hvor du truer med negative anmeldelser hvis ikke i får jeres penge tilbage.
Jeg forklarer dig fremgangsmåden ved reklamation og forklarer at der ikke er noget at gøre nu hvor i valgt at banke gulvet op uden vores vidende. I burde have kontaktet os inden. Vi prøver at føre en dialog, men du insisterer på at du kun vil have dine penge tilbage. Da du truer os med negarive anmeldser vælger vi at afslutte kommunikationen ved at henvise til vores advokat samt syn og skøn.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er helt blæst bagover Betonmester.dk

Jeg er helt blæst bagover. Betonmester har leveret vores bedste oplevelse med håndværkere, nogensinde. Meget behagelige ansatte, lige fra salgsafdelingen til folkene på gulvet. Ekstremt veludført arbejde til en super skarp pris. Vi kunne ikke ønske os mere eller bedre. Glad for vi valgte JER.

February 18, 2021
Betonmester Aps logo

Reply from Betonmester Aps

Hej Martin.
1000 tak for de pæne ord. 🙏😊
Det er værdsat.

Top kvalitet og service

En kvalitet som overgår hvad man kan forvente og leveret af nogle serviceminded personer som jeg ikke har oplevet magen til.
Virkelig virkelig flot på alle områder!
Tak

October 30, 2020